degelijk materiaal

De autohoes zit er nu een week op en komt op mij over als degelijk. Hoop dat deze enkele jaren buiten het vol houdt. Tenslotte slijten ze allemaal in weer en wind. Fijn dat hij tot de bodem gaat zodat een paar wielen het doek op zijn plek houden. Nog mooier zou zijn als er 2 gaten in zaten halverwege om met een touw onderdoor te bevestigen. Dat helpt dan om het klapperen tegen te gaan.

Zeer snelle levering.

Ze doen wat ze zeggen, werkelijk een zeer snelle levering. De barbecue hoes die ik gekocht heb voldoet precies aan het getoonde op de website, goede kwaliteit enz.

Zoals verwacht

zoals afgesproken

zoals afgesproken

Vlotte levering, en alles zoals beschreven. Top.

Vlotte levering. Geleverde product zoals omschreven. Top

Grandioos

Heldere website, snelle levering en correcte klantenservice. In mijn geval zel te groot besteld, via klantenservice geholpen en geretourneerd. Daarna juiste maat besteld en weer binnen 1 dag ontvangen. Top

Snelle levering en goede betalings mogelijkheden.

Goede beschrijving, vlotte aflevering!

Goede beschrijving, vlotte aflevering!

Goed service spijtig van de te late levering

Super vriendelijk personeel goede firma, Echt had ik het zeil nodig maar helaas door productie vertraging en transport niet op tijd geleverd.

Super afhandeling en spullen.

Zeer tevreden!

Top !

Een mooie en stevige stevige hoes voor mijn bbq!

Prima service en heel snel!

Volgende keer weer!

Materiaal in goede staat ontvangen, dik tevreden over het geleverde.

Alles is snel en goed afgeleverd

Was er al de volgende dag

Mooie stevige hoes

Zeer snelle service. Degelijk product

Net iets meer voor mijn geld, kwaliteit!

Na bezoek website, snelle levering. Mooi materiaal,een autohoes en fietshoes na tevredenheid ontvangen.

Snel geleverd en de producten lijken van top kwaliteit

Zeer snelle verzending!

Prettige overzichtelijke site. Goede omschrijving van het artikel en snelle verzending.

Goed vlotte service

Goed, vlotte service

Prima zeil en super snelle levering.

Vlug geleverd en goede kwaliteit.

Vlot geleverd en goede kwaliteit, om onze electrische barbecue te beschermen.

Eindelijk een degelijke parasolhoes!

Lang op zoek geweest naar stevige parasol hoes Missie geslaagd!

Was goed alleen een harpsluiting tekort

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snel een keuze kunnen maken en kunnen bestellen.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.