Zeer goed geholpen

Wij hebben zeer goede hulp gehad met het bestellen van een boothoes Hele snelle levering en zeer goede kwaliteit

Perfecte service

Goede service en snelle levering. Netjes en stevig verpakt.

Snelle levering en de bbq hoes was ook perfect

Goed spul!

Speedboot-, buitenboordmotor- en autohoes gekocht. Mooie kwaliteit en perfect passend. Snel geleverd en meteen in gebruik genomen. Superstrak en waterdicht om de boot. Doordat de hoes perfect past en straksluitend te spannen is met de spanbanden, loopt het regenwater er meteen vanaf (geen badkuipvorming met water). De autohoes heeft een lakvriendelijke, zachte binnenkant. Optimale tevredenheid van a-z.

Snel en correct

Snel en correct

Duidelijke informatie en snelle bezorging

Bestelling kon snel evenals de bezorging

Vandaag besteld, morgen in huis wordt ook echt waargemaakt!

perfect

past goed en kleur ook goed en snelle levering.

Uitmuntend

Zeer goede en snelle levering. Ook heel erg tevreden over de kwaliteit.

Goee

Top kwaliteit

Was op zoek naar een bbq hoes en via Google kwam ik de zaak tegen en besteld kwam netjes verpakt aan en het is een mooie zware kwaliteit hoes met ontluchtingsopeningen en handvaten en past perfect lan hem zeker aanbevelen.

Snelle levering van goed product voor nette prijs.

De duidelijke website maakt keuze eenvoudig. De prijsstelling is gunstig. Het bestellen en de levering gaan snel. Alles goed geregeld.

heel goed

wat een mooi product hoes voor mijn 33 jaar oude Toyota zit als gegoten geen garage meer nodig!!!

Perfect en snel geleverd!

Ik heb 2 parasolhoezen besteld. Mooie kwaliteit voor een leuke prijs. En binnen 1 dag per post ontvangen.

Prima service. Snel en betaalbaar.

Alles prima

Website is duidelijk, bestelling helder, prijzen goed.

Uitstekend product

Zeer snelle levering. Prima product

Snelle levering, kwaliteit is prijswaardig

Netjes advies aan de telefoon over welke maat, hoes (voor de auto) is veder snel bezorgd en ook prima voor tijdelijk stallen. Maar hij is veder niet supper dik of stevig. Prijs en kwaliteit klopt dus gewoon prima.

Prima telefonisch uitleg en advies

Helaas bracht de Suez Kanaal opstopping wat vertraging met zich mee, maar toch nog bijtijds geleverd. Heldere uitleg en adviezen van het verkoopteam.

Goede ervaring levering snel

Ervaring kwa levering snel Alleen de verpakking klemmen waren los in doos geleverd dus veel kans op verlies klemmen

Vriendelijke en betrouwbaar

Snel en goed geleverd

´s avonds om 20:30 besteld en de volgende morgen om 09:30 in huis! Ook Retourzending supersnel en correct verwerkt. Top!

Prima product en snel geleverd

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.