Doen! Hier bestellen en lekker varen

Uitsluitend positief. Snel en correct

Duidelijke site met goede spullen

Eerste keer besteld hier , meteen het juiste gevonden voor een mooie prijs! Ik kreeg ook netjes feedback over de verzending, top!

Snel en prefect uitgevoerd.

Inderdaad vandaag besteld morgen in huis dat is waargemaakt.

Prima prijs en kwaliteit

Prima prijs en kwaliteit buitenboord motor hoes.

Voor het geld prima kwaliteit en zeer klantvriendelijk

Aan mijn wens en verwachting voldaan

1 dag besteld andere dag in huis. Goed verpakt en verzonden. De maat van de motorhoes was precies goed. Ben er blij mee.

Prima kwaliteit en snelle levering

Het dekzeil in de avond besteld, was de volgende dag al binnen

Snelle en correctie service en levering

Snel, goede kwaliteit en niet duur

Hoes voor bbm bestelde ik op zondag en werd maandag geleverd. Zeer robuuste hoes. Blij mee

prima duidelijke keuze, precies wat ik zocht

Fijne logische site, snelle levering, duidelijke communicatie, top!

Prima.

Ik had een bestelling geplaatst maar naar 14 dagen had ik het product nog niet ontvangen. Na contact bleek dat er van mijn kant iets fout was gegaan qua betaling. Nadat ik dat had aangepast had ik het door mij bestelde artikel de volgende dag in huis!

Goed product

Op de website wordt vermeldt, voor 23:59 besteld morgen in huis. Dat was niet gelukt, maar dat was voor mij ook geen noodzaak.

Goede hulp bij kiezen van de juiste hoes

Ervaren specialisten, goed advies en een snelle levering. Helemaal top!

Sneller leveren

Ik had spullen besteld die op voorraad zijn en die worden toch pas na 5 dagen geleverd. Er staat dan bij dat het op voorraad is én er 3 tot 5 dagen levertijd opzit. Als het voorraad is kun je het toch meteen sturen. Het zijn spullen die hard nodig zijn en dan is het erg vervelend als het zo lang duurt.

Goed en snel

Direct na bestelling geleverd

Goed materiaal en uitstekende service

BBQ hoes besteld met in gedachte dat de maat van de grill de maat van de hoes moest zijn. De fabrikanten van de bbq’s hanteren dat wel maar de hoes is in feite groter ivm de handvaten. Te kleine hoes gekocht dus. Contact gezocht met de klantenservice en ben daar uitstekend geholpen. Samen uitgezocht wat de juiste maat moest zijn en ik kon kosteloos de foute hoes terugsturen en had de volgende dag de juiste hoes in de bus! Prima hoes overigens, degelijk materiaal en goed gestikt.

Duidelijke omschrijving van de artikelen

Prima pasvorm..

Ik zocht een hoes voor mijn egg bbq en vond bij jullie een passende en ook nog van prima kwaliteit

Goede kwaliteit

Snel geleverd, goede stik kwaliteit. Geleverd zoals gehoopt.

TUUT TUUT lijkt Overtoom wel!

Bestelling en bezorging binnen 18 uur! Prima van zeer stevig doek gemaakte BBQ hoes, zit mooi strak er omheen. Slimme bevestiging onderaan met elastieken banden OM de wieltjes heen , tegen opwaaien , en een stevig koord in de zoom. Ben zeer tevreden!

Goede kwaliteit

Supersnelle levering, uitstekende kwaliteit.

Zeer snelle bezorging voor topprijs

‘s Avonds om half zeven besteld, de volgende dag om 11.30 bezorgd. Super!!

snel geleverd en top product

afdekzeil van zeer goede kwaliteit en snel geleverd

Topkwaliteit en volgende dag geleverd

Topkwaliteit en super levering

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.