snelle levering en goed spul

Alles ging heel soepel: bestellen, betalen, verzending, ontvangen. Past prima om de auto. Die staat nu mooi ingepakt :-)

Buitenboordmotor hoes netjes en kwaliteit zoals besteld

Snel, compleet en zelfs met opberghoes bezorgd. Goede prijskwaliteit.

supersnelle levering, perfect

bestelling ging makkelijk en levering was echt supersnel en netjes.

Juiste artikel is snel geleverd.

Er was gevraagd om het hoesje als brievenbuspakje te verzenden. Nu zat het toch in een doos van 30x20x15 cm, en moest het via het PostNL punt opgehaald worden.

Snelle levering van een goed product.

Ik heb een hoes besteld voor onze BBQ. De levering verliep snel en het lijkt mij een uitstekende hoes past prima goed materiaal voor een redelijke prijs. Ik denk dat we er nog jaren plezier van zullen hebben.

Goed kontakt gehad

Ik beveel deze aan

Mooi hoesmateriaal

Helaas pastte ie niet op de BBQ. Achteraf las ik dat de 57cm niet specifiek ik voor een Weber 57cm. Da's jammer. Nu terug moeten sturen. Dus twee keer verzendkosten en nog geen hoes. Nadeel van online iets bestellen zullen we maar zeggen

Prima. Snelle levering

Snelle levering en kwalitatief goed. Heb een suggestie gegeven hoe het artikel op de website qua afmetingen wat duidelijker zou kunnen worden gepresenteerd. Werd direct positief op gereageerd en de suggestie werd overgenomen.

Topproduct

Vlotte levering van ons BBQ -hoes en parasol beschermer die we gebruiken voor bescherming van de waslijn. Stevige stof. Wij zijn er erg blij mee.

Verrassende kwaliteit binnen 24 u geleverd !

Voor die prijs zo een kwaliteit ! Zes sterren gewoon

perfect

ja zeker aan te bevelen

Heldere site en snelle levering

Site gaf ruim assortiment, was volgens mij wel verschil op beginpagina qua opgegeven aantal beschikbare maten caravanhoezen, bij bestellen zag ik meer maten.

Goed product en de volgende dag geleverd.

Goed product en de volgende dag geleverd.

Correcte lrvdrong6

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede duidelijke site, en snelle levering

Goed advies op de site

Goede en snelle service

Product zoals omschreven Snelle levering

Zeilspanner Bootzeil support pole van zwak en dun plastic

Vorige week heb ik de Zeilspanner Bootzeil support pole gekocht om het zeil op mijn boot omhoog te houden. De voet van de support pole is gemaakt van licht, zwak plastic waardoor de support pole bij het lichtste zuchtje wind al omvalt. Toen ik het zeil over de paal heen spande, brak direct één van de onderdelen. Dat onderdeel heb ik weg kunnen gooien. De prijs/kwaliteit verhouding van de support pole is volledig uit balans. Voor een product van bijna twintig euro mag je verwachten dat het product ook daadwerkelijk werkt. Ik heb van alles geprobeerd om de paal op zijn plek te houden en ben telkens teleurgesteld. Ik raad niemand aan dit product te kopen, het zou De Zeilen Specialist sieren als het dit product van haar website verwijdert en een alternatief aanbiedt.

Uitstekend!

De website van ZeilenSpecialist maakte keuze van type dekzeil voor auto heel gemakkelijk en na bestelling duurde het niet lang of het verlangde werd bezorgd.

--------------

--------------

keurig

Had geen computer bij de hand, maar de heer die mij te woord stond heeft alles netjes voor mij ingevoerd en een betaal link gestuurd. Na betaling alles netjes met 1 dag thuis afgeleverd. Vriendelijk bedankt voor de nette en snelle service

Top service en hele mooie kwaliteit

Superkwaliteit. Ik ben echt heel blij met mijn hoezen.

Goede deugdelijke materialen

Ik was toe aan een derde zeil voor mijn bootje. Ik wilde nu graag een goed zeil met spullen om het mooi af te dekken. Bij de ZeilenSpecialist heb ik die gevonden. Het zeil is van uitstekende kwaliteit, de zeilspanner is handig en van goed deugdelijk materiaal en de zandzakjes zijn snel en simpel aan het zeil te hangen om het goed af te spannen. Blij met mijn aankoop.

Voor herhaling vatbaar

Goede service en snelle levering

Snel antwoord en levering

heel duidelijk uit leg .

goede uit leg en neem de tijd voor je en denk mee top.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.