Prima bedrijf

Snel binnen

Snelle levering van stevig product

We zochten een goed passende oplossing voor onze rubberboot. Die hebben we dus hier gevonden!

Vlug in huis

Past goed

Goede kwaliteit tegen goede prijs

Caravanhoes besteld voor onze caravan. Makkelijk te bevestigen, zeer degelijk materiaal, goede spanbanden erbij.

Perfect zeil, goed passend, snel geleverd en een redelijke prijs. Helemaal top dus!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Correcte, snelle levering

Alles ok

Mooi passende hoezen

Snel bezorgd en goede kwaliteit en mooi passend

Super geregeld

Zeer goede hoes voor onze Weber Goede kwaliteit.

Prima service snelle levering

makkelijk instructie meten,bestellen,wachten,1 1/2 wk,binnen.prachtig.!!

zie boven.!!

Snel, accuraat en goed

Mijn keuze was gevallen op een goed zeildoek voor mijn fiets. Alle maten stonden erbij behalvede breedte maat van het stuur. Een telefoontje later met een vriendelijke heer gaf mij het antwoord. De volgende dag was het pakje er al met een perfecte pasvorm.

Snelle levering, goede service en prima product.

Twee parasolhoezen besteld: de kwaliteit is heel degelijk. Zeer snelle levering.

Fijn advies

Snelle levering en ik had mijn twijfel over een zeil, qua maat en materiaal en kreeg daar via mail snel duidelijke uitleg en advies.

mooie materialen

mooie materialen, goed advies en snelle levering

Snel en correcte levering van goed materiaal

Zeil om barbecue af te dekken is van goede kwaliteit en werd snel en correct geleverd.

Snel en goed

Ondervond een supersnelle en efficiënte service en ontving een kwalitatief zeer goed passende en sterke afdekhoes voor de BBQ.

Fijne winkel!

Voordat ik het dekzeil besteld heb boor mijn bootje heb ik eerst advies ingewonnen. Zo'n set met frame en zandzakken is toch best prijzig. Je krijgt heel snel antwoord en de levering is ook heel snel. Het zeil is perfect op maat en van mooie stevige kwaliteit! Gelukkig net op tijd besteld want de stortbuien ben ik net voor en door het frame en zakjes loopt het water weg, geen waterkuilen :) Kortom een tevreden klant.

Mooie producten

Snel geleverd .

Alles heel vlot

Prima gewoon weg

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

De hoes is van stevig en hoogwaardig materiaal gemaakt en zeer netjes afgewerkt. Past perfect op onze Weber bbq (57 cm). De levering was zoals beloofd, binnen 1 dag. Zeer tevreden over het product en levering.

Snel onvangen

Goedekwaliteit en precies op maat voor mijn waterscooter.

Het enige nadeel is dat het zeil niet gratis was

Vanaf het moment waarop ik begon met zoeken naar een geschikt zeil ging het proces soepel, de site is duidelijk en overzichtelijk... bestellen is makkelijk en de bezorging was razen snel..

Top kwaliteit!

Afdekzeil voor bbq besteld. Snelle levering en afdekzeil is van zeer goede kwaliteit!

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.