uitstekend

Dekzeil voor onze sloep besteld. Keurig op tijd geleverd en prima kwaliteit.

Goede BBQ hoes

na 5 jaar weer een nieuwe BBQ hoes besteld. veel beter dan die van weber. snel bezorgd

Goed advies, snelle levering, goed product

Na tel info over de juiste maat voor mijn boot een bestelling met gerust hart gedaan. De info klopte exact en inmiddels is mijn boot verrijkt met een prima boothoes

Goeie service!

Afdekzeil voor mijn fiets hier besteld, werdt goed verpakt geleverd binnen 2 werkdagen.

Snelle nette bezorging

Zeer snelle bezorging en goed verpakt. Miste alleen een beschrijving voor het gebruik van de geleverde autohoes. Beetje het idee dat ik al een uitgepakte of oudere versie heb toegestuurd gekregen. Paar jaar geleden de zelfde besteld bij jullie. Ging ruim 4 jaar lang mee, na intensief en veel gebruik buiten. Vond het een goed stevig product. Werd toen gaar en scheurde vanzelf als een oud tent doek. De zachte binnen bekleding leek mij toen wat dikker dan deze nieuwe. We gaan het zien hoelang deze meegaat, Met vriendelijk groet namens E. Bentelaar

Goede fiets bescherming

Zooo snel geleverd….

Prima bootdekzeil, lekker licht!

Goed en snel

Goed materiaal en snel geleverd

Alles super

Perfekter Service !!

Zeer persoonlijke dienstverlening.

Alsof je persoonlijk in de winkel wordt geholpen. Er wordt met je meegedacht en een verkeerde maat (mijn eigen schuld) werd probleemloos en gratis omgeruild. Zeer goede kwaliteit en past perfect. Een plezierige ervaring.

Top product

Precies zoals in omschrijving en foto’s is aangegeven

Snelle levering, goed zeil

Degelijke aankoop snel geleverd

Mooie ondersteuning voor mijn zeil van de sloep. Er blijft nu geen water meer op liggen.

Om 21:00 uur besteld en de volgende morgen de producten al geleverd. Super service en prima producten

Snelle levering en een top hoes.

De bbq hoes past perfect, goede kwaliteit en niet duur.

Goed advies en snel geleverd

even email contact gehad over beste maat. Daarna besteld en 2 dagen later in huis. Pasvorm is redelijk (heb een wat afwijkend model boot) en kwaliteit is prima. Het is geen maatwerk zeil maar dat was zeker 3 a 4 keer zo duur geworden

Snelle bezorgtijd en goede kwaliteit.

Stevige hoes voor de barbeque besteld. Binnen een paar dagen in huis. Goede kwaliteit stof met gesp (waait het niet van de bbq af). Kortom zeer tevreden met kwaliteit, bezorgsnelheid. Zou als ik een hoes nodig heb weer bij hun bestellen.

Bootzeil

Heb een meneer aan de telefoon gesproken volgens hem was het de goeie maat eindstand, de zeil is totaal niet strak helemaal los en die dingen wat ik er bij heb gekochten (bundel voor bootzeil) die werken al helemaal niet, wil graag me geld terug!

Helemaal zoals het hoort en volgens afspraak

Top top

Snel geleverd en van goed materiaal gemaakt.

Snelle levering van een uitstekend product !

Hoes voor parasol besteld. Snel geleverd. Uitstekend product.

Vlot geleverd precies zoals was gezegd

Snelle levering, top

Snel geleverd, maar materiaal van lage kwaliteit

6 zandzakjes besteld. Ziet er op het eerste gezicht netjes uit. Snel en goed geleverd. Zakjes zelf zijn tot dusver van goede kwaliteit. De musketons echter zijn slecht. Bij eerste montage gingen er 2 van de 6 al kapot. Daar moet ik even nieuwe, degelijke voor halen. Het kon ook niet voor die prijs. Al met al nog steeds tevreden.

Goede hulp per mail.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.