Geweldige mensen veel geduld

Ik ben heel goed geholpen fijne laptop

Goede service!

Altijd goede service bij jullie. Grote of kleine problemen lossen jullie op!

Goede en eerlijke service

Goed advies gekregen bij het kopen van een tweedehands laptop voor mijn dochter ivm studie. Zeer tevreden.

Goede Service

Onze 1e eerste school laptop voor 1 van onze kinderen hier gekocht en met 6 kinderen zeker niet de laatste Betaalbaar en een zeer goede service !! laptop werd na een kleine aanpassing zelf thuis bezorgd incl een extra hoes..enorm attent !!

Erg goede service, vriendelijk personeel

Snelle en vriendelijke service

Erg klantvriendelijk en behulpzaam

Goede service en goede kennis van zaken!

Heel goed, betrouwbaar

Klantvriendelijk,goede service

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig.

Prettig en servicegericht.

mooie laptop wel wat langzaam

Mooi en goed geleverd. Hij is wel wat traag.

Goede laptop met super service!

Bij Voscomtronics een goede occasionlaptop gekocht. Bij de aankoop stond er dat de laptop was voorzien van een 128 gb ssd schijf. Tijdens het klaar maken van de laptop bleek er een HDD in te zitten. Er is direct door Voscomtronics een 240 gb ssd schijf in gezet. Perfecte service!

Wij zijn super goed geholpen, met de aankoop van een laptop.

Hier zouden andere partijen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Goede service. Ik had een klein probleempje met de stekker toen ik hem thuis had. Maar binnen een dag had ik alweer een nieuwe thuis. Echt top! Normaal schrijf ik geen reviews maar hiervoor maak ik een uitzondering.

Zeer klantgericht en behulpzaam.

Uitstekende service

Vlot geleverd en uitstekende service , top bedrijf !

Laptop bevalt goed

Laptop bevalt goed

Geweldig!

Snelle levering van een tot nu toe prima apparaat.

Positieve ervaring.

Info over het de te verkopen laptop is ruim gegeven. Al met al prima tevreden.

Super service en eerlijke mensen.

iPad 4 gekocht, 2e hands. Werkt super, goed geïnformeerd. Goede prijs/kwaliteit. Erg tevreden!

Het contact via Whatsapp verliep ontstekend.

Prima service. Het contact via Whatapp verliep heel goed. Vragen werden zo direct beantwoord wat leidde tot snelle actie. After-sales service ook dik in orde!

Goed bedrijf, vriendelijke mensen

2e hands laptopje gekocht. Snel en volledig geïnstalleerd opgehaald. Prima prijs/product. Enige puntje was dat het een overgeplakt duits toetsenbord had. Werkt verder prima, maar dat had ik graag vooraf geweten.

hulpvaardig en vriendelijk

Hulpvaardig en vriendelijk.

Behulpzaam

Ik zou niet weten wat ik hier moet invullen. U had wat ik zocht, u heeft het geleverd en ik heb het betaald.

Prettig contact en vlekkeloze levering

Prettig contact en vlekkeloze levering

Goede service en productkennis

🤗

Eerst ging fout daarna goed hersteld

Na enkele dagen wachten eens gebel waar mijn bestelling bleef oei blijkbaar iets mis toen werden alles in het werk gesteld om de fout te herstellen na de levering nog een telefoontje of nu alles oké was

Varsenerstraat 8

7731DC Ommen