Sinds we WaterLuxe gebruiken, is het verschil enorm. Ons water is niet langer hard, maar heerlijk zacht en zuiver. Geen kalkaanslag meer in apparaten, en zelfs onze thee en koffie smaken beter! De installatie is strak en praktisch, en hun klantenservice is fantastisch. WaterLuxe heeft ons water én ons dagelijks leven verbeterd. Absoluut een aanrader!
Perfect advies, meedenken waar de ontharder te plaatsen. Installateurs, werken keurig en leveren het perfect op de situatie betreft wateraansluiting is zelfs verbeterd. Na 1 week al resultaat te zien geen kalkaanslag meer op de douchewand, hoe fijn is dat.
Zeer vriendelijk en meedenkend bedrijf. Installatie van ontharder verliep vlot. Zeker door het vriendelijke en kundige installatieteam. Aanrader.
Hartelijk dank voor deze geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat de installatie van de ontharder vlot is verlopen en dat je tevreden bent met ons vriendelijke en deskundige team. Jouw beoordeling van 10 betekent veel voor ons!
Na meedere merken en aanbieders onderzocht te hebben gekozen voor Waterluxe. Na een afspraak gemaakt te hebben kwamen ze langs om eea te bekijken en bespreken. Hierbij duidelijke uitleg gehad zonder allerlei gekke verkooppraatjes. Na akkoord was het maken van een montage moment, door een nukkige man van de planning, wat ingewikkeld maar uiteindelijk kon montage snel ingepland worden. Ook de montage verliep zorgeloos. Fijne gaste en alles netjes monteerde. Vanaf het moment dat de waterontharder gemonteerd is merken we duidelijk verschil. We proeven het verschil en voelen het tijdens het douchen aan onze huid. Daarnaast gebruiken we aanzienlijk minder schoonmaken middelen. Heel blij mee
Hartelijk dank voor deze geweldige review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de uitleg, montage en het resultaat van de waterontharder. Fijn dat jullie het verschil al merken in het water en minder schoonmaakmiddelen hoeven te gebruiken. Bedankt voor het vertrouwen in Waterluxe!
Wij zijn super blij met onze waterluxe! Het water smaakt beter. Kalk is verleden tijd (dus minder schoonmaak en beter voor levensduur Quooker). Bovendien verdienen we een deel terug, want we verbruiken veel minder zeep, wasmiddel en vaatwaspoeder. Ik kan ook het bedrijf Waterluxe zelf van harte aanbevelen. Vanaf het eerste telefoongesprek t/m de installatie waren ze erg klantvriendelijk. Met name de twee installateurs vielen me erg positief op. Zeer vriendelijk, kennis van zaken en bovendien bereid om een extra stapje te doen. Het vooraf bedachte plan was namelijk toch niet mogelijk vanwege de ligging van onze vloer verwarming, dus hebben ze vooraf duidelijk gemaakt wat de opties waren, en hebben we gekozen voor de moeilijkste maar beste weg. Ze zijn zelfs nog even naar de bouwmarkt gegaan om de extra benodigde materialen te halen. Uiteindelijk stuk langer bezig geweest, maar wel alles perfect afgemaakt met een glimlach. Heel veel dank!!!
Wat een fantastische review! Heel erg bedankt voor het delen van jullie positieve ervaringen. We zijn ontzettend blij te horen dat jullie zo tevreden zijn met de Waterluxe en dat jullie zowel het product als onze service zo waarderen. Het doet ons goed om te weten dat het water beter smaakt, de kalk geen probleem meer is, en jullie zelfs minder schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken. Ook de complimenten voor onze installateurs worden enorm gewaardeerd. Het is altijd ons doel om de beste service te leveren! Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Waterluxe! We wensen jullie veel plezier met de waterontharder van Waterluxe en het gemak dat het jullie biedt. Met vriendelijke groet, Het Waterluxe-team
Ruim 13 jaar geleden kochten we onze eerste waterontharder bij Waterluxe. Na een verhuizing in 2018 onze tweede. En onlangs, wederom een andere huis, onze derde. En in dit derde huis was een waterontharder aanwezig (weliswaar 13 jaar oud), maar beviel verre van zo goed als we gewend waren van Waterluxe. En nu hij geplaatst, wederom geen spijt! Zeer netjes met oog voor de omgeving en vakkundig geïnstalleerd. Tevens de oude ontharder afgevoerd. Zeer tevreden!
Je bent een echte Waterluxe fan, ontzettend leuk om te lezen. En dank je wel voor je mooie review, Ronnie. Geniet van alle voordelen van het warme water!
Wij zijn erg blij met onze nieuwe waterontharder van waterluxe. De installateur ging netjes te werk en was erg meedenkend. De waterontharder was voor ons woonhuis. Toen wij over ons douchegebouw begonnen, kon er snel geschakeld worden. Er is ons terplaatse een mooi aanbod gedaan en na overleg met de planning is deze meteen geplaatst.
Wat fijn Yvette, dat alles zo goed is verlopen. Dank je wel voor je mooie waardering en we geven de complimenten door aan de installateur.
Water feels soooo soft on the skin (plus you use less body lotion from day 1. Hard water makes your hair thinner and prompt to fall with the softness hair is stronger! Forget about the horrible white stains in the shower and cranes - no more kalk removal cleaning products needed. In only some weeks we did notice all those differences and we are super happy. Best purchase of 2024
Hi Silke, thank you so much for writing this great review! It makes us happy to read this is your best purchase of 2024
Waterontharder combi 12 hebben we nu een week maar het verschil is nu al merkbaar. Water glijdt over je lichaam zo heerlijk zacht, investering is het meer dan waard!
Fijn he, dat het verschil tussen het water met kalk en zonder al zo snel merkbaar is. Geniet van alle voordelen van het zachte water en bedankt voor je mooie feedback!
Waterluxe kwam met twee monteurs. Zij hebben voor de installatie eerst de waterhardheid gemeten. 8 druppels uit het testflesje waren nodig om het water in het testpotje groen te krijgen. Na de installatie hebben ze weer de waterhardheid gemeten. Toen was het water in het testpotje met 1 druppel testvloeistof groen. Met andere woorden, het water is kalkvrij. Zij hebben keurig werk afgeleverd en alles schoon achtergelaten. De gegeven instructie aan mijn voor wat betreft de werking van de waterontharder was zeer duidelijk. Bedank voor jullie vriendelijke omgang en uitstekend uitgevoerde installatie.
Dank je wel Jack, voor je uitgebreide review. En wat goed om te lezen dat je direct al het verschil zag in de hardheid van het water. Of beter gezegd, de zachtheid van het water. We geven je complimenten uiteraard door aan de monteurs.
Zowel de bestelling van de waterontharder bij Waterluxe en de installatie verliep probleemloos en snel. Ook de uitleg van de installateur van de waterontharder was duidelijk. Ik moet de voordelen van de waterontharder nog gaan ontdekken en ervaren maar daar heb ik alle vertrouwen in. Kortom een prima bedrijf!
Vijf sterren, dank je wel Hans, wat een mooie waardering! We geven je complimenten uiteraard door aan onze installateur. Geniet van alle voordelen van het zachte water.
Duidelijke communicatie. Snelle installatie (na akkoord ook al snel een installatiedatum). Professioneel en duidelijke uitleg. Monteur dacht goed mee over plaatsing en mogelijke 'risico's' tijdens installatie. Super service.
Dit zijn de fijnste berichten, als alles helemaal naar wens is verlopen. Bedankt voor de mooie waardering van 5 sterren. En we je veel plezier van het zachte water en alle voordelen die het geeft.
De waterontharder van waterluxe biedt veel voordelen, maar is vooral DE oplossing voor irritatie nummer 1 bij gezinnen met pubers... NOOIT meer kalkaanslag op de glazen douchedeur!
Een tien als beoordeling, dank je wel Marleen. Super dat je zo tevreden bent, voor alle leden van jullie gezin. Veel doucheplezier ;-)
Erg fijne ervaring met Waterluxe waar goed mee werd gedacht en de tijd genomen werd om mijn situatie in kaart te brengen en samen de beste optie te zoeken. Installatie is vakkundig en erg netjes gedaan. Na een maand nog steeds geen kalk meer in de douche, ook de waterkoker begint vanzelf kalkvrij te worden. Erg blij mee!
Wat goed, Jelle, om te lezen dat je nu al het verschil merkt. Daar maken we ons elke dag hard voor, zacht water voor alle klanten. We geven de complimenten door aan de monteur en wensen jou veel plezier met de waterontharder, en geniet van alle voordelen die het biedt.
Vriendelijke mensen, snel geleverd. Had een tijd terug een leuke deal (AH) en daarvoor gebeld. Snel geregeld en afspraak gemaakt. Ze kwamen op tijd en alles was snel gemonteerd. Helaas hadden ze een foutje gemaakt waardoor ze weer terug moesten komen ivm lek in slang. Zelf antilek tape gehaald om het probleem op te lossen op vrijdagavond. Die maandag daarop kon ik een afspraak maken. Nadat het was opgelost braken er schroeven af. Ik schrijf deze review, omdat ik commentaar heb gehad van Stedin op de manier waarop dit is gebeurd. Ze boren normale universele schroeven in de meterkast houtplaat met daarachter kalkzandsteen. Hiervoor worden geen pluggen of speciale schroeven gebruikt. Dat is ook de reden dat de schroeven breken, teveel kracht op de kop/schroef. Ik wil zelf alles nog een keer op mijn gemak uitzoeken en kijken of er een nettere oplossing is. Samen met de monteur 2 pootjes die ik heb gemaakt eronder geschoven voor de zekerheid en paar nieuwe schroeven erbij op dezelfde manier als voorheen. Conclusie: Prima ondersteuning, aardig personeel. Installatie geef ik een onvoldoende. Het is nog gevaarlijk ook op een hangende plank met al dat zout en water.
Hai Tom, nadat we jouw review hadden gelezen hebben we je uiteraard gebeld om te bespreken waar het is misgegaan. Dat was een fijn gesprek en we zijn blij dat je je review naar boven toe hebt aangepast. Dank je wel daarvoor! En we hopen natuurlijk dat je vanaf nu volledig probleemloos kunt genieten van het zachte water. En mocht je toch nog ergens tegenaan lopen, neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!
16-10-24 Vanmorgen is de waterontharder geïnstalleerd en gelijk al kalkvrij water!!! Top monteur, werkt netjes en een goede uitleg. We zijn zeer tevreden, van A-Z goed geholpen. Aanrader!
Bedankt voor deze mooie review! En wat fijn om te lezen dat je ons zo snel na plaatsing al aanbeveelt. Geniet van alle voordelen van het zachte water.
Zeer goede monteur, snelle montage en goede uitleg
Vijf sterren, dank je wel Ton. En we geven zeker jouw complimenten door aan onze monteur.
Wat een beleving, een zachtere huid, smaakt lekkerder en veel minder zeep voor vaatwasser en wasmachine nodig! Nu een week in gebruik en echt we hadden dit veel eerder moeten doen…
Dank je wel Chris, voor de vijf sterren. Daar worden we oprecht elke keer weer blij van. En wat goed dat je al zo snel het verschil merkt. Geniet van het zachte water!
De waterontharder is super netjes geïnstalleerd in de meterkast, als of het een onderdeel is van de meterkast. De plaatsing ging ook hartstikke snel en netjes dus chapeau daarvoor! We gaan genieten van een kalk vrij huis met super zacht water
Wat een enthousiast bericht, Joost, dank je wel! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de plaatsing. Vanaf nu genieten van het zachte water.
De waterontharder is op een zeer professionele en vakkundige manier geplaatst. De installateur heeft ruim de tijd genomen om de waterontharder op de plaats te installeren die we graag wilden en na de installatie heeft de installateur een duidelijke uitleg gegeven. We zijn heel blij met de waterontharder en ik kan Waterluxe van harte aanbevelen!!
Nog een aanbeveling van een tevreden klant. Dat blijft keer op keer zo fijn om te lezen. We maken ons elke dag hard voor blije klanten. Bedankt voor de mooie review Gerard!
Het hele traject is perfect te noemen. Je krijgt netjes informatie en samen met de medewerker van Waterluxe wordt de beste optie bepaald. Erg snel kwam dan ook de planner om de waterontharder te installeren. De installateur was erg netjes en heeft de ontharder snel en professioneel geïnstalleerd. Na tips en uitleg van de ontharder is de monteur weer vertrokken. Al met al erg fijn en professioneel verlopen. Ik kan dan ook iedereen Waterluxe aanbevelen.
Hier worden we blij van, Ruben! Dat niet alleen jij tevreden bent, maar dat je ons ook aanbeveelt. Dank je wel voor de mooie waardering en geniet van alle voordelen van het zachte water.
Bas van Waterluxe heeft bij ons een Duo 12 waterontharder geplaatst, wat uiteindelijk flink meer werk bleek te zijn dan initieel gedacht. Bas gaf goed advies over de plaatsing en de uitvoering, werkte netjes en schoon en nam de tijd om het werk (ook onder de vloer) afgewerkt op te leveren. De waterontharder werkt super, neemt weinig ruimte in beslag en we hebben eigenlijk geen drukverlies opgemerkt.
We geven de complimenten door aan Bas, dank je wel Stefan. Fijn zo'n mooi review!
Na de vakkundige installatie, een duidelijke uitleg gekregen met de werking van het apparaat. Wij ervaren nu al de voordelen, na het douchen geen kalk strepen meer. Ook met ramen lappen. Helemaal top!
Dank je wel Robby, voor de vijf sterren die je ons geeft! En wat goed dat je nu al zoveel verschil merkt.
Na het plaatsen van de waterontharder was na een half uur al ons water in huis reeds kalkvrij. Met als resultaat dat douchen geen kalk meer veroorzaakte op onze nieuwe kranen en glas. Het douchen zelf voelt tevens op de huid zachter aan, het gebruik van shampoo was wennen, je hebt namelijk maar de helft nodig. Naast de voordelen van een ontharder wil ik ook even kwijt dat de wijze van het plaatsen van de ontharder na volle tevredenheid is verlopen.
Wat een heerlijke review om te lezen! Heel fijn dat je nu al zo tevreden bent. En over onze waterontharder en over onze service. Dank je wel, Martin!
Onlangs is bij ons de waterontharder van Waterluxe geplaatst. Wij zijn Twentenaren woonachtig in den Bosch. Elke dag worden wij nu herinnert aan het mooie Twente door middel van de waterontharder van Waterluxe. Bij ons is door een vakkundige medewerker het model de combi 12 geplaatst. We ervaarde direct al het verschil. Na aansluiting kregen we duidelijke uitleg en tips. De installateur heeft bij ons thuis alles netjes achtergelaten. Wij raden Waterluxe zeer zeker aan omdat zij de producten leveren die het waar maken. Van diverse producten kunnen wij nu veel minder gaan gebruiken waardoor we een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Medewerkers Waterluxe bedankt voor jullie hulp en ondersteuning!!
Dag Rob, wat goed om te lezen dat onze waterontharders naar alle provincies gaan. We schrokken wel een beetje van de beoordeling met 1 ster, maar gelukkig zijn jouw woorden juist lovend en mooi. Dank je wel daarvoor. Geniet van alle voordelen van het zachte water!
Originele beoordeling