Sinds een paar weken hebben wij een waterontharder. De installatie was prettig en snel geregeld. Na een probleempje met de kap van de waterontharder zat er binnen een week een nieuwe op, echt top service. Via een aantal mails word je op de hoogte gehouden van bestelling tot tips na de installatie. Kortom, we ervaren enkel voordelen na de aanschaf van de waterontharder van Waterluxe!
Dus uit de Hoogeveense kraan nu ook zacht water! Fijn dat jullie de voordelen van zacht water ervaren. Daar maken we ons elke dag hard voor.
Lang getwijfeld maar ontzettend blij met alles. Goede voorlichting aan de voorkant, waarbij de keuze is gevallen op de combi 12. Monteur Ronnie heeft alles netjes uitgelegd betreft montage. Netjes gemonteerd en achtergelaten. Later ook apparaat goed uitgelegd en ingesteld. Toen bleek dat na montage enkele tappunten niet werkten alles na gelopen en netjes opgelost. Bleken al kalk deeltjes in leidingen los te laten waardoor filtertjes verstopt raakten. Pas 1 dag in gebruik maar met name douchen is geweldig!
Goed om te lezen dat ook jullie zo snel verschil merken en zo tevreden zijn met zowel ons product als de service. We geven de complimenten door aan de monteur. Geniet van het zachte water en alle voordelen daarvan.
Goede Service vriendelijke monteur goede uitleg en volgens afspraak op tijd geleverd
Dank je wel René voor je mooie woorden, geniet van je zachte kraanwater!
Nette en snelle installatie van onze waterontharder (watervlug). Wat niet vaak voorkomt is dat een monteur zich netjes voorstelt. Daarnaast een top uitleg geeft over de installatie. Het staat als paal boven water dat ik ze kan aanraden.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Tim! Wij maken ons elke dag hard voor zacht water en willen elke klant de beste service bieden.
Snelle en toegankelijke communicatie. Plaatsing door vriendelijke monteur Martijn.
We geven de complimenten door aan Martijn, Theo, dank je wel voor je review!
Van bestelling tot plaatsing zeer tevreden. Nu genieten van heerlijk 'zacht' water.
Goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! Geniet van het zachte water.
Een soepele installatie, en niet onbelangrijk goede uitleg van werking en onderhoud, goed werk!
Dank je wel voor je vijf sterren Jan, daar zijn we blij mee!
Snelle en goede installatie, wasbak in keuken droogt goed op. Douche minder kalk op wand. Water smaakt anders, Voor mijn apneuapparaat hoef ik geen pakken water meer te kopen. Tot dusver tevreden.
Wat fijn Richard dat je nu al verschil merkt, geniet van het zachte water!
De waterontharder werkt uitstekend en we zijn zeer tevreden over de installatie en service.
Daar doen we het voor Roel, tevreden klanten! Dank voor je mooie review.
De waterontharder van waterluxe bevalt zeer goed, geen kalkaanslag meer en bijna geen eczeem meer
Van deze reviews worden we blij: ons product wat goed bevalt. Daar maken we ons elke dag hard voor. Geniet van het zachte water!
Prima product wat z’n werk goed doet. Bestel proces online is makkelijk en aansluiting in meterkast is netjes en snel gedaan.
Fijn dat alles goed is gegaan, van bestellen tot aansluiten. Geniet van alle voordelen van het zachte water!
Waterluxe is geen overbodige luxe. “Je gaat het pas zien als je het door hebt” aldus Johan Cruijff. En hij had gelijk, toen al!
Wat fijn Jan, dat je zo tevreden bent. Geniet van de luxe van elke dag zacht water uit je eigen kraan!
Geen kalk meer in de pan na het koken vaat veel mooier heerlijk om mee te douchen !! Kort om alles is nu duidelijk anders Super blij mee!!
Fijn Sandra, dat je al zoveel voordelen ervaart!
Getipt door de "buren" van een paar huizen verderop. Wij hebben een waterdichtheid van 14 in onze stad en dat is echt niet fijn voor het behoud van ons apparatuur en de gemoedsrust bij het zien van de kalksporen nadat je net alles heb schoongemaakt in de badkamer en de waterkoker voor de 100e heb uitgekookt. Na aanvraag van de offerte telefonisch benaderd door Jesse. Hierna is alles heel snel gegaan, vanaf het eerste moment van contact t/m de plaatsing heeft het maar drie weken geduurd. Jesse is langs gekomen voor uitgebreid advies en om onze situatie ter plekke te bekijken wat hij door kon geven aan Gerard die de installatie kwam plaatsen. De waterontharder werkt echt perfect, je merkt gewoon direct dat het water zachter is geworden. De koffie smaakt lekkerder, een glas water lijkt wel spa blauw wat er uit de kraan komt, douchen is een hele nieuwe ervaring want we hoeven nog maar ongeveer de helft te gebruiken van shampoo en sanex en er blijven geen kalksporen meer achter op vloer tegels en douchewand! Wat een zaligheid!. Zacht water is ook erg prettig voor als je een gevoelige huid heb blijkt wel. En dan te bedenken dat de leidingen van was en vaatwasmachine ook schoner worden en blijven en dus langer mee zullen gaan geeft ons ook een erg prettig gevoel! Wij zijn in het bezit van een Duo 12 waterontharder omdat wij met z'n 3'en zijn. De aanschaf van een waterontharder van Waterluxe kan ik echt iedereen aanraden! Als laatste nog een dikke pluim voor de vakkundigheid van zowel Jesse als Gerard. Helemaal top!!
Die dikke pluim gaan we doorgeven aan Jesse en Gerard, dank je wel John! Wat een mooi uitgebreid review heb je voor ons geschreven. Fijn dat je zo tevreden bent en dat je alle voordelen die een waterontharder biedt ook ervaart.
Wij hebben nu bijna 2 jaar een waterontharder van Waterluxe. Nou dit was echt geen overbodige luxe. Met een waterdichtheid van bijna 11 hebben we hier nu heerlijk zacht water. Je voelt echt direct verschil bij het gebruik van de waterontharder. De communicatielijnen zijn kort en snel. Super geholpen en bij kleine. Storingen staan ze ook direct voor je klaar. Onze buren hebben we inmiddels ook overgehaald. We zouden zonder twijfel bij iedereen Waterluxe adviseren.
Hai Cécile, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je ons ook aanbeveelt. Een echte Waterluxe vriend ;-)
Het voortraject ging heel soepel. De informatie (zowel telefonisch als per e-mail) ging heel prettig en alles was duidelijk. Voordat de installateur komt krijg je een paar mailtjes met duidelijke informatie. Heel prettig. De installateur (ook echt een hele aardige gast) heeft goed meegedacht met de opties waar de ontharder geplaatst kon worden, ook al bespreek je dat vooraf. Wij hebben Waterluxe inmiddels aanbevolen bij meerdere familieleden en kennissen.
Hai Wouter, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je een echte Waterluxe vriend bent en ons zelfs aanbeveelt. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel gebruiksplezier!
Een gehele nieuwe aanpak van communicatie! Ipv zakelijke mails krijg je informatie met humor, gelijk een smile op ons gezicht. Wat men beloofd wordt vakkundig waar gemaakt. Zeer tevreden
Wat een mooie review Christina, dank je wel! Erg leuk om te lezen dat we je een glimlach hebben bezorgd. Daar worden wij blij van :-)
Niet duur en wel heel goed
Wij willen elke klant de beste service geven. Fijn als dat ook zo wordt ervaren. Dank je wel voor je feedback Jan Willem!
Offerte aangevraagd, en dezelfde dag al een medewerker aan huis voor een offerte en uitleg. Waterluxe reageert snel en de medewerkers zijn zeer professioneel. Door het goede en snelle contact hebben wij de waterontharder besteld en deze werd erg snel geleverd, tussendoor netjes op de hoogte gehouden van de levering en leuke bespaartips gekregen. Martijn heeft bij ons de waterontharder gemonteerd en ons voorzien van alle informatie. Nu genieten wij van zacht en kalkvrij water voor een zeer betaalbare prijs. Team waterluxe bedankt voor alle goede zorgen en voor jullie topservice en een geweldig product. Jesse en Martijn voor jullie een dikke duim omhoog.
Dank je wel Arjan voor je mooie en uitgebreide review. We geven Jesse en Martijn de complimenten door. Heel veel plezier van je waterontharder!
Goede informatie vooraf, hadden al via vrienden gehoord, dat waterluxe een goed product afleverd. Plaatsing was keurig en vanaf dag 1 al kalkvrij water. Nu 5 weken verder merken we echt het voordeel. Minder waspoeder, vaatwaspoeder minder. Minder schoonmaken, omdat je nu geen kalk meer hebt. Ik zou het iedereen aanraden. Het water smaakt ook veel beter.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Ada! Kalkvrij water geeft zoveel voordelen die jij nu al ervaart. Veel plezier met het apparaat!
onze waterontharder is geplaatst 29-4-21 in het begin even wennen b.v. koffie smaakt anders maar het water is veel zachter ook in de badkamer en op de ramen geen kalksporen meer dus na een maand kunnen we stellen dat we zeer tevreden zijn,ook bij vragen even bellen en direct antwoord,goede berijkbaarheid is ook een onderdeel van serviceverlening.
Wat goed om te horen Jan dat je zo tevreden bent! Je geniet van alle voordelen van zacht water als ik je bericht lees, fijn!
Na getipt te zijn door Johan (Tiel) zelf contact gezocht met Waterluxe. Door Willem-Jan prima te woord gestaan. Omdat ik niet kon beslissen welk systeem ik zou nemen stelden zij voor om beide systemen mee te nemen en ter plekke te beslissen. Uiteindelijk na advies van Gerard besloten de Waterluxe duo 12 te nemen. De installatie verliep prima en kan nu genieten van zacht water. Wat mij opvalt is dat de vaat veel natuurlijker aanvoelt. De koffie heeft een upgrade gekregen en mijn huid voelt zachter. Al met al prima tevreden. Waarom geen 5 sterren? In mijn eerste contact benoemde ik de verwijzing via Johan. Ik lees nu dat hij daar €50,- voor zou krijgen. Voor zover ik weet is daar niets mee gedaan. Ik heb zelf de waterpomptang moeten pakken. Bleek toch nog een kleine lekkage te hebben. Zelf opgelost.
Hai Norbert, wat fijn dat je de moeite hebt genomen zo'n uitgebreide review te schrijven. Goed om te lezen dat je tevreden bent en dat je geniet van de voordelen die zacht water geeft. Wat betreft de €50, wil je hierover contact opnemen met de klantenservice? Dan helpen zij jou verder en pakken dit voor je op.
Meerdere keren een afspraak met Waterluxe moeten wijzigen i.v.m. het uitlopen van onze verbouwing. Dit deden ze zonder moeite en ook het plaatsen is netjes en snel gebeurd. Het apparaat is nu ruim een week in werking en werkt prima.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor!
Fijn apparaat. Heerlijk zacht water. De thee is nu top en de waterkoker als nieuw. Mensen bij Waterluxe zijn ook goed in de communicatie
Dank je wel Johan voor dit mooie compliment! Geniet van het zachte water uit je eigen kraan.
Goede ervaring met zowel het apparaat als de monteur!
Dat lezen we graag! Geniet van alle voordelen van het zachte water.