Vanaf het eerste contact enorm te spreken over het bedrijf en het personeel. Fijn telefonisch contact gehad en een duidelijke uitleg gekregen. De installatie verliep soepel en het resultaat mag er wezen, een enorme zachte huid en geen vlekken meer in de douche. Dit had ik al jaren geleden moeten doen!!
Dank je wel voor je mooie woorden Menno! En wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en geniet van het zachte water uit je kraan.
Ik heb getwijfeld tussen een magneet ontharder (goedkoper) en duurdere ontharder van Waterluxe. Toch eerst voor de goedkope versie gegaan, maar na een aantal maanden kwam ik er achter dat het water nog exact hetzelfde was.... Toen toch maar een Waterluxe aangeschaft en het verschil merkte je meteen! Ook erg vriendelijk en goed geholpen trouwens.
Dank je wel voor je mooie review Liselot! Goed om te lezen dat je direct verschil merkte na de plaatsing van onze waterontharder; dat is de bedoeling. Geniet van elke dag zacht water uit je kraan!
Het apparaat doet wat het moet doen. De plaatsing op een vrijdagmiddag was minder goed. Na afloop bleek de waterleiding te lekken bij de watermeter. Maar er was geen storingsdienst aanwezig in het weekend. De klantenservice gaf aan dat men er na het weekend wel op terug zou komen.Na overleg met waterbedrijf heb ik zelf het zegel verbroken en de leiding vastgedraaid. Nadat mijn klacht bijWaterluxe doordrong werd een korting gegeven. En als ik nieuwe klanten zou aanbrengen kon ik per nieuwe klant €50 krijgen. Maar toen ik onlangs voor een geïnteresseerde op de website keek zag ik dat die website niet goed functioneerde. Ik heb daarop de verkoper van Waterluxe geïnformeerd. Maar geen reactie. Ook na nog een e- mail had men niet het fatsoen te reageren. Ik heb uiteindelijk de geïnteresseerden maar geadviseerd ergens anders heen te gaan. Ook voor de prijs van het zout en hars kun je beter ergens anders heen gaan. Bedrijven als Welkoop verkopen hetzelfde zout voor ruim 25% minder. Voor hars is het verschil nog groter.
Beste Paul, Ik lees net dat mijn eerdere e-mail niet (goed) is aangekomen bij je. Kan het zijn dat hij in je spambox terecht is gekomen? In mijn mail stond het volgende: De reden dat wij niet meer alle verschillende type waterontharders op onze website tonen is, dat wij onze website opnieuw aan het inrichten zijn. Deze gaat medio mei live. We merken namelijk dat er nog wel eens verwarring ontstaat over onze Duo en Combi modellen. Daarom gaan wij straks de types indelen op basis van het aantal liters harsinhoud – dus 7, 12 en 25 liter – de Waterluxe klein, middel of groot. Daarna kunnen wij op basis van de plaatsingsplek in de woning ons Combi of Duo model adviseren. Ik las in je review ook nog een opmerking over de prijs van het zout en hars. Ik leg je graag uit wat daar de reden van is. Het klopt dat het zout bij de plaatselijke Welkoop goedkoper is. Wij hebben te maken met hoge transportkosten vanuit onze transportpartner. Hier kunnen we voorlopig helaas niet veel aan veranderen. Het afhalen van benodigdheden is wel een stukje goedkoper, maar daar heb je helaas niet veel aan gezien je woonplaats. Wij vinden het erg vervelend dat je teleurgesteld bent. Wij waren in de veronderstelling dat we je in februari een passende oplossing hebben geboden door €125 korting te geven. Ik wens je alvast een fijn weekend, Danielle
Zeer vakkundig en vriendelijke monteur (Martijn) ging pas weg toen alles werkte Zeker een aanrader
Fijn dat je zo tevreden bent Harry!
Ruim 4 jaar hebben we fijn gebruik gemaakt van de waterontharder. Nu hebben we een storing maar het duurt erg lang voordat waterluxe contact opneemt om dit te verhelpen.
Beste Frans, vervelend dat je niet direct bent geholpen. Onze planner heeft vorige week telefonisch contact gezocht maar dat lukte niet direct. Daarom helaas wat vertraging. Is de storing inmiddels verholpen? We willen uiteraard dat je weer helemaal tevreden bent en kunt genieten van het zachte water uit je kraan! Fijne dag, Danielle
Na wat rondvragen bij ons in de wijk wie er al ervaring had met een waterontharder. Zijn we met een groep van 7 huishouden uitgekomen bij Waterluxe. Het contact met Jesse verliep soepeltjes via de WhatsApp. De Afspraak tot plaatsen is altijd even een dingetje met 7 huishouden tegelijk maar ook dat ging prima! De installatie zou verlopen op de volgorde van de inspectie bij alle huishouden. Zo rond 8 uur zouden ze starten. Voor op de installatie dag zouden we van de planner nog een tijdsindicatie krijgen wanneer de installateurs bij ons zouden aanbellen. Echter was er een interne miscommunicatie en kregen we die indicatie niet. Op de dag van installatie was het geweldig weer. De installateurs stonden vroeg voor de deur zoals verwacht. Na een kleine opfrisser over de werking van het apparaat en wat uitleg over de kleine handelingen die je zelf zou moeten/kunnen uitvoeren, zout bijvullen enz. Installeerde de heren vakkundig, netjes en verdomd snel de waterontharder. Demonstreerde gelijk daarna het ontkalkte water uit de kraan. De heren die bij ons kwamen installeerde als een geoliede machine. nog wat mooie liederen voorbij horen komen onder de installatie: "Grolsch drinken is gezond..la la la la la Heineken dat drinkt toch geen hond." Je staat er bijna niet bij stil hoe snel het water onthard is. Het voelt heerlijk aan aan de huid. Het is zacht en het smaakt ook gewoon zachter. De koffie smaakt nog beter. Het water droogt niet meer op met witte kringen ( met name in de badkamer heel fijn). Het is een luxe keuze die je maakt om het te instaleren maar zeker bij ons in de regio Rijswijk ZH is het water best hard. Het is zo'n groot verschil en als je twijfelt. Ik zeg doen. De voordelen op het lange termijn moet uiteraard nog blijken. Maar nu na 2 weken in het bezit te zijn van de waterontharder zijn wij heeeeel erg tevreden. Met vriendelijke groeten, Viktor Steinfelder
Na aanvraag van de offerte telefonisch benaderd door 1 van de medewerkers. Hierna is alles heel snel gegaan, vanaf het eerste moment van contact t/m de plaatsing heeft net 3weken geduurd. De waterontharder werkt echt perfect, je merkt gewoon echt dat het water daadwerkelijk zachter is geworden. Vooral onder douche en tijdens het handen wassen merk je dat. Ik ben in het bezit van een Duo 12 waterontharder voor met z'n 2'en en dit kan ik iedereen aanraden.
Wat goed om te lezen Thomas, dat je zo tevreden bent. Daar doen wij onze uiterste best voor elke dag en bij elke klant!
Niet helemaal de juiste voorlichting over het plaatsen, maar door de monteur prima geregeld. Heerlijk zacht(glad) water. Heerlijk voor de huid. Smaakt soms een beetje zilt. Ramen zemen zonder strepen. En schoonmaken is een eitje. Voldoende zout voor het 1e jaar.
Het water is heerlijk zacht. De was voelt prettiger aan en de huis straalt weer. De ramen wassen is een feest
Wij hebben nu een week de waterontharder en geweldig, hadden wij veel eerder moeten doen. Het water voelt zachter aan en dat is moeilijk te omschrijven. Oppassen met scheerzeep enz. In mijn omgeving veel vragen en interesse!
Wat een geweldig apparaat vanaf minuut 1 zacht water ,onder douche en in bad een wereld van verschil. De montage afspraak zou om 11uur30 plaats vinden maar om 1 of andere reden was zijn eerste klant niet thuis .Na telefonische contact of onze montage eerder kon was de monteur er om 9uur30 en na goed anderhalf uur was hij weer op weg .gewoon weg TOP SERVICE. En niet te vergeten VEEL MINDER WAS EN SCHOONMAAK MIDDELEN. Mvgr Jan
Wat een verademing, om dag in dag uit naar een gootsteen en douche te kijken zonder kalkaanslag. Mijn glas water,koffie en thee smaakt vele malen beter. De besparing op schoonmaakmiddelen weet ik nog niet, daarvoor heb ik h'm te kort.
Zacht water dat uit de douche sprankelt en niet meer schoonmaken na het douchen. Heerlijke koffie zonder het apparaat nog te ontkalken. Snelle levering en top installatie
Ik heb een offerte aangevraagd bij Waterluxe, Justin heeft e.e.a. keurig uitgelegd en ons van een perfect advies voorzien. Heb de duo 7 aange-schaft, ons huishouden bestaat namelijk uit 2 personen. Ik heb hem daarna zelf aangeschaft via de installateur waar ik werk en het apparaat geinstalleerd samen met mijn schoonvader. In Doetinchem hebben we erg hard water, nu alles weer top. Geen vieze kranen, spoelbak van keuken, waterkoker, alles weer mooi schoon. Ook veel minder last van de huid, kortom superblij met dit apparaat, is de investering waard, een aanrader!!
Het eerste telefonisch contact was vriendelijk en daarna de verkoper Jesse die aan huis kwam heeft het allemaal top uitgelegd. Tenslotte de aller aardigste monteur Gerard die het hele plaatje compleet maakte en zo de beoordeling van de vijf sterren meer dan rechtvaardigt.
De afspraak was erg goed geregeld , de uitleg was ook erg duidelijk, en binnen n week werd onze installatie geïnstalleerd , en de monteur die bij ons was ,was erg kundig in t plaatsen. Erg netjes gewerkt, verder n mooi bedrijf ,ik zou t iedereen die de waterontharder wil kopen ,het via Waterluxe laten verzorgen. En het resultaat is zeker erg lonend, zelfs belonend.
Ik heb al eerder een email gestuurd naar Waterluxe, ik verwijs ik nu naar. Vertegenwoordiger niet ter zake kundig. Rechtgezet door monteur. Voor niets radiator verwijderd.
Enkele weken geleden een duo 7 laten plaatsen, en deze bevalt prima. We zijn vooraf door de verkoper goed voorgelicht over de werking van het apparaat en hoe de plaatsing zou verlopen dit zowel via mail als telefonisch. Je proeft meteen verschil in het water, of dit perse lekkerder is zoals sommige mensen stellen laat ik in het midden want dat is voor iedereen persoonlijk. Belangrijker is dat we op diverse kalkaanslag gevoelige plekken er nu geen kalk meer vormt of zelfs aan het verdwijnen is en dat we idd meer shampoo en zeep nodig hebben bij bv douchen en handen wassen. Wij zijn dan ook erg tevreden met het apparaat. De plaatsing is geplaatst volgens afspraak en ruim binnen de gestelde tijd, waarna de monteur nog even e.e.a. uitgelegd heeft over onderhoud en werking. Tevens is er ook netjes gebeld in deze coronatijd of er met de installatie een nieuwe medewerker mee mocht komen om te kijken naar het installatie proces. Waarom dan net geen 5 sterren? Hier zijn 2 heel kleine dingtjes voor. - Voor bijvullen van de vijver, of sproeien van de tuin kan de ontharder over de bypass gezet worden omdat dit beter met wat harder water kan gebeuren. Deze bypass zit echter aan de achterkant van het apparaat wat niet heel handig is en is niet een heel fijn schuifmechanisme. - We hadden last dat we veel minder waterdruk hadden als we bv onze handen waste na een toilet bezoek, na wat speurwerk bleek de toevoerkraan bij de meter niet helemaal terug opengezet te zijn. (opvullen moet langzaam), maar dit makkelijk zelf gevonden en opgelost.
Zowel in e-mail als persoonlijk contact kan ik niet anders zeggen dan dat iedereen heel vriendelijk en servicegericht is. Zeer snelle reactie op een vraag wat heel veel vertrouwen geeft. Waterontharder bevalt echt heel erg goed, heerlijk dat zachte water overal
Werkt top, sympathieke monteur en snelle levering en installatie. Mijn handen zijn nu zo glad dat ik alles laat vallen !!!
Een aankoop die zichzelf terugverdient en een aangenaam gevoel geeft. Hadden we veel eerder moeten aanschaffen.
We zijn heel erg tevreden met de waterontharder. We merkten het verschil direct. Met name onder de douche is het erg zacht en de smaak van het water is ook lekkerder. De vaatwasser heeft nu ook al een paar keer gedraaid met een half blokje, gaat prima! Ze hadden een hele drukke maand wat we merkten in de communicatie maar ze waren altijd vriendelijk en met name installateur Ronnie heeft het netjes afgehandeld, ondanks dat er in de kruipruimte iets meer water stond dan verwacht.
Alle beweringen worden waargemaakt!! Zacht water is echt fijn, de huid voelt beter aan en is minder droog, de koffie smaakt echt veel beter en de kalkaanslag is weg.
Na het maken van een afspraak, hebben we een zeer fijn contact gehad met Jesse. Een vriendelijke, duidelijke jongeman die je een goed gevoel gaf vanaf het moment dat hij binnen was. De uitleg was kort en bondig en hij was zeer behulpzaam en netjes met het bepalen van de juiste plek voor de waterontharder. Het plaatsen van de ontharder door Gerard ging ook mooi en soepel. Hij was meedenkend en ging keurig en professioneel te werk. Zelfs na het evalueren met collega's kwam hij dezelfde dag nog terug om nog iets te verbeteren aan de installatie. Ook werd ik de volgende dag weer gebeld door Jesse en wist hij bijna woordelijk te vertellen hoe alles was verlopen tijdens de installatie. Kortom ik zou iedereen een bedrijf zoals Waterluxe aanbevelen. Sinds bijna een week hebben we de waterontharder nu en het bevalt grandioos. Wat een genot voor mens en machine, heerlijk.
Op aanraden van de buren ook gekozen voor Waterluxe Duo 12. De prijs is inclusief installatie zeer concurrerend. Er zitten niet allemaal extra opties zoals vakantiestand op maar die heb je dan ook niet nodig. Er wordt namelijk automatisch gespoeld na 2700 liter en sowieso elke 14-dagen. Je merkt het effect trouwens direct. De monteur Gerard is een perfectionist en heeft alles heel netjes gemonteerd en vooral ook uitgelegd. Alles volgens procedure zodat de installatie vlekkeloos verloopt. Het geeft vertrouwen en we gaan er ook vanuit nog erg lang van deze waterontharder te genieten. Qua communicatie vond ik het prima gaan. Het is wel handiger om even te bellen. Het webformulier wordt niet direct opgepakt.