Prima geregeld, binnen twee weken geïnstalleerd.

Op aanraden van de buren ook gekozen voor Waterluxe Duo 12. De prijs is inclusief installatie zeer concurrerend. Er zitten niet allemaal extra opties zoals vakantiestand op maar die heb je dan ook niet nodig. Er wordt namelijk automatisch gespoeld na 2700 liter en sowieso elke 14-dagen. Je merkt het effect trouwens direct. De monteur Gerard is een perfectionist en heeft alles heel netjes gemonteerd en vooral ook uitgelegd. Alles volgens procedure zodat de installatie vlekkeloos verloopt. Het geeft vertrouwen en we gaan er ook vanuit nog erg lang van deze waterontharder te genieten. Qua communicatie vond ik het prima gaan. Het is wel handiger om even te bellen. Het webformulier wordt niet direct opgepakt.

Perfect advies en een supergoede service. Top-apparaat.

Na deskundig advies aan huis, besloten (met twee collega's van mij) om een Duo 12 te laten plaatsen. Afspraak was na een een mooie prijsafspraak zo gemaakt. Gisteren werd bij ons alle drie het apparaat geplaatst op opeenvolgende tijdvakken. Perfect geregeld en een top-monteur (Gerard). Gelijk na aansluiting effect van zacht water merkbaar. Wat een mooi apparaat. En ook nog geleverd met een hars-cleaner, hardheid-meetset en 4 zakken zout. Helemaal top!

Mooi product, prima installatie, slechte service en aftersales

Nadat de verkoop was gedaan en het apparaat geïnstalleerd alleen maar ellende met het controle- en onderhoudstraject. Totaal niet reageren op mails en telefoon. Daarna niet nakomen van afspraken... wazige verklaringen waarom “ we zijn intern nog alles aan het opzetten”. Nooit de gevraagde documenten (onderhoudscontract) opsturen. Wat een flut organisatie. Jammer bij zo’n mooi product. Kun je nog extra geld verdienen met service en onderhoud, gooi je er zo met de pet naar.

Product is goed, slechte service

Een waterontharder is een aanrader. Echter Waterluxe vraagt veel geld voor montage. Bij offerte wordt gezegd dat men ongeveer 2 uur bezig is. In werkelijkheid was het 40 minuten. Slordige montage, stekkers van andere apparaten zijn zonder te zeggen verwijderd voor de waterontharder. Op klachten/vragen per mail wordt niet gereageerd, per telefoon wordt lacherig gereageerd en gezegd dat je het zelf moet oplossen. Kortom, koop wel een waterontharder, maar niet bij Waterluxe

Top bedrijf

Deskundig advies: Waterluxe Duo 7. Advies en installatie binnen no time geregeld. Op de afgesproken datum en stipt op tijd was de installatie binnen een uur geïnstalleerd en wel op zeer deskundige wijze. Vriendelijke en beleefde installateur. We zijn zeer tevreden met deze aankoop en bevelen dit bedrijf aan. De prijs was zeer redelijk. Dat we bij de aanschaf en installatie ook nog eens 4 zakken zout gratis ontvingen vonden we heel goed. Met de werking van deze waterontharder zijn we zeer tevreden en we bevelen het van harte aan.

Superfijn

Super zacht water met douchen. Drinkwater veel lekkerder. Super geholpen via telefoon en mail. Installateur was zeer beleefd en geeft super advies!!

Super goede service! Perfecte uitleg en een top apparaat. Geholpen door Jesse!

Waterluxe wilde mij ontvangen in het bedrijf waar ik een voorlichting en rondleiding kreeg zonder daar een afspraak voor te maken. Alle vragen werden beantwoord en nader toegelicht. Een professioneel en mooi bedrijf. Super enthousiast en vriendelijk. Uiteindelijk met twee waterontharders (een voor collega) naar huis gegaan. Met alle informatie was de installatie super eenvoudig. Instellen van de waterontharder was super gemakkelijk. Het apparaat werkt uitstekend en na behoren. Jesse bedankt!

Top geholpen door Martijn!

Vandaag is onze waterontharder door Martijn geplaatst in Waddinxveen. Vriendelijke man, hij heeft alles helder uitgelegd en het plaatsen ging sneller dan verwacht. Al met al: topservice!

Uitermate deskundig advies, goede prijs en snelle levering. Niet over nadenken. Top bedrijf!

Goede ervaringen met het systeem

Al 15 jaar met alle tevredenheid in gebruik. weinig schoonmaak middelen nodig en ook weinig poetsen. glazen douchdeur nog steeds als nieuw. Goede service en bij vragen snel antwoord

Snelle en adequate service!

Oude systeem bleek na een jaar of 13 defect. Onmiddellijk ter plekke vervangen door een nieuw systeem.

Superfijne hulp, goede expertise

Fijne hulp gehad van Martijn, hij heeft ons thuis goed geholpen. Ook nadat we dachten dat er iets niet klopte, stond hij heel vrolijk voor de deur en hielp ons met al het gemak. Dank voor de fijne service.

Zeer tevreden met de waterontharder van Waterluxe!

We hadden al een wat ouder model staan van waterluxe. Deze hebben wij laten vervangen door een nieuw model met een grotere capaciteit. Zeer tevreden met deze nieuwe waterontharder. Snelle plaatsing en hele goede service. We raden het een ieder aan deze waterontharder te laten plaatsen door waterluxe!

heel goede service en zeer vakkundige en vriendelijke monteur

6 november 2020 onderhoudsbeurt an de waterontharder laten doen. Heel aardige en vriendelijke monteur, heeft ons goed geholpen en alles goed uitgelegd. Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf.

Goede service van Jesse. Monteur Martijn was snel ter plaatse voor de aansluiting van een nieuw besturingssysteem van de ontharder.

Professioneel en zeer correct.

De monteur was er op het afgesproken tijdstip. Correct in omgang en heeft gekeken naar de beste oplossingen mbt de plaatsing van de waterontharder. Martijn was onze monteur. Bijzonder correct en professioneel. Ik kan Waterluxe aanbevelen.

In één woord: plezierig.

Precies op afgesproken tijd. Was heel doelgericht en effectief bezig. De service bij Waterluxe staat met hoofdletters!

Reparatie valt duur uit

Waterluxe gebeld voor een foutmelding op de ontharder en vervolgens een afspraak gemaakt voor de reparatie. Bij ontvangst van de factuur blijkt dat er een basis servicebeurt is uitgevoerd terwijl ik daar niet naar gevraagd heb en door de monteur ook niet op voorhand over gesproken is. Reparatie bleek een geoxideerd draadje te omvatten (15 minuten werk). Bij navraag over de hoogte van de factuur wordt gesproken over voorrijkosten en uurloon (dit is ook niet gespecificeerd op de factuur) en onduidelijk aangegeven waarom de basis servicebeurt is uitgevoerd. Een teleurstellende ervaring en geen goede reclame!

Professioneel, snel en vaardig

Via wat mailwisselingen is snel ons probleem achterhaald en kon ik het zelf verhelpen middels wat producten aangeschaft bij hun winkel. Echt top service!

Gewoon Klasse

Wij hadden erg veel kalk in ons waterleidingnet. We wonen in Duitsland en moesten het systeem zelf aansluiten. Dit was geen probleem omdat onze Duitse loodgieter alle voorbereidingen getroffen had en met de duidelijke handleiding en support van Waterluxe is het in korte tijd gelukt aan te sluiten. We leven nu kalkvrij! dit was ook echt noodzakelijk omdat al enkele kranen door teveel kalk de geest hadden gegeven. De waterkwaliteit is perfect nu. Je koopt wel eens vaker dingen waar je niet altijd blij van wordt maar dit kan ik iedereen aanraden (heb ik in mijn vrienden en kennisen kring ook al meermaals gedaan) We hebben de Combi 12 en wij zijn zeer tevreden. De beste aankoop in tijden.

Meer luxe in huis door waterluxe!!

Ik ben zeer tevreden over de firma Waterluxe, die na een 1e telefonisch contact, zeer klantvriendelijk en professioneel te werk is gegaan. Er werd vakwerk geleverd! De klant is daar nog steeds Koning! Van het eindresultaat, een ontkalkt waterleidingnetwerk in mijn woning, geniet ik nog elke dag, omdat er geen kalkaanslag meer optreedt in bijvoorbeeld de badkamer, dat scheelt flink wat poetswerk aan kranen en douchewand. Ik ben er zo tevreden over dat ik zelfs mijn kinderen en vrienden zo enthousiast heb kunnen maken, dat zij ook met Waterluxe in zee zijn gegaan om eenzelfde ontkalker in hun woning te laten installeren!

Duidelijk en eerlijke uitleg

Duidelijke uitleg hoe te installeren en dat het instellen van het apparaat ( voor mij een loodgieter ) heel simpel te doen is en dat was ook zo.

Vervanging van besturingssystemen

Na 8 jaar probleemloos te hebben gewerkt is de besturing defect gegaan gemeld bij waterlux en is zeer netje opgelost. Beschrijving om te vervangen zat er bij Vriendelijk geholpen en bellen of mailen en de andere dag de spullen binnen

Super apparaat!

Wij hadden totaal geen ervaring met een waterontharder. Ik kan het iedereen aanraden.... Het systeem werkt perfect, lekker zacht bij het douchen, zelfs de zelf gezette thee met verse theeblaadjes krijgt een andere smaak. Al met al geweldig!

Alles blijft geweldig kalkvrij, en is het heerlijk voor de huid!

Al sinds begin 2016 een waterontharder van Waterluxe, en het werkt top! Alles blijft mooi kalkvrij en scheelt erg veel tijd met schoonmaken. Daarnaast voelt de huid ook een stuk zachter, je merkt het direct. Ik zou iedereen aanbevelen om een waterontharder van Waterluxe aan te schaffen.

Marssteden 63

7547 TE Enschede