Accurate aanleg door prettige monteurs van super waterontharder

Ik heb zojuist een verbazingwekkende waterontharder laten installeren en jongen, wat een avontuur! De installateur was als een moderne MacGyver met zijn gereedschapsriem vol rare gadgets. Hij deed een dansje met de buizen en liet het apparaat als een supervriendelijke robot tot leven komen. Toen ik de eerste slok nam, voelde het alsof ik rechtstreeks uit een kristalheldere bron dronk - alsof mijn smaakpapillen een vreugdedansje deden! Mijn douchewater voelde zo zacht aan dat ik bijna wegdreef. Dus als je wilt dat je water zo puur aanvoelt als een eenhoornknuffel, dan is een waterontharder jouw magische ticket!

Snel, professioneel, vakkundig!

Vanmorgen is mijn waterontharder geplaatst door Erwin en Erwin van Waterluxe. Zoals het hoort, gezellige mensen met verstand van zaken. De installatie is op een professionele wijze en met aandacht geplaatst, aangezien ik nog een aanpassing wilde, werd hierover meegedacht en ben ik keurige voortgeholpen. Ik heb een 9 gegeven omdat ik denk dat het altijd nog beter kan, al zou ik eigenlijk niet weten hoe!

prima ervaring met de installatie van een waterluxe ontharder.

snelle en nette installatie. zeer tevreden. de monteur denkt goed mee over de situatie waar de ontharder het best kan komen, en hoe aan te sluiten. prima service,

Snelle installatie en perfecte service.

Communicatie was voor, tijdens en na de installatie zeer duidelijk. De installatie ging zeer vlot en de monteur was duidelijk in de uitleg van het systeem.

Erg snel en geweldig geholpen!

Fantastisch bedrijf. We werden goed geïnformeerd over hetgeen we nodig hadden. We twijfelden tussen twee types vanwege de grootte van onze woning. Uiteindelijk werd duidelijk dat we voor de kleinere optie konden gaan. Ons werd dus niet de duurdere “aangesmeerd” maar werd er echt naar geluisterd. Het kon ook 2 weken later al geïnstalleerd worden. Op de dag zelf werden we keurig op de hoogte gebracht dat een andere afspraak uit ging lopen vanwege een complexe installatie en werd er gezegd dat ze twee uur later zouden komen. Als dat een probleem zou veroorzaken werd er gezocht naar een passende oplossing, voor was het geen probleem. De installateurs hebben zich netjes voorgesteld, hebben de kop koffie vriendelijk afgeslagen en zijn aan het werk gegaan. Omdat het bij ons ingebouwd moest worden hebben ze goed meegedacht hoor dat weggewerkt kon worden. Gelukkig was één van de heren voormalig meubelmaker die ging dat met de grootste precisie. Nog geen uur later hadden we zacht water, was de nieuwe unit ingebouwd en de oude op ons verzoek verwijderd. Doordat ze zo goed werk geleverd hadden, kregen we een grotere nieuwe unit maar ook meer kastruimte. In de tussentijd is de tip nog gegeven voor een waterdrukverhoger en heb ik op mijn verzoek een scherpe offerte gekregen die vrijblijvend is. De heren sloten af met de volledige uitleg over het systeem en de betaling. We hebben het nog kort over hun werk gehad en daarna hebben ze de boel opgeruimd en zijn vertrokken. Geweldige service!

Dit hadden we jaren gelden moeten doen

Wij zijn nu een week verder en merken dat we nu al minder was- en schoonmaakmiddelen gebruiken. Het scheelt in tijd tot ergernissen :) Nooit meer boenen en poetsen, nooit meer schouwen met water uit de supermarkt en lege flessen..... mooier haar en huid. Lekkerder thee, koffie, ranja en water. Waar wij heel verrast van waren was dat onze witte was ook veel witter is. Vanuit alle aspecten is het een win win situatie. Onze enige spijt is dat we dit gelijk hadden moeten doen toen wij dit huis hadden gekocht, 4 jaar geleden. Twijfel geen enkel moment, de prijs kwaliteit verhouding is oprecht perfect. Van uitleg in het begin en montage tot de service achteraf TOPBEDRIJF!

Top installatie

Als je een waterontharder zoekt, dan kies voor dit bedrijf. Er wordt goed gekeken waar de ontharder moet komen. het zou passen in de meterkast, maar de monteur vond het zelf niet de beste plek. Hij zei letterlijk: het zou voor mij wel het makkelijkste zijn, maar we doen het toch maar niet. Dan maar meer werk. Nu staat de bak met zout in de meterkast en het andere deel in de kruipruimte. Netjes neergezet zodat je er ook nog in kunt. Daarna een duidelijke uitleg. Super geregeld!

Goed bedrijf

Na een telefonisch gesprek met goede uitleg volgde snel de plaatsing waarna een duidelijke uitleg werd gegeven. De eerste ervaringen zonder kalk in het water zijn goed.

Wat een fijn bedrijf

Bij binnenkomst was er even twijfel of de afvoer wel goed kon worden aangesloten. Na wat verder onderzoek, met een camera, bleek het toch te lukken. Dus niet snel opgeven maar ook niet te gokken. Installatie aangesloten. Alles netjes opgeruimd. Keurig benaderd. Denken in oplossingen die voor bedrijf en klant te verantwoorden zijn. Men weet waar ze over praten. Ook aan de telefoon.

Excellent service!

The whole process went smoothly, quick and friendly people.

All in tevreden!!!

Stop met zoeken, en ervaar een aankoop en installatie proces zoals je maar weinig tegen komt!! De begeleiding tijdens de aankoop beslissing, de informatievoorziening voor het plaatsen en de installatie door de vriendelijke monteurs Gerard en Erwin verliep allemaal vlekkeloos. Van het begin tot het eind strakke planning, alles op tijd en een dag van te voren een telefoontje vd monteur hoe laat ze er zijn. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!!!

Zeer goede afhandeling

Goede en duidelijke afhandeling, monteurs die weten wat ze doen en mee denken met de klant, Uitleg na de installatie door de monteurs was goed en duidelijk, goed van prima allemaal AANRADER!!

Uitstekend Geholpen

Telefonisch netjes opgevolgd en perfecte installatie aan huis. De monteur dacht goed mee over de plaatsing en beste installatie en gaf duidelijke gebruiksinstructies en opties. Zelf goed vergeleken met nog twee andere aanbieders waarbij deze waterontharder eigenlijk alle mogelijkheden heeft die je zou willen. Daarnaast ook nog wat goedkoper dan de alternatieven. Absoluut het aanschaffen waard.

Top product. Installatie vakkundig.

Van alle waterontharderaanbieders ging ik voor de voordeligste. En daar heb ik geen spijt van. Alles liep heel soepel en we genieten nu van het zachte water. De koffie smaakt veel beter en mijn vrouw merk het aan de was , die is zonder wasverzachter veel zachter. We gebruiken veel minder waspoeder. Dit hadden we veel eerder moeten doen.!!!

Heerlijk zacht water

Geweldig product, super installatie, geen hard en kalkhoudend water meer.. huid zonder producten niet droog.. suoer tevreden en raad het iedereen aan.

service en klantvriendelijkheid en geen gezeur gewoon , top

mijn ervaring is dat het gewoon goed is. de monteur is vriendelijk en duidelijk in uitleg . het water is perfect, hardheid is 0 ⁰dH geen kalkaanslag en witte strepen meer een kraan die lekte was naar een halve dag lek vrij. het is wel een aanrader een ontharder in huis.

Snelle afhandeling en nette installatie

Mijn ervaring met Waterluxe is zeer positief. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen, de bestelling was makkelijk geregeld en ik hoefde niet lang te wachten op de installatie. De monteurs werkten netjes en hebben alles ook netjes achtergelaten. De uitleg na de installatie was duidelijk en het apparaat werkt direct. Het water is veel kalkvrij en smaakt heerlijk!

Snelle service.

Eerste hulp bij ongelukken. Zeer goede en snelle service. Gedegen vakmensen en zeer vriendelijk. Gérard en Erwin hebben de klus zeer snel geklaard. Nogmaals 5 sterren en TOP

Plaatsing door monteurs die meedenken!

Waterontharder geplaatst, keurig op tijd, vriendelijke ervaren monteurs, mooi weggewerkt in de meterkast. Monteur nam echt de tijd om alles goed uit te leggen. Zeker een aanrader!

Snelle plaatsing, zeer flexibele medewerking en vriendelijke monteur

De plaatsing van het apparaat verliep snel en soepel. Ik wilde de leidingen (in verband met de verbouwing van mijn huis) wegwerken in een sleuf en ook dat was geen enkel probleem. De monteur was vriendelijk, dacht mee en behulpzaam.

Kalkvrij

Nadat meerdere mensen in straat Waterluxe hebben gekocht, hebben wij er ook een laten plaatsen door het bedrijf. Installatie is prima gedaan, er is netjes gewerkt door een ervaren monteur. Grote voordeel is dat er geen kalk meer in het water zit. In onze regio is hardheid 15 en dat zie je wel. Er is snel kalkaanslag. Dat zal nu verleden tijd zijn uitgaande van de ervaringen van straatverboden. Grote voordeel waterluxe is dat filter periodiek automatisch wordt gereinigd waardoor geen broeinest ontstaat voor bacteriën of iets dergelijks.

Vriendelijk, accuraat, deskundig en snel

Ik kan Waterluxe warm aanbevelen. Zowel het offertetraject, als de voorbereiding van de plaatsingsafspraak waren telefonisch en voelden vertrouwd en persoonlijk. De Twentse vriendelijkheid en nuchterheid kenmerkten alle contacten. De installatie kon binnen 3 weken. De installateur was op tijd, vriendelijk, en dacht goed mee. Hij werkte zorgvuldig en netjes, en binnen de kortste keren was de klus gepiept. Direct kalkvrij water, en een goede uitleg over het gebruik en het onderhoud.

Geen spijt

Twijfelde of een waterontharder zin zou hebben, maar geen spijt. Onze badkamer installateur wees ons erop, omdat we overal zwarte kranen hebben een nieuwe douchewand. Het water is heerlijk zacht en je hebt inderdaad overal minder van nodig, zoals wasmiddel, geen afwasblokjes meer maar een beetje poeder, enz Ook de installateur dacht goed mee met het plaatsen van de apparaten. Contact was goed, afspraken goed . monteur goed, dus een tevreden klant.

Snel en vakkundig geplaatst

De monteur Gerard belde netjes 15 min. Van te voren om te melden dat hij onderweg was. Binnen een uur alles vakkundig en netjes geïnstalleerd en vervolgens legt de monteur keurig uit hoe het apparaat werkt en hoe om te gaan met het gebruik van het ontharde water. Erg prettig! Nu hopen dat ik met het “zachte” water nog wel hard gekookte eitjes kan maken :)

Zijde zachte haren en een frisse watersmaak

Na het douchen voelen de haren heerlijk zacht aan, tevens glimmen ze weer zonder het gebruik van haarmiddelen. De huis voelt neer meer droog aan na het douchen. De smaak van het water is heerlijk fris en nodigt uit om nog meer water te drinken. de vaatwasser maakt beter schoon. en dit voelen we nog maar na een kleine week gebruik van de ontharder.

Marssteden 63

7547 TE Enschede