De hele familie is blij want het water is kalkvrij ☺️

Wij hebben nu een week een water de luxe in ons bezit, En we voelen ons nu helemaal fit. Het poetsen van alle apparaten is nu namelijk verleden tijd, Dit heeft ons allemaal verblijd. Wij raden iedereen dit apparaat aan, we hopen dat Water de Luxe nog lang blijft bestaan.

Jaaaren eerder moeten doen!

We zijn hartstikke blij met onze waterontharder; vanaf de eerste dag merken we al verschil door het zachte water. Geen witte kalkdruppeltjes meer in mijn spoelbak en de glazen douchewand. De advisering is er prettig geweest; wat ons betreft echt maatwerk. Ook over de installatie zijn we dik tevreden. Het was snel geplaatst en de uitleg terplekke was deskundig.

We zijn erg blij met onze Waterluxe waterontharder! Van begin totveind verliep het proces goed en vlot, en binnen korte tijd was de waterontharder geplaatst! We zijn dan ook zeer tevreden en kunnen Waterluxe aan iedereen aanraden!!

Op z'n zachtst gezegd, fantastisch!

Goed uitziend apparaat. Weinig omkijken naar en vraagt weinig onderhoud. Geweldige klantvriendelijke en snelle service van Waterluxe. Fijne monteur die aandacht en tijd besteed aan de uitleg. Alles zonder gedoe. Dat maak je niet meer zo veel mee tegenwoordig en dat is op z'n zacht gezegd fantastisch.

Waterluxe waterontharder kracht van zacht

In februari is bij ons een waterluxe ontharder geplaatst van het merk en type waterluxe duo 12, voor een huishouden van 3 tot 5 personen. Installatie is goed, netjes en snel gedaan door een uiterste vriendelijk monteur Walter. Na installatie heeft de monteur goed en uitgebreid uitgelegd hoe de waterontharder is aangesloten, hoe deze werkt, wat de waterhardheid bij ons thuis is (en liet dit ook zien) en wat we konden doen in ons dagelijks water gebruik, zoals verminderd gebruik maken van zeepproducten in wasmachine en vaatwasser. Na ongeveer 2 dagen werd de werking van de waterontharder al heel duidelijk. Zo was het afnemen van onze granieten aanrechtblad en kookplaat een feestje. Met een enkel doekje vochtig streeploos afnemen en niet meer oppoetsen. Kranen, glazen douchewand, douchekop, alles slaat in het geheel niet meer aan. Tevens is de mogelijkheid om op de waterontharder een bypass om te zetten en daarmee rechtstreeks water te krijgen zonder ontharding is een prima oplossing om onder andere de tuin te sproeien. Verder zal ons apparatuur als wasmachine, cooker en koffieset machine niet meer verkalken, zuiniger worden omdat er zich geen kalk op de elementen meer vormt en veel langer mee gaan. Kortom de waterluxe waterontharder is een aanrader en een verstandige duurzame oplossing.

Super service, en snel proces van aanvraag tot installatie

Vandaag is de waterontharder geplaatst, een lang gekoesterde wens. Het hele proces van aankoop tot aansluiting is heel prettig en snel verlopen. Contacten en ontmoetingen met de mensen van Waterluxe zijn erg prettig.

Al na 1 dag zijn er veranderingen merkbaar. Had het gewoon eerder moeten doen!

Ruim een jaar na het plaatsen van een nieuwe badkamer waren we het kalk zó zat dat we zijn gaan zoeken naar een permanente oplossing. Na het opvragen van een offerte bij Waterluxe kwam er een prettig contact tot stand om ons te adviseren. Vandaag kwam monteur Walter de ontharder installeren. Nogmaals overleg en een gefinetuned advies voor de plaatsing een kop koffie en aan de slag! Na installatie een fijne en heldere uitleg. Alles netjes achtergelaten; ook erg fijn. En nu het mooiste: de eerste ervaringen zijn al te merken in de badkamer: de douchecabine is streeploos na gebruik! De huid voelt zachter aan. Na al mijn gejammer het afgelopen jaar over kalkaanslag, kan ik alleen maar zeggen dat ik het eerder had moeten doen. Bedankt Waterluxe en bedankt Walter!

Mooi product met dito werkwijze van Waterluxe

Gehele proces verliep erg prettig. Informatievoorziening, verkoop en installatie bij elk contact prettig en helder.

Professioneel geholpen, snelle installatie!

Juiste voorlichting, prettige communicatie, snelle levering en een professionele installatie!

Na installatie merk je gelijk het verschil. Geen kalk meer. Erg blij mee met het resultaat

Een openbaring

Omdat we een nieuwe badkamer kregen hebben we op voorhand in augustus 2023 de waterontharder van WaterLuxe aangeschaft. Direct zagen we het resultaat in de spoelbak, het koffiezetapparaat en de waterkoker. GEEN kalkafzetting meer! De monteur was een vriendelijke meedenkende man, die de waterontharder binnen de kortste keren geplaatst had. Inmiddels is de badkamer klaar en ook daaar zeer goede resultaten. 25 januari 2023 zout tabletten bij de vestiging in Enschede gehaald. Ik was onder de douche indruk hoe netjes er alles uitzag. Het magazijn was zeer geordend. Alles straalt kwaliteit uit.

Mooi apparaat

Naar lang zoeken en offertes opvragen,hebben wij de keuze gemaakt voor water de luxe. Niet de goedkoopste maar zeer zeker niet de duurste. Installatie was snel geregeld door gerhard. Encdeze duo past perfect in onze meterkast. Tot nu toe zeer tevreden.

Apparaat wat voldoet aan verwachting en is goed geplaatst

We hebben de waterontharder enkele weken in huis. Het voldoet aan de verwachting die we hadden. Op het servies is nu al geen kalkaanslag meer te vinden.

Kundige monteur die ook goed heeft mee gedacht en goede adviezen heeft gegeven voor het plaatsen van waterontharder. Zonder op te dringen. Met een prima Twentse mentaliteit. Echt aan te bevelen !

Snelle plaatsen en goede service!

Goede service en snelle plaatsing. Hadden problemen met de hoofdkraan, de monteur heeft ons 's avonds met instellen netjes telefonisch door de instellingen heen geholpen. Wij zijn zeer tevreden over de waterontharder! Zeker nu met onze kleine! Alles is snel nog daarvoor geregeld. Fijn om minder schoon te maken, een heel verschil met voorheen! Ook verbruiken we veel minder zeep. Wij bevelen jullie zeker aan!

Water luxe is een goed en betrouwbaar bedrijf.

Waterluxe denkt mee om oplossingen te zoeken en luistert naar de klant. Alle afspraken zijn nagekomen en de installatie is keurig geplaatst,zeer goede monteur! We zijn zeer tevreden met onze nieuwe waterontharder.

Dit bedrijf en werknemers doen wat ze beloven + een extra stap als het moet.

Inmiddels al 5 jaar tevreden klant van waterluxe. Je krijgt als klant echt het gevoel dat ze met je meedenken in oplossingen voor particuliere ontharder installaties. Dat gevoel maken ze zeker waar: Ze komen hun afspraken na (nieuwe installatie of onderhoud aan de andere kant van het land) voeren de installatie vakkundig uit en leggen duidelijk de werking en het onderhoud uit. De prijs van de ontharder installatie is net zoals de hardheid van het water achteraf: zacht.

Snelle plaatsing en heerlijk zacht water

Proces verliep snel, duidelijke offerte. Daarna uitstekende plaatsing door vakman. Werkt zeer schoon, goede uitleg. En daarna genieten van heerlijk zacht water!

Top ervaring

Wat hebben wij een geweldige ervaring met Waterluxe mogen hebben. Eerst leuk mailcontact (Powerpoint tekeningen gemaakt voor de plaatsing) en daarna ook telefonisch met Max om vervolgens Gerard (monteur) thuis te mogen ontvangen voor de installatie. De rust en uitleg na de installatie van Gerard waren super, om zo het eerste gevoel bij de Duo 12 te krijgen was erg fijn. Gerard had nog wat water, van voor de plaatsing, bewaard om daarna een test mee te laten zien. Oude water was rood en het water uit de kraan (nu dus via de Duo 12) gaf al groen. Dan te bedenken dat het apparaat net aan stond. Alles wat Gerard vertelde zagen we de volgende dag ook in de documentatie staan, dus een perfecte uitleg gehad. Eerst dachten we dat we het ons inbeelden dat het water zachter aanvoelde, maar na een x aantal douche beurten met minder shampoo/zeep was het echt duidelijk dat het heel zacht is. Ook na het tandenpoetsen voel je aan je tanden dat het heel zacht is, dit alles nog los van het drinken van een glas water want dat is een feestje vinden wij. Dit zal voor sommige van de kopers misschien minder extreem zijn, maar wij wonen in Woerden waar de waterhardheid vrij hoog is. Ons koffiezetapparaat hebben wij ook kunnen instellen op het gebruik van een waterfilter, dus ontkalken is niet meer nodig. Wij zijn meer dan tevreden met de geleverde service en kwaliteit en hopen dat andere mensen deze ervaring ook mogen krijgen. Keep up the good work Waterluxe!

Keurig aangesloten, duidelijke uitleg.

Keurig aangesloten, duidelijke uitleg.

Vakkundig en snel geregeld

Goede begeleiding bij de keuze en vakkundig geïnstalleerd op de plek waar wij het wilde hebben. De waterdrukverhoging was niet nodig maar wel meegebracht voor het geval dat.

Vakkundig en snel geregeld

Goede installatie met eenvoudige bediening

De Waterluxe waterontharder werkt prima. De voorlichting vooraf en tijdens de installatie was uitstekend. Goede service/begeleidig bij het maken van de keuze en het maken van de afspraak voor plaatsing.

De waterlux installatie is op vakkundige manier geplaatst en er is ook prima uitgelegd hoe en wat we moeten doen. Gaan nu genieten van kalk vrij water en dus minder shampoo minder wasmiddel enz.

Marssteden 63

7547 TE Enschede