correct en zeer snel

Bestelling zeer snel, snel gereageerd en order bevestigd. levering ook snel en correct.

Toppie

Snel gevonden op de site wat ik zocht. En ook supersnelle levering.

Snel en goed bezorgd

Onze eerste keer dat we iets besteld hebben. Zullen het in het vervolg zeker meer doen.

Supergoede firma!

Prettig bedrijf om zaken mee te doen met zeer vriendelijke en bereidwillige klantenservice.

Kwaliteit en prijs prima

Snelle levering en prima kwaliteit

smiddags besteld, dag erna smorgens al in huis.

bestellen gaat heel eenvoudig, bestelling bezorgen gaat sneller dan de wind waait cartridges passen en printen perfect, jammer dat hp printer de inhoud niet meer aangeeft wanneer ze leeg raken, dus altijd reserve's op voorraad houden

Helemaal top !

Ik had met spoed toner nodig en ben via de telefoon door het menu geholpen, zodat ik het binnen een half uurtje kon ophalen. Fijne ontvangst en prima geholpen.

Eenvoudige bestelprocedure, vlotte levering

Eenvoudig te doorlopen bestelprocedure, goede prijs en levering.

Gedegen organisatie. Altijd krijg ik uw bestelling binnen enkele dagen.

Alles prima OK.

Snelle en prima levering van het bestelde

Inktcartridges besteld en snel geleverd zonder verzendkosten. Bezorging de andere dag. Kan niet beter.

Goed, snel en betrouwbaar.

Goed, snel en betrouwbaar.

TOPervaring!

Een bedrijf wat met je mee wil denken en persoonlijke service biedt, echt top!

Snelle en betrouwbare afhandeling

Gewoon prima!

Het was een simpele bestelling maar toch goed en vlot geleverd.

Goed product en fijne klantbediening

een heel goed bedrijf

ik had een inktcartridge besteld deze was niet goed gebeld ik krijg vandaag al een nieuwe opgestuurd.

Super snelle levering. Netjes verpakt. Voordelig. Klantenservice behulpzaam en zeer vriendelijk. Een aanrader!!

Bad

The package is not delivered

ga zo door geweldig geholpen

perfect

Goed en snel geregeld. Tevens prima verpakt.

Heel snel in huis

Heel snel in huis. Half vijf besteld; volgende dag ontvangen. 1 verbeterpuntje voor de website; bij de Abraham/Sarah pop (de opvulbare) stond niet bij dat het zonder toebehoren was (bijv. masker en hoedje stonden wel op de foto maar zat er dus niet bij). Na een belletje was dit duidelijk.

perfect

Goede zaak met eerlijke prijzen

Snelle levering. Goed product.

Snelle levering prima !!!

Gelukkig hadden ze het artikel nog En in de kerst en nieuwjaar tijd toch super snel bezorgd op een afhaalpunt vlakbij mij Dat is echt de uitkomst

Frankweg 55

2153 PD Nieuw-Vennep

Over OnsMagazijn.nl

OnsMagazijn.nl is een webshop van en voor de lokale winkelier. Wij bieden een online assortiment met alledaagse producten, waarvoor je nu altijd - op elk moment van de dag - bij ons terecht kunt. Bezorgen doen wij in heel Nederland. Plaats je bestelling online, en je draagt automatisch bij aan je lokale economie. De aangesloten winkelier bij jou in de buurt ontvangt namelijk een deel van de order. Zo koop je digitaal, en tóch lokaal. Meer weten over ons assortiment en onze winkeliers? Neem dan een kijkje op www.onsmagazijn.nl.