Artikelen besteld en 1 dag later geleverd, uitstekende service.

slecht

Mijn bestelling zou op zaterdag 31/7 worden geleverd, echter heb ik tot nu toe niets ontvangen, vraag mij af wanneer het wordt bezorgd!

Tja

Het boek is er, maar kwam later dan verwacht. En ik heb geen idee waar vandaan. Dus hoezo lokaal? Ik snap het nog niet geloof ik....

Behulpzaam, meegedacht en supersnelle levering!

Ben heel goed geholpen, goede service en fijn contact.

De service is goed

Over de service valt niets op te merken, maar over de kwaliteit van de producten wel. De laatste tijd geeft het SecondLife Voordeelset Canon PG 540 & CL 541 XLO Zwart + 3 kleuren, ondanks een reiniging van de printerkop van de Canon TS 5151, tijdens het afdrukken een overheersende gele kleur af. Als gevolg hiervan vraag ik me af waar dat aan ligt.

Mijn pakket was er de volgende dag en duurzaam verpakt.

Prima ervaring

Prima ervaring!!

Vlotte bezorging

Veel boeken besteld en heel blij zo gauw er gereageerd werd

Duidelijk en accuraat

Mooi verpakt

De beste keuze!

Van bestellen tot ontvangen, alles liep perfect en prima in orde! Dank u wel!

Goede ervaring

Top! Goed geregeld en mooie prijzen

Een goede service

Bestelling geplaatst, snel geleverd zonder kosten en een goede prijs. Wordt zeker herhaald.

Fijne afhandeling

De bestelling heb ik goed kunnen plaatsen bij de boekhandel Cigo in Assen. Het duurde een paar dagen, terwijl er werd gezegd dat het wsch 1 dag zou duren, maar dat vond ik niet zo'n probleem omdat ik op tijd was om de boeken te verzenden voor iemands verjaardag. Het was fijn dat de boeken in een mooie kartonnen doos zaten, zodat ik alleen het adres erop kon schrijven en gelijk mee kon geven via dezelfde boekhandel. Goed geregeld dus..

Netjes optijd bezorgd

X

Snelle levering..

Top, goed verpakt brievenbus pakket

Ik wist niet dat ze er van alles verkopen

Op tijd ontvangen, netjes verpakt

Goed geregeld

Producten netjes op tijd bezorgd conform de afspraak

Uitmuntend

Goede service top

Geweldig!

Snelle levering, prettige webshop. Kom hier zeker vaker terug!

snelle levering, correct verpakt, achteraf betalen, zeer tevreden.

snelle levering, correct verpakt, achteraf betalen, zeer tevreden.

snel en volledig

Perfecte service en tijdige levering

Keurig geïnformeerd over vertraging in de levering door problemen met de herdruk bij de drukker. En het boek uiteindelijk toch nog op tijd ontvangen. Prima service!

Niet goed

Ik heb in april een bestelling geplaatst en ik heb mijn product pas in juni ontvangen. Dat je zonder bericht zo lang op je bestelling moet wachten vind ik niet klantvriendelijk

55 Frankweg

Nieuw-Vennep 2153 PD