Fijne samenwerking met lokale ondernemers

Bij Cigo Borries boek besteld. Volgende dag al in huis! Geweldig geregeld!

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Ik had een probleen met mijn bestelling, maar dit werd meteen opgelost door een uitstekende klantenservice.

makkelijk besteld, en vlotte levering

Al regelmatig spullen besteld en het werkt prima, en bij lage prijs toch gratis verzenden en af te halen in de regio. Echt netjes!!

Makkelijk bestellen en netjes verzorgd de volgende dag bezorgd

Betrouwbare webshop met fijne medewerkers

Ik ben erg blij met mijn aankoop. Snelle levering, enthousiast team die graag helpt en een breed assortiment. Ik kom zeker terug!

Prachtig

Snel geleverd, veel keus in fantasy

Direct na bestelling levering. Assortiment met second live producten. Blijvende korting. Ruim assortiment.

Moest inkt voor mijn printer hebben. Ben goed geholpen via Whatsapp en ben tot zover zeer tevreden over de huismerk inkt.

geweldig

prima gewoon weg je kon alles mooi online volgen waar je bestelling was zou het zeker nog een keer doen

Top!!!

Boek van Stephen King besteld, kwam netjes op tijd binnen en kreeg er zelfs een handige boekenlegger bij!

Ruim assortiment, goede prijs, snelle levering.

Van prachtige kwaliteit kleurpotloden tot een 'stationsklok', van oplaadbaar kabels USB C tot aan management boeken. Ik heb alles (en meer) kunnen vinden wat ik nodig had. Tegen een goede prijs en een snelle levering! Bedankt!

Goede communicatie en snelle levering

De levering van een van de bestelde boeken moest worden uitgesteld. Het ging om een vertraging van slechts 2 dagen. Daar werd netjes melding van gemaakt. Vervolgens werd alles perfect geleverd.

fijn dat ik online en toch lokaal kan kopen

snel en mooie service

Super snel geregeld!

Geen problemen ervaren. Gewoon goed!

Mijn ervaring is slecht

Ik was totaal niet tevreden over deze bestelling. Ik heb daarover ook gebeld. Ik had namelijk voor de verjaardag van mijn schoonzoon in Amsterdam het jaarboek architectuur 2020-2021 besteld en gevraagd dit te bezorgen op 9 juni op zijn adres in Amsterdam. Ik had dat telefonisch doorgegeven en ook ingevuld bij de bestelling. Het boek werd bij mij thuis in Haren bezorgd wat dus niet de bedoeling was. Jammer. Mw. I. Achttienribbe

Boek besteld bij Primera Beverhof Beverwijk. Goed geholpen, fijne aardige mensen!. Ik was verbaasd dat het er zo snel was. Kompliment voor de snelle levering.

Geen boekenweek geschenk

Een boek van € 30,- besteld en niet het boekenweekgeschenk ontvangen. Heel slechte service vind ik dat. Volgende keer ga ik weer naar de lokale boekhandel.

Makkelijk te bestellen en een snelle levering

Dik te vreden, zou zeker een volgens deel weer bij jullie bestellen.

Snel geleverd en netjes verpakt

Kortingscode die ik bij mijn vorige bestelling had gekregen werkte niet na 1 telefoontje alles goed

Uitstekende service!!!

Prima bezorgd! Prachtig boekwerk.

Geen vuiltje aan de lucht

Snelle levering, duidelijke site, overzichtelijk

Geen communicatie over de levering

Moest zelf gaan bellen tot 2 keer toe. Bij het bestellen gaf het aan op voorraad te zijn , bleek niet het geval. Na het bellen niets meer gehoord , weer gebeld toen kreeg ik bestelde wel.

Nooit meer bestellen

De site reageert alleen op het moment dat je een slechte review schrijft. In maart een product besteld, nooit een reactie gehad wanneer het binnen zou komen. Na een slechte recensie kreeg ik binnen een dag een reactie dat het product pas 2 maanden later beschikbaar was. Toen ik reageerde dat ik de bestelling dan wilde annuleren kreeg ik wederom geen reactie maar ook geen geld terug.

Goed en netjes verstuurd ben er blij mee

55 Frankweg

Nieuw-Vennep 2153 PD