Positieve ervaring!

Voor herhaling vatbaar

Snelle, heldere service tegen betaalbare prijzen

Na bestelling eb betaling minimale levertijd.

Zeer goed!

Vlot en goede orde ontvangen. Ben zeer blij met mijn boeken! Bedankt.

Geweldig!!

Prima geregeld

uitstekend

Ik had 4 nieuwe cartridge besteld echter de zwarte deed het niet.Contact opgenomen met OnsMagazijn en zij stuurde mij kostenloos een nieuwe cartridge.En deze werkte wel. Top service.

Top kwaliteit cartridges!

In mijn zoektocht naar nieuw cartridges kwam ik via Google bij OnsMagazijn.nl terecht. Voor 16 uur een bestelling geplaatst en de volgende dag netjes ontvangen. Ze werken perfect!

Ik ben enorm goed geholpen door Mitchel, wat een service en de volgende dag thuisbezorgd ook nog!

Nog niet ontvangen

Slecht overzicht wanneer het bestelde geleverd wordt.

Super service!

Een aantal spelletjes besteld via OnsMagazijn.nl. Snel en netjes geleverd en wij hebben er al veel plezier mee gehad. Ik bestel zeker weer!

Goede service, snel en mooi iniatief

Betrouwbare website met genoeg leuke producten. Blij dat ik heb bijgedragen aan het behoud van de winkelstraat.

Top service!

De klantenservice van OnsMagazijn.nl is uitstekend! Ik ben goed geholpen.

De zevende zus - GEWELDIG!

Ik keek al maanden uit naar het zevende deel van De zeven zussen-serie en had 'm gereserveerd. En wat denk je? Op de dag van release kreeg ik het boek netjes binnen. Ik ben meteen begonnen en het boek valt niet weg te leggen. Bedankt OnsMagazijn.nl!

Heel blij met het boek - De Zevende Zus!

Weken heb ik uitgekeken naar het nieuwste boek van Lucinda Riley! Hiervoor heb ik een pre-order geplaatst bij OnsMagazijn.nl. Het boek ontving ik al op de lanceringsdatum en ik ben direct begonnen met lezen. Super service! Ik zou zeker nogmaals bij OnsMagazijn.nl bestellen.

Goed verpakt, ruim op tijd geleverd

Netjes verpakt, kreeg het boek in perfecte staat binnen. Netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Echt precies wat je mag verwachten, complimenten

goede organisatie, efficiënt en idieël correct

zie boven

Snelle correcte levering

Zeer snelle en nette levering

Snel het boek in huis. Top

top

Via de telefoon door een vriendelijke stem naar de site geloodst, en stap voor stap geholpen de producten die ik wilde, zelf te kunnen bestellen. De volgende dag al geleverd. Zeer tevreden.

Was snel in huis en keurig afgeleverd. Dank je wel

Ik ben uitstekend geholpen aan de telefoon. Had 2 artikelen besteld maar de combi korting werd niet verreken, met oon kortings code is dit verholpen.

tevreden

Duidelijke website ,veel keus.

mooi product en snelle levering !

Faber Castell besteld voor een mooie prijs, ik ben er blij mee.

Snel en accuraat

Goede vlotte service

Goede service. Snelle levering.

goede punteslijper

snel geleverd