Geweldig initiatief!

Gemakkelijk en snel had ik mijn producten besteld en thuisbezorgd. En dat je dan ook nog eens de lokale winkelier steunt, echt super. Ik kom zeker terug.

Mooie webshop

Ik zocht een goede koptelefoon, had hier veel keuze. Gekozen voor Hoco!

Ik was opzoek naar de zeven zussen serie en kwam bij OnsMagazijn.nl terecht. Alles verliep erg soepel en als ik hier de lokale winkelier mee steun, geeft het mij ook een goed gevoel.

Online kopen bij de lokale winkelier! Top initiatief!

Via google kwam ik bij onsmagazijn.nl terecht. Snel en eenvoudig kon ik mijn bestelling plaatsen en deze werd bijzonder snel geleverd. Daarnaast fijn dat ik kan kiezen voor gemak en toch ook de lokale winkelier kan steunen!

Snel en goed geleverd

Voor 4 uur besteld en volgende dag in huis. Mits het op voorraad is. En zo help ik ook de lokale winkelier.

Geweldig!

Snel geleverd. Goed product en ondersteunen van de lokale winkelier. Ga zo door!

Super service.

Makkelijk te bestellen. De dag er na mijn bestelling naar zeer tevredenheid binnen gekregen :-). En wat ik begreep is dat ik met mijn aankopen de lokale ondernemer(s) steun ☆

Helemaal top

Ik had een jan van haasteren teken boek besteld. Deze was super snel geleverd.

Product was als besteld

Product was als besteld, maar een week levertijd is wel heel erg lang.

Niets op aan te merken

Snelle levering en mooi dat lokale winkelier mee doet

Probleem goed opgelost en snelle levering

Boek besteld en werd snel geleverd. Helaas was het, ondanks de stevige verpakking, beschadigd. Snel opgelost door niet boek te sturen en beschadigde boek zonder kosten te retourneren

Fijne service

Eerste bestelling fout gedaan door eigen schuld, van de jarige verkeerde link gekregen dus verkeerde product besteld zag ik na bestellen. Meteen gebeld en goed te woord gestaan en geadviseerd en bestelling geannuleerd. Kin bestelling meteen omzetten maar de jarige wist het nog niet. Later een nieuwe bestelling gedaan en deze was vlot en goed verzorgd ingepakt verzonden! Hoe het product gaat bevallen weet ik niet want de jarige heeft het nog niet ontvangen

Mooi lokaal initiatief

Advies en afhandeling niet correct

Hadden advies gegeven, bleek niet het juiste te zijn, en losten het probleem niet op. Zat met kleurpotloden waar ik niets mee doe.

Gemakkelijke bestelsite; boek keurig verpakt bezorgd.

Prima! ik zou het aanbevelen aan bekenden. Geen nadelen ondervonden.

Goed en vlot verwerkt. Fijn voor de locale ondernemer

niet goedkoop en via tpg.post eigenlijk niet te doen

als bedrijf werk ik van 08.00 tot 18.00,ja dat is lang.tpg-post komt dan om 20.30 met een pakketje.op mijn werkadres ben ik dan niet.verzetten van de bezorgtijd lukt niet.ik mag het dan ophalen ,4 km.verderop.dit heeft zo geen zin.

ik ben blij met die snelle levering

ik weet niet eens welke lokale leverancier het was

ik hoopte dat het onze eigen leverancier/winkel in Purmerend was, maar daar zie ik niets van terug, is het wel van een kleine winkel?

Excellent !!!

Ons magazijn werkt accuraat en snel en informeert de klant perfect !!

Zeer tevreden!

Snelle levering, goed verpakt en geheel compleet

Mijn pakketje lag op tijd klaar.

zie goed.persoonlijk beveel niemand wat aan.Men moet zelf ondervinden of het goed of slecht is. De defecte kleur cartrid(302 XL) is geretourneerd. Zal zeker weer wart bij Onsmagazijn bestellen. Mvgr O.M.Maatoke

Snelle levering en fijne site

Boeken waren zo binnen en leuk principe dat je lokaal kunt steunen. Fijne goedwerkende nieuwe site!

Uitstekend!

Goede manier om locale winkeliers online te helpen!! Snelle levering! Boek in prima staat ontvangen.

55 Frankweg

Nieuw-Vennep 2153 PD