Een zeer accurate leverancier met opvallend lage prijzen en levertijden

Levert zeer snel, meestal de volgende dag. Hanteert lage, concurerende prijzen en reageert direct bij telefonische informatie. Met de aankopen steun je de plaatselijke winkel/leverancier.

Prima webshop en goede levering.

Digitaal en tóch lokaal!

Goed product. Snelle levering.

Snel en correct

Trage levering

Nu 3 weken geleden iets besteld en nog steeds niks binnen.

H

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Besteld maar nog niets ontvangen

Ik heb vrijdag een paar boeken besteld maar heb tot op heden geen mail ontvangen dat de boeken zijn verstuurd. Als ze niet beschikbaar zijn dan had ik op zijn minst een mailtje daar over willen hebben ter info.

nog niets ontvangen

moeilijk als je nog niets hebt gekregen.?????????? Daardoor kan ik ook geen keuze geven bij aanbevelen. Weer een dag verder en nog steeds niets ontvangen!!@!@!#

Ik wordt goed geïnformeerd over mijn bestelling.

Hetgene ik heb besteld is nog niet door mij ontvangen. Een boek waarvan de 2de druk nog niet is uitgegeven om en mei wordt verwacht. Ik vind dat ik hierover goed wordt geïnformeerd.

Snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteit

Site makkelijk, bestellen makelijk, snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit powebank.

Goed product

En zeer snelle levering

Snel geleverd, top.

Snelle levering, is echt aan te raden.

Online besteld de volgende dag thuis

Het is keurig verzorgd hoop snel ook de zevende zus te ontvangen is al betaald!

Duidelijke communicatie door OnsMagazijn

OnsMagazijn heeft snel en adequaat gereageerd toen ik na de aflevering nog een vraag had over het bestelde product

Snel

Ik belde en een dag later had ik het

Prima verzorgd; op tijd geleverd

Het bestelde product werd netjes op tijd geleverd

Voor herhaling vatbaar

Mijn boek werd snel bezorgd en was goed verpakt!

Topservice

Had gebroken telefoon screen protector ontvangen, na de foto’s verstuurd te hebben kreeg ik meteen nieuwe kosteloos toegestuurd inclusief 1 extra. De kapotte hoefde ik niet terug te sturen.

Goede ervaring

snel, safe en simpel

Ik zocht deel 5 van the Witcher en kwam bij ons in Middenmeer bij de Duizendpoot terecht. Daar werd ik geattendeerd op de "doe het zelf" automaat in de winkel en dat ging echt heel simpel en snel en voor mijn gevoel ook heel safe, Ik had in een mum van tijd mijn boek, lees de stukken er van af, en moet al weer omzien naar deel 6 ;-) dus zal ik er snel weer heen gaan om deze te bestellen.

Snel en goed geholpen

snelle service.

Snelle service. Vrasg correct behandeld.

Deskundige en klantvriendelijke behandeling.

De door mij geplaatste bestellingen worden altijd op een snelle en klantvriendelijke wijze alsmede scherpe prijs uitgevoerd.

Snelle en zorgvuldige dienstverlening

Bestellingen worden just-in-time uitegvoerd.

55 Frankweg

Nieuw-Vennep 2153 PD