SUPER!!

Goede kwaliteit en service.

prima levering

Prima levering netjes op tijd en mooi product

Snel besteld en ondanks de drukke tijd toch nog op tijd geleverd

Keurige levering en vriendelijke winkelier.

Had 's ochtends even gebeld tot hoelaat ze open zouden zijn en werd later keurig teruggebeld met de vraag of ik iets eerder wilde komen want ze wilde iets eerder sluiten

Snelle levering en prima service.

Zie boven

Beter dan bol.com in deze drukke decembemaand

Alles snel En in Goede orde ontvangen!

Snel

prima en snel

Makkelijk besteld, snel geleverd

Had eigenmerk card ridges besteld voor mijn HP printer. Niet duur, makkelijk besteld en snel geleverd. Een tevreden klant.

Prima onderneming.

Snelle en klantvriendelijke behandeling.

Gewoon super snel en goed.

Ik had mijn bestelling geplaatst daarna zag ik dat er 2 versies waren. Een mail gestuurd en binnen een paar uur reactie. Bestelling netjes bezorgd.

Goed!

Op tijd in huis, doen wat zeggen.

Positief

De potloden netjes verpakt en ontvangen.

Uitstekend geregeld

Ondanks dat de lockdown inging was er echt menselijk medewerking om mijn pakketje alsnog te ontvangen.

Goede cartridge!

Veel issues gehad met HP cartridges. Zo niet met die van Ons Magazijn. Werkte letterlijk en figuurlijk vlekkeloos en in 1 keer. Verder ook snel kosteloos geleverd op een handige afhaal locatie in de buurt. Een aanrader! :-)

Netjes en op tijd geleverd

Goed tevreden

goede service

boek is prima,maar kan verder geen beoordeling geven,omdat post nl er een troep van had gemaakt,

Goede prijzen en snelle verzending!

Ik zocht een voorleesboek, bij "Ons Magazijn" het goedkoopst en gratis levering, beter kan niet! Ook snel in huis. Top

Makkelijk, levering net op tijd

Bestellen op eenvoudige wijze. Het ontvangen duurde een tijd, geen reden opgegeven waardoor. Maar gelukkig was het net op tijd binnen

Vlot gekozen, snel geleverd

Prima plek om de vulling voor mijn Lamy pen te vinden

Doen wat ze zeggen

Precies zoals ik het wilde.

Mijn bestelling had ik ondanks drukte enz. Heel snel in huis Goede service K moest het helaas retour sturen ook dat was geen probleem. K snapte de procedure van retourneren niet helemaal en werd heel fijn geholpen Top!!!

Prima levering en product.

Snel geleverd en product werkt. Snap alleen niet hoe dat werkt met lokale winkelier. Ik zie niet waar het vandaan is gekomen? Is dit nou duurzamer en in wat voor opzicht? Als je dat nog kan zien. Dat zou dan wel leuk zijn.

55 Frankweg

Nieuw-Vennep 2153 PD