Goede snelle service

Goede cartridges, snelle verzending en aardige medewerkers.

Goede service en kwaliteit, vlotte levering.

Alleen Post NL had geen vlotte aflevering, was af te halen in een andere woonplaats.

Response komt veel te laat.

Kreeg het gevoel dat er in het weekeinde niet gewerkt werd. Laat eerder in het proces zien dat er een afhaaloptie is bij het afleveradres.

Snel, correct en goede service.

Snelle service en betaalbare cartridges

Goede en snelle service, prima product

Mooie atlas !

Prima atlas en snel geleverd !

Heel goed snel in huis wat je besteld heb

mijn eerste ervaring is prima verlopen

Snel en netjes tegen een scherpe prijs dik tevreden

Doen wat ze zeggen!

Goed verpakt en bezorgd in de beloofde levertijd

Twijfelde over wat ik nodig had, per direct geholpen aan de telefoon!

Prima service!

Bestelling zeer snel afgehandeld en op aangegeven moment ontvangen

De ene dag besteld, de vilgende dag al bezorgd. Super!

Ik ga dit vaker doen als ik nieuwe cartridges nodig heb.

Naar verwachting

Alles op tijd

Goede spullen netjes verstuurd en in gepakt.

Goed meegedacht. Het prentenboek over de herfst wat niet leverbaar is voor januari omdat het in herdruk is, kon ik moeiteloos annuleren. Jullie kwamen er zelf mee dat het boek in januari niet meer relevant is, top!

Prima weekkalender 2022

Snelle levering!

Snelle levering van goedwerkende inktcartridges.

Snelle levering, goed product

Tekentafel werd super snel geleverd, en ik ben heel tevreden over het bord. Wel zelf in elkaar zetten, maar niet moeilijk. Bij gebruik is hij wel vrij hoog op de tafel, maar prima mee te werken. Linealen recht zonder speling en lopen soepel.

Niet ok

Order niet verwerkt, heb na dag of 10 gebeld hoe het stond met de levering. Was vergeten? Daarna keurig geregeld.

Snelle en goede levering

Perfecte service

Prima side. Vlotte verzending. Helemaal tevreden.

Goed, maar ..........

Set kleurpotloden besteld en in notitieveld aangegeven dat ik wil dat ze extra beschermmiddelen toevoegen aan de verzenddoos of envelop om de stift van de potloden te beschermen tegen breuk. Ondanks dat ze stevig in de doos zaten tegen schuiven, is er géén bescherming toegevoegd zoals noppenfolie of papier. Teleurgesteld, bestelling wel gehouden maar zou niet snel weer bestelling plaatsen waar een aandachtspunt voor is.

Snelle levering en zeer netjes verpakt !

Snelle levering.

Keurig op tijd geleverd. Uitstekende service van de Primera ondernemer..

Fijn dat je boeken kan bestellen in eigen dorp

En de winkelier er ook bij gebaat is.

Frankweg 55

2153 PD Nieuw-Vennep

Over OnsMagazijn.nl

OnsMagazijn.nl is een webshop van en voor de lokale winkelier. Wij bieden een online assortiment met alledaagse producten, waarvoor je nu altijd - op elk moment van de dag - bij ons terecht kunt. Bezorgen doen wij in heel Nederland. Plaats je bestelling online, en je draagt automatisch bij aan je lokale economie. De aangesloten winkelier bij jou in de buurt ontvangt namelijk een deel van de order. Zo koop je digitaal, en tóch lokaal. Meer weten over ons assortiment en onze winkeliers? Neem dan een kijkje op www.onsmagazijn.nl.