X

Snelle levering..

Top, goed verpakt brievenbus pakket

Ik wist niet dat ze er van alles verkopen

Op tijd ontvangen, netjes verpakt

Goed geregeld

Producten netjes op tijd bezorgd conform de afspraak

Uitmuntend

Goede service top

Geweldig!

Snelle levering, prettige webshop. Kom hier zeker vaker terug!

snelle levering, correct verpakt, achteraf betalen, zeer tevreden.

snelle levering, correct verpakt, achteraf betalen, zeer tevreden.

snel en volledig

Perfecte service en tijdige levering

Keurig geïnformeerd over vertraging in de levering door problemen met de herdruk bij de drukker. En het boek uiteindelijk toch nog op tijd ontvangen. Prima service!

Niet goed

Ik heb in april een bestelling geplaatst en ik heb mijn product pas in juni ontvangen. Dat je zonder bericht zo lang op je bestelling moet wachten vind ik niet klantvriendelijk

Fijne samenwerking met lokale ondernemers

Bij Cigo Borries boek besteld. Volgende dag al in huis! Geweldig geregeld!

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Ik had een probleen met mijn bestelling, maar dit werd meteen opgelost door een uitstekende klantenservice.

makkelijk besteld, en vlotte levering

Al regelmatig spullen besteld en het werkt prima, en bij lage prijs toch gratis verzenden en af te halen in de regio. Echt netjes!!

Makkelijk bestellen en netjes verzorgd de volgende dag bezorgd

Betrouwbare webshop met fijne medewerkers

Ik ben erg blij met mijn aankoop. Snelle levering, enthousiast team die graag helpt en een breed assortiment. Ik kom zeker terug!

Prachtig

Snel geleverd, veel keus in fantasy

Direct na bestelling levering. Assortiment met second live producten. Blijvende korting. Ruim assortiment.

Moest inkt voor mijn printer hebben. Ben goed geholpen via Whatsapp en ben tot zover zeer tevreden over de huismerk inkt.

geweldig

prima gewoon weg je kon alles mooi online volgen waar je bestelling was zou het zeker nog een keer doen

Top!!!

Boek van Stephen King besteld, kwam netjes op tijd binnen en kreeg er zelfs een handige boekenlegger bij!

Ruim assortiment, goede prijs, snelle levering.

Van prachtige kwaliteit kleurpotloden tot een 'stationsklok', van oplaadbaar kabels USB C tot aan management boeken. Ik heb alles (en meer) kunnen vinden wat ik nodig had. Tegen een goede prijs en een snelle levering! Bedankt!

Goede communicatie en snelle levering

De levering van een van de bestelde boeken moest worden uitgesteld. Het ging om een vertraging van slechts 2 dagen. Daar werd netjes melding van gemaakt. Vervolgens werd alles perfect geleverd.

fijn dat ik online en toch lokaal kan kopen

snel en mooie service

Super snel geregeld!

Geen problemen ervaren. Gewoon goed!

Frankweg 55

2153 PD Nieuw-Vennep

Over OnsMagazijn.nl

OnsMagazijn.nl is een webshop van en voor de lokale winkelier. Wij bieden een online assortiment met alledaagse producten, waarvoor je nu altijd - op elk moment van de dag - bij ons terecht kunt. Bezorgen doen wij in heel Nederland. Plaats je bestelling online, en je draagt automatisch bij aan je lokale economie. De aangesloten winkelier bij jou in de buurt ontvangt namelijk een deel van de order. Zo koop je digitaal, en tóch lokaal. Meer weten over ons assortiment en onze winkeliers? Neem dan een kijkje op www.onsmagazijn.nl.