Goede ervaringen met bestelling en wordt op de hoogte gehouden door verandering over de bestelling

Invullen, klik, klaar!

Duidelijk en eenvoudig. Top!

K had een zeer goede ervaring

We kregen een vlugge correcte reactie .

Snel besteld niet ingewikkeld.

Paar gegevens invullen en je bent klaar nog geen 2 minuten werk en je hebt het snel binnen.

Snel en duidelijk geregeld

Goede communicatie en duidelijke website. Aanbevelingswaardig.

Besteld en de volgende dag in huis

Super snelle en nette levering

Makkelijk bestellen en snel thuis

De website was makkelijk en duidelijk om in te vullen en je krijgt het ook snel thuis gestuurd

Simpel en goede ondersteuning

Naar aanleiding van mijn twijfel over de benodigde milieustickers, kreeg ik na 1 telefoontje duidelijk advies en was alles geregeld. Helemaal top!!! Wij kunnen met onze samba drumband gerust op reis naar Samba karneval in Bremen.

Perfect.

Mijn tweede ervaring met het kopen van deze soort vergunningen. Heldere website, prima vraag/antwoord opvolgingen: communicatie. Eindigend in een geleverd wettelijk product/ ontheffing. Snelle afhandeling. : alles volgens plan!

Netjes eenvoudig en snel

Met een minimale inspanning had ik hem snel in huis voor een redelijke prijs

Makkelijk en snel

Eenvoudig te bestellen, goede prijs en snelle levering. Al meerdere keren besteld en enorm tevreden.

Goedkoop snel

Ik was er te laat achter gekomen dat ik een milieusticker nodig had, dus hals over kop 1 besteld en dit later in een mail aangegeven. Kreeg mail terug dat de sticker dezelfde dag zo snel mogelijk wordt verzonden en smiddags kreeg ik een mail dat het verzonden was. Fijne service!

Goede,snelle service

Zeer makkelijke bestelling voor iemand die niet zo goed is met online bestellen!

Snel en goedkoop

Voor mijn meerdere auto's kom ik steeds terug naar deze site, omdat ze de stickers snel en betrouwbaar leveren.

Slecht

Na 3 dagen wachten heb ik nog steeds geen sticker ontvangen Hoop dat dit nog voor het weekend in orde gemaakt wordt

Snelle en adequate service!!

Zoals in mijn email al genoemd, mijn verwachting dat ik een sticker voor milieuklasse 6 zou ontvangen, blijkt niet te kloppen. Maar daar zullen jullie zeker een goed antwoord op hebben.

In een woord fantastisch!

Gisteren besteld en vanmorgen ontvangen, sneller kan gewoon niet!

Gewoon goed geregeld.

Al eerder een stikker besteld. Ging ook vlekkeloos.

Prima en erg makkelijk te bestellen.

Een prima site waar je deze stickers kan bestellen.

Goeie service

Top wat een service

Had per ongeluk twee letter omgedraaid, na een telefoontje keurig hersteld! Dat is service

Enorm fijn en makkelijk te bestellen.

Goede service en makkelijk besteld en goede updates via e-mail omtrent mijn bestelling.

Snel en goede service

Goede communicatie en snel geleverd

Super en snel geregeld, TOP!!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.