Uitstekende service. Snel en correct. Goed op de hoogte

Zie zin

Wel betaald, niet geleverd

Op 30-7-2021 vignet Oostenrijk besteld en betaald. Op 31-8, na een maand dus, niets geleverd gekregen. Op vakantie dus bij de grens een vignet moeten kopen. Tweemaal per mail en via de website opheldering en terugbetaling gevraagd. Tot op heden NIETS vernomen. Bij de bestelling werd niets vermeld of aanbevolen over aangetekend versturen en slechte verkrijgbaarheid van de vignetten in Oostenrijk. Alle lovende kritieken ten spijt, heb ik alleen maar slechte ervaringen met deze club. En 32,95 lichter.

Donderdagavond laat besteld, vrijdag de bevestiging met track & trace dat het vignet verzonden was en zaterdagmorgen al in de brievenbus.

Vignet niet op tijd binnen

Op vragen via de mail word niet ingegaan. Alleen maar iets van “normaal” gesproken moet het binnen 5 werkdagen binnen zijn. Zij hanteren dus altijd 5 werkdagen en niet zoals op de site staat, 1-5 werkdagen. Op woensdag besteld en dinsdag de week erop binnen. Te laat en heb dus aan de grens nogmaals 50 euro uit kunnen geven. Op de vraag of ik mijn geld kan krijgen komt gewoon geen antwoord. Wat een ballentent!

Goede service, snelle reactie en goed advies!

Goede en snelle service

Op laatste moment vignet online besteld, omdat er geen tankstation in de buurt was die ons hierin kon helpen. Activering ging vlot

Perfect.

Simpel, doch eenvoudig. Ik stel een vraag en krijg zeer snel een antwoord of advies. Gewoon perfect

Vignet voor slovenie binnen 2 dagen in huis!

Ik wist niet dat er voor slovenie een vignet nodig was en kwam daar vrij laat achter, even contact gehad met Anne van Wegenvignetten en zij heeft met spoed een vignet verstuurd met track & trace. Mbv de PostNl app kon ik exact zien waar mijn zending zat in het proces. Ik lees bij de reviews dat mensen een vignet niet geleverd hebben gekregen: mijn advies neem track & trace en installeer de PostNl app en je weet zeker waar de zending is. Als je zelf kiest voor standaard verzending en daar later over gaat klagen...dat lijkt me niet helemaal juist.

Nooit ontvangen

Slechte service slechte levering rond uit waardeloos

Perfecte reacties, service door Anne Janssen! Super…

Goed en vakkundig.

Ik kreeg zeer vriendelijk en snel vakkundige informatie over de nieuwe situatie van het nieuwe E-Vignet in Tsjechië.

In eerste instantie ontving ik mijn vignet niet, maar na een mail op vrijdagavond on 19:00 werd dat snel opgelost!

Perfecte service

Voor mijn zoon een milieuvignet besteld voor Frankrijk. Ik had gehoord dat het nogal lang zou kunnen duren. Maar ik had het vrij snel binnen. De vragen die ik had werden keurig snel per mail beantwoord. Fijne service

Snelle levering en goed contact

Bedankt, Snelle levering van vignetten en er wordt heel snel geschakeld en geantwoord op vragen. Ik had vergeten mijn juiste adresgegevens toe te voegen maar dit werd direct, snel en feilloos opgelost. Binnen enkele dagen alles in huis. Top, betrouwbaar en voor mij heel belangrijk, het ontzorgt mij voor de vakantie :)

Annuleren vignet Slovenië

Omdat wij op het laatste moment besloten om niet via Slovenië te rijden belde ik met Sanne om te vragen of annuleren van de vignetten nog mogelijk was. Zij wilde dit voor mij informeren bij hun partner en beloofde mij terug te bellen. Sanne belde binnen 10 minuten terug en vertelde dat annuleren in dit geval nog mogelijk was. Daarna direct een bevestiging per mail gekregen waarin is toegezegd het reeds betaalde bedrag binnen 5 op mijn rekening staat. Al met al een prima ervaring met Sanne van Wegenvignetten.nl

Goede service en klantvriendelijkheid

Via wegenvignetten een vignet gekocht voor Slovenië. Echter had ik er achteraf toch geen nodig voor die betreffende periode. Via een e-mail mijn verhaal uitgelegd, zelfde dag nog een reactie en oplossing aangedragen gekregen. Kortom geld terug binnen 2 dagen. Dit is meedenken en er ook direct naar handelen. Volgende keer zal ik zeker een vignet aanschaffen.

Super snel, echt goed geregeld.

Zie hierboven.

Toppie

Uitstekende service

Excellente klantgerichte service

Mijn vignet arriveerde niet zoals verhoopt. Toch toonde deze organisatie een grote klantvriendelijkheid door transparant, open, eerlijk en vriendelijk te communiceren. Samen met mij zochten ze naar een gepaste oplossing. Een goede dienstverlening herken je wanneer er problemen zijn. Doe zo voort!

Perfecte klantenservice!

Vanwege vertraging bij PostNL mail contact gehad over mijn vignetten. Binnen 30/60 min reactie op de mail, waarna we samen naar een oplossing hebben gekeken. Uiteindelijk kwamen de vignetten toch op tijd! Bedankt voor de service!

Goeie website,en heel behulpzaam ook voor vragen zeker een aanrader.

Zeer slechte ervaring; helpdesk totaal niet te bereiken

Ik heb een factuur nodig van een bestelling. De website vermeld dat deze per email verstuurd zal worden. Dit gebeurt niet. Telefonisch nu al meerdere dagen geprobeerd contact te krijgen. Enkel voicemail, met "stuur een email" Diverse emails reeds gestuurd. Ondanks de belofte dat er binnen 24 uur gereageerd wordt, nog steeds 0 reactie.

Alles snel geleverd gekregen, snelle klantenservice

Tevreden

Süper Service

Süper en snelle Service aanrader om gebruik te maken van hun diensten .

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort