Goede producten, tegen normale prijzen

Alles prima spul, advies op maat, snelle levering. Kortom uitstekende organisatie, bedankt.

Prima producten , goede prijs , goed service

Ben zeer tevreden met beide soorten wiet , de olie was wat minder maar ik ben dan ook geen orale gebruiker van cannabis . ik koop zeker opnieuw bij jullie groeten Peter M .

Prima kwaliteit en levering .ik slaap beter meer uitgerust overdag bedankt.

Goede en heel snelle service

Ik gebruik de thc zalf en ben daar ontzettend blij mee. Toen plotseling de samenstelling veranderde en ik aangaf dat ik die zalf op basis van kokosolie wilde was dat geen enkel probleem en werd het speciaal voor me gemaakt. Een dag later al in huis, fantastisch!

Goede kwaliteit ik heb minder pijn in de nacht beter slapen overdag meer energie.

Prima assortiment, goede service en snelle levering!

Alles zoals verwacht, netjes en op tijd. Producten zijn van zeer hoge kwaliteit en de prijs is eerlijk.

Top service en top producten

Snelle en perfecte levering, fijne en goedwerkende producten!

De wietolie is van hoge kwaliteit en werkt heel goed bij mij, dankjewel!

Heel goed geholpen

Zeer positief

Heel goed geholpen

Zeer positief

Snelle levering, goede informatie

Eerste keer hier besteld, ging allemaal goed zijn zeer tevreden.

Snelle levering, goede informatie

Eerste keer hier besteld, ging allemaal goed zijn zeer tevreden.

Olie en zalf zijn top Enkel de amnesia extreem sterk zou ik niet nog een keer bestellen. Olie en zalf ga ik weer bestellen

Tevreden over de olie en zalf. Zal ik zeker weer bestellen. Enkel de amnesia extreem had ik meer van verwacht. Is dit buiten gekweekt?

Goede service en producten

Geen slaap problemen meer en geen pijn klachten.

Over Stichting WietOliePuur

Een warm welkom van Martinus Hendrikus van Lies Soms ontmoet je iemand die blijvend verschil maakt. Martinus Hendrikus van Lies is zo’n persoon. Als auteur, spreker en voorzitter van Stichting WietoliePuur zet hij zich al jarenlang in voor één missie: mensen helpen hun gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren – op een eerlijke, natuurlijke en persoonlijke manier. Zijn kennis is ontstaan uit samenwerking met artsen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen. De aanpak? Geen standaardadvies, maar oprechte begeleiding op maat. Voor wie kampt met pijn, slaapproblemen of op zoek is naar meer energie en balans. Wat Martinus uniek maakt is zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij luistert, denkt mee en begeleidt vanuit ervaring en resultaat – altijd in samenwerking met betrouwbare, natuurlijke producten. Persoonlijk contact? Stel uw vraag direct via WhatsApp: 06 29 31 50 70 Of bekijk zijn digitale visitekaartje en plan eenvoudig een afspraak in: https://popl.co/card/hpmIcNoR/1/a Bekijk alle ervaringen en reviews van echte mensen via KIYOH: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur?from=widget&lang=nl Dank u wel voor uw vertrouwen. Samen werken we aan een gezonder en gelukkiger leven – stap voor stap. Met hartelijke groet, Martinus Hendrikus van Lies