Zeer vriendelijk en relaxed.

Goed overleg over je bestelling en correcte verzending. Goede uitleg over de producten. En bijna dag en nacht bereikbaar

Zonder deze wietolie zou ik heel wat minder mobiel zijn

Levering was niet zo snel.Maar klantenservice en kwaliteit van de producten maakt dit ruimschoots inorde.

Goede webshop

Ik gebruik de capsules al langere tijd. Ik zou niet meer zonder kunnen.

Fijn en duidelijk

Zeer fijne stichting

Geweldige service

Goede producten

Mooie producten zuiver van kwaliteit

Een aanbod van goede en zuivere producten. Ik heb soms last van lage rugpijn en deze helpen mij zeer goed om s'avonds na het werk te ontspannen.

Fijn en verrassende service

Ik heb al een aantal keren spullen bestelt wat iedere keer een leuke ervaring is. Ook de begeleiding in het begin is prima in orde. Ook bestelling plaatsen en gesproken bevestiging ontvangen maakt het heel persoonlijk. En het openen van de bestelling tref je ook iedere keer iets nieuws aan. Kortom een bedrijf waar een heleboel online bedrijven wat van zouden kunnen leren.

geweldig

kwalitatief goede producten, met liefde bereidt, leuke acties en attenties, deskundige begleiding en super goede en vriendelijke klantenservice. Misschien niet de goedkoopste olie(alhoewel met de acties wel weer) maar wel goede schone olie!

Goed product

Goed product .goed verpakt en snel geleverd

Zeer fijne mensen en de producten zijn super!

Professionele bedrijf, geeft goede uitleg over al de producten, discreet verpakt! Alom de beste winkel om u cannabis producten Te bestellen

iets fantastisch

Ik kan dit bedrijf met heel mijn hart aanbevelen. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en de laagste prijs. Iets geweldigs, ik ben erg blij je site te vinden en eindelijk kan ik pure cannabismedicijnen gebruiken. bedankt.

Leuk

Een warme stichting, vol kennis en zeer inlevende mensen, kortom fantastisch!

Op zoek naar een natuurlijke manier van pijnstilling en ter ondersteuning bij mijn kanker, vond ik Stichting Wietoliepuur. Ik kreeg meteen het gevoel dat ik met oprechte aandacht werd geïnformeerd en kreeg een persoonlijk advies gesprek met Martinus. De samenwerking was fijn en vooral ook omdat ik erkenning vond en mijn geloof in het product werd versterkt. Ik heb een kuur gevolgd en heb het gehele traject fijne, liefdevolle en oprechte aandacht gehad. Maar daar stopt het niet, ik heb tot op heden nog altijd dezelfde steun en kan met al mijn vragen terecht bij de stichting no matter what! Ik adviseer iedereen die dit wil proberen om bij deze stichting te gaan juist omdat er begeleiding is en het product is ijzersterk en 100% zuiver. Ik heb een fijne ervaring die nog altijd door gaat, mooie nieuwe mensen leren kennen en met begrip en warmte samenwerken is mij heel goed bevallen. Voor iedereen een mooi, tolerant en vrij 2022! Liefs en licht...

Great product

I have been ordering their products for more than a year and I'm always happy. And they have a very good customer service goes out of there way to help when needed

Zeer behulpzaam

Deskundige begeleiding

Voor de hond cbd olie gekocht. Even wat zoeken naar de dosis maar de hond reageert er super goed op!

Ik ben blij dat ze bestaan. Spullen zijn top.

Fijne ervaringen zowel met de producten en de service, altijd bereikbaar voor informatie en of vragen!

Lang gezocht naar natuurlijk slaapmiddel. Slaap door oorsuizen niet. Met de wietolie van WOP, kan ik weer normaal slapen, zonder brak wakker te worden. Zou iedereen met slaapproblemen de stichting aanbevelen. Advies op maat en goede tips.

Super service!

Info nodig over producten? Andere vragen? Allemaal super en persoonlijk beantwoord Echt een mega service

Geweldig,

Zeer goede site en de bestelling keurig op tijd ontvangen!

Prima kwaliteit.

Goede ervaringen met de klantenservice. Evenals de prima kwaliteit producten en leuke aanbiedingen.

2ex dat ik dit invul! De 5e ster moet ik wat langere ervaring hebben om hiervoor zeker te zijn.

Oude Rielseweg 11

5032 SH Tilburg

Over Stichting WietOliePuur

We willen graag onze oprechte waardering uitspreken voor uw steun aan de, One Step Community, Stichting WietOliePuur en CANNAZON.NL. Met een knipoog en een glimlach staan we schouder aan schouder, met één vrolijke missie: een helpende hand te bieden aan die dappere zielen die het reguliere circuit hebben doorlopen. Of je nu met een ziekte worstelt of gewoon wat extra steun nodig hebt, we zijn er altijd, voor ziek en zeer, maar ook voor een gezellig praatje en een beetje plezier! Met een high-five aan de Europese instelling ENCOD, hebben we al duizenden geweldige donateurs kunnen bijstaan met maatwerkadvies en dagelijkse ondersteuning voor het gebruik van onze producten. We staan op de voorgrond, met een trotse glimlach en het vaste voornemen om een gemeenschap op te bouwen die bol staat van kwaliteit, persoonlijke touch en frisse denkkracht, vooral als het gaat om het tackelen van pijn, slaapmoeilijkheden en het stimuleren van een algeheel gevoel van gezondheid. Heeft u brandende vragen, een toffe tip of zin in een gepersonaliseerde raadgeving? Schroom niet, grijp uw telefoon en ping ons via WhatsApp op het nummer 0629315070! Toch meer een e-mail persoon? Stuur uw berichtje dan naar [email protected]. Ons team, zo enthousiast als een puppy die zijn staart achterna zit, staat in de startblokken om u te helpen en u van dat persoonlijke advies te voorzien dat u nodig heeft. Een enorme dankjewel voor uw steun en het vertrouwen dat u in ons stelt. Het is alsof u ons de superkracht geeft om samen een golf van positiviteit en welzijn te creëren die over velen heen spoelt. Met een vette knipoog en de leukste groeten, Martinus H. van Lies