Dankbaar dat we elkaar hebben ontmoet

Deze mooie medicijnplanten te mogen kweken en bijdragen aan de legalisering zodat het voor iedereen bereikbaar is

Zeer goed geholpen

Via Bol . Com al langere tijd CBD olie besteld. Vaak proefjes bij gekregen om uit te proberen. Ik had het niet verwacht maar er wordt goed bijgehouden welke proefjes verstuurd worden. Na inschrijving nagevraagd welke ik had en kreeg heel snel antwoord. Omdat het proefje me beter helpt dan de cbd met mijn klachten, heb ik nu een goede keus kunnen maken. Bestelling was dag later al binnen. Ben er erg blij mee.

Heel Fijn!

Ik ben nu al een tijd donateur en ik ben super tevreden over de stichting. Bij twijfel en of vragen word je altijd goed te woord gestaan! Ik gebruik de dab/wax en soms de wietolie gold voor mijn klusterhoofdpijn en ptss/nachtmerries, en mijn klachten zijn sterk verminderd ook de dosis qua midicatie!

Uitstekende producten

Goede voorlichting en uitstekende producten. Snel antwoord als je vragen hebt. Er zijn talloze mogelijkheden qua gebruik en er zit er altijd wel een tussen die bij jou past. En als je twijfelt er is veel mogelijkheden tot advies, Online of persoonlijk.

Goede producten het helpt mij om goed te Slapen zonder pijn. Top!

topproducten voor chronische pijn en slaapstoornissen.

Dankzij deze stichting is m'n levenskwaliteit verbeterd.Ik ben chronisch ziek en leef met pijn Al 17 jaar en eindelijk kan ik me algemeen iets beter en levenslustiger voelen.Soms krijgen we eens iets extra en goeie aanbiedingen.

Hele fijne stichting !

Ieder keer weer blij verrast met mijn bestelling en het wapp kontakt! Ontzettend fijn dat je met al je vragen terecht kunt...ook qua voeding!

Een eerlijke stichting, die staat voor patienten en niet voor winst.

Er zijn veel websites, die medische marijuana producten aanbieden. Stichting WietOliePuur, heeft zuivere producten voor een kostendekkende vergoeding. Men betaald dus minder, dan bij commerciele websites of de coffeeshop. De producten zijn van een hoge, biologische, kwaliteit. Echt een aanrader voor de medicinale gebruiker.

Super service

Tot hier toe als zeer goed voor mijn darmen de olie :-) nog maar net gestart, hopelijk worden hiermee op den duur ook de klachten van diepe endometriose verlicht

Ik ben tevreden over de snelle service Goede keuze aan olie. Bedankt

Zelfs meer service dan verwacht

Ik wilde voor mijn neurologische problemen wat bestellen bij de stichting en had van te voren natuurlijk al een plan en onderzoek gedaan. Ik ging voor de CBD joint en binnenkort de olie uitproberen. Ik had een vraag en toen ik en mijn moeder voor het eerst belde om informatie, kregen we ook nog eens een luisterend oor en een hele warme indruk van de organisatie zelf. Er wordt echt naar je geluisterd, tijd genomen en ze zijn heel uitnodigend en we voelens ons welkom. De CBD joint helpt enorm en ik kan niet wachten meer producten aan te schaffen.

Fijn om met jullie kennis te hebben gemaakt en met vertrouwen de toekomst tegemoet, groen, groener,

Als kleine kweker zo blij dat er op deze manier voor veel mensen een veilig product gemaakt wordt en deze mooie medicijn plant medisch kan worden ingezet xxx

Nieuwsgierig wat CBD en wiet olie me kunnen brengen.

Interessante en prettige site. Veel keus en advies. Snelle levering. Wat ik wel lastig vind dat ik net voor het eerst producten heb gekocht en op zeer korte termijn erna wordt er gestunt met de prijzen. Nou ja,volgende keer mijn kans pakken. Want ik denk wel dat ik hiermee verder wil.

Fantastische producten en service

Na de 1ste kennismaking met CBD olie en daarna de THC olie van Wietoliepuur was ik ontzettend verrast door de fantastische kwaliteit van de producten van deze leverancier. Ik gebruik beiden nu dagelijks en zal dit zeker blijven gebruiken! Ook oudere en zieke dieren hebben hier veel baat bij. Ik heb specialistisch advies en hulp gekregen voor de behandeling van mijn Spaanse rescue paard waarbij ik alles al geprobeerd had van standaard medicatie tot alle mogelijke kruiden en supplementen. Dankzij de wiet vezel capsules en olie maken wij nu geen stapjes maar sprongen in haar genezing. ❤❤ Dankbaar voor deze mooie producten!

Super stichting. Altijd bereikbaar en super vriendelijk en behulpzaam

Super produkten en service.

Gebruik wietolie om te kunnen slapen. Heb nu olie waarvan je slaapt, maar niet brak wakker wordt. De kwaliteit is super. Je kunt bij WOP ook altijd terecht voor advies op maat. Ook de livestreams zijn leerzaam.

Goede kwaliteisprodukten en top klantenservice

Sinds ik donateur ben ,gaat het beter met mijn levenskwaliteit ,voor mn helse pijn want ik heb mijn morfine kunnen afbouwen en ik leef met pijn elke dag al zeventien jaar en het geeft me verlichting en het maakt me iets vrolijker en positiever waardoor ik algemeen makkelijker de dag doorheen kom .Ik ben zeer dankbaar voor deze groep doe zo voort

Geweldige producten

Geweldige producten, ontzettend veel keus en heel betaalbaar. Uitstekend verpakt, snel verzonden en veel informatie bijgevoegd. Hele goede persoonlijke klantenservice bij aanvullende vragen. Beste producent in Nederland...

Goede en duidelijke adviezen gekregen

Diversiteit, snelheid, klantvriendelijk.

Tot op heden alleen positieve ervaringen gehad. Prima organisatie.

Zie onder.

Ik heb verschillende sterkten geprobeerd. Echter geen van allen deden ook maar iets! Ik ben op zoek naast pijnbestrijding vooral naar ontspanning. Een product met voldoende THC in zich. Gek genoeg.krreg bij mijn eerste bestelling een cadeautje wat er uit zag als poeder. Dit was het enige product waarbij ik de volgende ochtend heerlijk ontspannen was! Kunt u hier wat mee? En producten die niks doen daar had ik boodschappen van kun kopen

Prima thc olie

Werkt goed, ik slaap uitstekend

Geweldige Ervaring !!

Ik wou na 13 jaar smoren toch stoppen ( grote deels voor de tabak ). Maar had het toch moeilijk omdat ik niks had voor mij te kalmeren. Na beetje heen en weer chatten ben ik uitgekomen op de wietolie. Kan iedereen het aanraden als vervanger! ( heb wel de extreem sterke genomen ) en de service heb ik in jaren nog niet zo goede gehad ! Kan niet meer zeggen dan Toppie Winkel !!

Super goede service en voorlichting. Snelle levering en uitstekende producten. De communicatie verloopt ook uitmuntend. Grote sortering en regelmatig nieuwe producten!! Laag drempelig ! Ik kan deze stichting van harte aanbevelen aan een ieder die geïnteresseerd is .

Uitstekende producten. Goede persoonlijke uitleg en vragen stellen is altijd mogelijk.

Oude Rielseweg 11

5032 SH Tilburg

Over Stichting WietOliePuur

We willen graag onze oprechte waardering uitspreken voor uw steun aan de, One Step Community, Stichting WietOliePuur en CANNAZON.NL. Met een knipoog en een glimlach staan we schouder aan schouder, met één vrolijke missie: een helpende hand te bieden aan die dappere zielen die het reguliere circuit hebben doorlopen. Of je nu met een ziekte worstelt of gewoon wat extra steun nodig hebt, we zijn er altijd, voor ziek en zeer, maar ook voor een gezellig praatje en een beetje plezier! Met een high-five aan de Europese instelling ENCOD, hebben we al duizenden geweldige donateurs kunnen bijstaan met maatwerkadvies en dagelijkse ondersteuning voor het gebruik van onze producten. We staan op de voorgrond, met een trotse glimlach en het vaste voornemen om een gemeenschap op te bouwen die bol staat van kwaliteit, persoonlijke touch en frisse denkkracht, vooral als het gaat om het tackelen van pijn, slaapmoeilijkheden en het stimuleren van een algeheel gevoel van gezondheid. Heeft u brandende vragen, een toffe tip of zin in een gepersonaliseerde raadgeving? Schroom niet, grijp uw telefoon en ping ons via WhatsApp op het nummer 0629315070! Toch meer een e-mail persoon? Stuur uw berichtje dan naar [email protected]. Ons team, zo enthousiast als een puppy die zijn staart achterna zit, staat in de startblokken om u te helpen en u van dat persoonlijke advies te voorzien dat u nodig heeft. Een enorme dankjewel voor uw steun en het vertrouwen dat u in ons stelt. Het is alsof u ons de superkracht geeft om samen een golf van positiviteit en welzijn te creëren die over velen heen spoelt. Met een vette knipoog en de leukste groeten, Martinus H. van Lies