very good product

As usual I'm very happy with the products delired and also the quality. I really recommend people that have issues sleeping, deal with anxiety or have pain. These product really changed my day to day life in a major way

Natuur op zijn best ...

Het is geen overtuiging om hetgeen wat ik ervaar als bevestiging te moeten ervaren. Zelf ondervinden is het beste wat ik anderen mee kan geven. De natuur is nog in ons midden, laten we daar goed en verantwoordelijk mee omgaan. Resultaten zijn voor ons nageslacht belangrijk om elkaar de ogen te blijven openen. Niet blind staren op medicijnen want chemie en natuur gaan niet samen. In sommige gevallen moeten we wel ons overgeven aan de wetenschap maar zolang de natuur ons de mogelijkheden biedt moeten we onze tijd, energie en kennis nuttig besteden.

great service

Great products and fast service

Goede producten en prima service!

Fijne, goed omschreven producten. De kleine extra's bij een bestelling zorgen ervoor dat je meerdere dingen kunt uit proberen zonder het hele product eerst aan te schaffen. Ik blijf graag bestellen.

Elke keer anders

Zowel de productnamen als prijzen. Jammer dat er geen verschil gemaakt wordt tussen indica en sativa. Nu is de werking per batch verschillend.

topkwaliteit en leuke goodies

Zeer vriendelijke klantenservice, snelle bezorging en goede kwaliteit produkten. Altijd een aardigheidje bij je zending of een bedankje. Zeer gewaardeerde club!

Nooit gedacht toch gekomen, super site….super aanbiedingen. Eindelijk toch iets uit het risico circuit voor iedereen ! Top !

Great product

WietOliePuur offers great products and they have made my life better. I can sleep better and also deal with stress in better way. And they have great customer service. I also like the fact that they are based in holland and offer local products

top! super service je kan ze altijd bereiken ze antwoorden snel en altijd beleefd!

Zeer goede begeleiding en opvolging van de start up en volledige uitleg hoe het werkt.

Er is een duidelijke opvolging als je met vragen zit. Er wordt zo snel mogelijk geantwoord. Ik vind het een super organisatie en top begeleiding van hoofdstichter. Kan het alleen maar aanraden als je van de klassieke chemische medicijnen af wil. Bedankt !

Wietolie puur.nl is de beste webshop Waar ik mijn producten bestel snel en betrouwbaar, aanrader

Eindelijk leefbaar

Ik heb de zwaarste classificatie van fybromyalgie En de rauwe wietcapsules die ik sinds een tijdje slik helpen enorm goed. Ik voel alleen nog de extreme top pijn als aanwezig omdat het niet alle pijn weghaalt maar Ipv volledig gevloerd van de pijn moet ik nu alleen voorzichtig doen en kan ik functioneren.

Zeer tevreden.

Voor mijn klachten gebruik ik cbd en sinds gebruik is er een duidelijke verbetering van de klachten.

Super service

Om de pijn van endometriose type 4 wat te verlichten beter dan een pijnstiller

Goede hulp en snelle levering

Ze zijn makkelijk te bereiken. Lossen dingen gelijk op en leveren snel na betaling.

Geweldig!

Middels het zoeken naar informatie op het web ben ik bij de stichting uitgekomen. Besloten dat ik hier graag deel van wilde uitmaken, en een bronzen donateurschap aangevraagd. Aangegeven dat ik met plezier een “zwaarder” donateurschap had genomen, ware het niet dat ik al jaren van een minimum inkomen leef. Hierop kreeg ik het donateurschap van de stichting cadeau, waarvoor nogmaals mijn dank! Ik heb al jaren PDS, en chronische rugklachten. Beiden gaan gepaard met veel pijn, en door de pds krijg ik ook last als ik veel pijnstillers slik. Dat is voor mij dus geen optie; Ik gebruik cannabis tegen de pijnklachten. Door de structurele lichamelijke klachten, en ptss, heb ik ook emotionele klachten ontwikkeld, en heb ik problemen met slapen. ook hiertegen werken voor mij cannabisproducten heel goed. Naast de lichamelijke ontspanning geeft het gebruik ook emotionele ontspanning, en dat kan ik dus goed gebruiken. Het roken van cannabisproducten geeft zowel bij pijn als bij hevige onrust en dysforie direct verlichting. Slapen gaat ook veel beter. Het gebruik van cannabisproducten stelt mij in staat toch nog wat plezier in mijn leven te ervaren. De stichting stelt mij in staat cannabisproducten te verwerven zonder dat ik ervoor moet inleveren op mijn budget voor voeding en andere primaire levensbehoeften. Onnodig te vermelden dat ik hier zeer blij mee ben! Bij mijn eerste bestelling ontving ik nog extra producten om uit te proberen; top natuurlijk! Ik kan deze stichting van harte aanbevelen aan eenieder die bij de reguliere oplossingen geen baat hebben.

Uistekende service en top kwaliteit

Dankjewel voor de goede zorgen

Raad het iedereen aan

In 1 woord GEWELDIG!

Nast de titel "in 1 woord GEWELDIG!" vanlt er eigenlijk niet zo heel veel aan toe te voegen, wel uit te leggen: geweldig advies, geweldige service, geweldige producten.

Altijd snelle levering, prima service en duidelijke uitleg bijde produkten

De produkten die ik nodig heb, heb ik altijd binnen drie dagen in huis. Heel fijn om ook altijd een beetje korting te krijgen. De wietzalf die ik gebruik voor een chronische huidaandoening( lichen sclerosus) helpt mij bijzonder goed! Ik ben er ontzettend blij mee en het maakt dat ik kan volstaan met 2x per week smeren met een corticosteroïden zalf!

Geweldig service en de vriendelijkheid spatten er vanaf

Na me inschrijving, vond ik de persoonlijke contact erg fijn, producten ook erg goed, vond de testers ook erg leuk vooral de 420olie, voor de rest daar neem ik nog me tijd voor.

Dankbaar dat we elkaar hebben ontmoet

Deze mooie medicijnplanten te mogen kweken en bijdragen aan de legalisering zodat het voor iedereen bereikbaar is

Zeer goed geholpen

Via Bol . Com al langere tijd CBD olie besteld. Vaak proefjes bij gekregen om uit te proberen. Ik had het niet verwacht maar er wordt goed bijgehouden welke proefjes verstuurd worden. Na inschrijving nagevraagd welke ik had en kreeg heel snel antwoord. Omdat het proefje me beter helpt dan de cbd met mijn klachten, heb ik nu een goede keus kunnen maken. Bestelling was dag later al binnen. Ben er erg blij mee.

Heel Fijn!

Ik ben nu al een tijd donateur en ik ben super tevreden over de stichting. Bij twijfel en of vragen word je altijd goed te woord gestaan! Ik gebruik de dab/wax en soms de wietolie gold voor mijn klusterhoofdpijn en ptss/nachtmerries, en mijn klachten zijn sterk verminderd ook de dosis qua midicatie!

Uitstekende producten

Goede voorlichting en uitstekende producten. Snel antwoord als je vragen hebt. Er zijn talloze mogelijkheden qua gebruik en er zit er altijd wel een tussen die bij jou past. En als je twijfelt er is veel mogelijkheden tot advies, Online of persoonlijk.

Over Stichting WietOliePuur

Een warm welkom van Martinus Hendrikus van Lies Soms ontmoet je iemand die blijvend verschil maakt. Martinus Hendrikus van Lies is zo’n persoon. Als auteur, spreker en voorzitter van Stichting WietoliePuur zet hij zich al jarenlang in voor één missie: mensen helpen hun gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren – op een eerlijke, natuurlijke en persoonlijke manier. Zijn kennis is ontstaan uit samenwerking met artsen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen. De aanpak? Geen standaardadvies, maar oprechte begeleiding op maat. Voor wie kampt met pijn, slaapproblemen of op zoek is naar meer energie en balans. Wat Martinus uniek maakt is zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij luistert, denkt mee en begeleidt vanuit ervaring en resultaat – altijd in samenwerking met betrouwbare, natuurlijke producten. Persoonlijk contact? Stel uw vraag direct via WhatsApp: 06 29 31 50 70 Of bekijk zijn digitale visitekaartje en plan eenvoudig een afspraak in: https://popl.co/card/hpmIcNoR/1/a Bekijk alle ervaringen en reviews van echte mensen via KIYOH: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur?from=widget&lang=nl Dank u wel voor uw vertrouwen. Samen werken we aan een gezonder en gelukkiger leven – stap voor stap. Met hartelijke groet, Martinus Hendrikus van Lies