Prima site overzichtelijk duidelijk.

Prima site overzichtelijk duidelijk. Goede voorlichting duidelijke uitleg films.

Redelijk

Product is prima Verzending? Te wisselend.

fantastische mensen en de prdukten hebben een topkwaliteit

Sinds ik de stichting vond is mijn levenskwaliteit verbeterd ook door de vlotte service en de hartelijke mensen die vooral willen helpen .

pakje met persoonlijke aandacht en een cadeautje

Vandaag mijn bestelling ontvangen. Het bestelde artikel was netjes verpakt in een envelop met erop handgeschreven bedankje. Binnenin de envelop heb ik ook nog een gratis sample en wat info aangetroffen waar ik heel blij mee ben. In eerste instantie was het even onduidelijk waar mijn bestelling gebleven was. De zending bleek bij de buren afgeleverd te zijn zonder dat de info erover naar mij was gecommuniceerd. Toen Martinus daar op de hoogte was gebracht was hij zeer behulpzaam en had zelfs aangeboden om mijn bestelling gratis na te sturen. Gelukkig bleek dat niet nodig. Het zou de misverstanden kunnen voorkomen om in de toekomst via traceerbare post te verzenden. Hartelijk dank voor de levering en voor de klantvriendelijkheid die je toonde toen ik even ongerust contact met je opnam. Groetjes..!

Geniaal

Ik had zware medicatie voor mijn hoofdpijn en slaap probleem. Na een test flesje, merkte ik meteen duidelijk verschil.

Een absolute aanrader!

Advies op maat, een aanbod van superieure kwaliteit en een feilloze dienstverlening!

Top bedrijf erg hulpvaardig

Zonder de WietOlie zou ik aan de medicijnen zitten , Best veel geslikt in het verleden met alle bijwerkingen van dien. Nu gebruik ik wietolie puur en geen medicijnen meer voel me er erg goed bij. Snelle bezorging en alles keurig geregeld

Zeer vriendelijk personeel, duidelijke website, goede service, en uitstekende informatie!

Geweldige service, mooie producten

Mijn eerste ervaring met deze stichting is uitzonderlijk posititef. Goede informatie en duidelijke begeleiding zorgen voor een vertrouwd gevoel. Bovendien was ik in de gelukkige omstandigheid om met mijn neus in de boter te vallen bij deze bestelling: 1+1 gratis. Ik geniet - als ervaren wietgebruiker - van de smaak en de zuiverheid van de producten. Een aanrader!

Lang wachten op verzending

Qua kwaliteit en know-how geen probleem. Het verzenden van je bestelling kan echter, na betaling uiteraard, ruim 2 tot 3 werkdagen duren. Dus bestel op tijd als je via deze weg je medicatie wil krijgen !!!! De eetwaren moet je hier zeker niet bestellen. De koekjes zijn gewoon gekocht uit de supermarkt met een paar druppels olie op de achterkant. De gummi-beertjes zijn geen gummibeertjes maar pinguins met daarop wat olie gesmeerd. Qua communicatie valt er niets op te merken. Deze is boven de standaard zelfs ! ( klein voorbeeld : Bestelling gedaan op zondag 28/03. Op woensdag avond 01/04 is het pakket nog steeds niet in handen van de courierdienst. )

Geven goede uitleg en advies over de producten Denken mee om klachten te verminderen

Goede service, vriendelijke klantbenadering

Je wordt vriendelijk te woord gestaan (of schriftelijk geantwoord) en de service is. Snelle levering en ze denken met je mee.

Quality in a small bottle and cup

Tip via via, google, aanmelden en appe. Quality erg goed. Helaas lang wachten op 1e bestelling ( 2 weken ) CBD 10% 20 ml. 2e bestelling idem als 1e incl CBD 5% creme van 40 ml. No crap but just what you need !!! No medicine but pure nature !!!

Eerlijk,vriendelijk, snelle opvolging.Alles top!

De stichting staat ALTIJD klaar om te helpen. Steeds word ik vriendelijk te woord gestaan. Kwaliteitsprodukten gelinkt aan een eerlijke prijs! Wat wil men nog meer?

De cbd olie is van goede kwaliteit

top

Super service

Altijd kan je er terecht met al je vragen je wordt super geholpen en nooit is iets teveel gevraagd. Door deze super service ook goed kunnen vinden wat bij me past en goed voor me werkt. Helemaal top dus!

Geweldige Stichting !

Wij zijn enorm blij met WietOliePuur! Voor mijn man helpt het enorm tegen zijn hernia. En ikzelf ben een voorstander van wiet vanwege medicinale werking en ik houd van tuinieren en ben daarom heel blij dat wij meedoen met het kweektraject! Met vriendelijke groet, Chantal en Stefan

Ik ben nauwelijks een week lid van de stichting

Ik heb nog geen ervaringen

Zeer goede ervaring.

1e keer besteld, gewoonweg uitstekend geholpen! Topservice!

Uitstekende service

Super goed !

Mijn ervaring is geweldig. Super klantenservice,veel kennis in huis. Kwaliteits producten voor een goed prijs. Deze is zeer betrouwbaar en aan te bevelen. Ik gebruik het medicinaal en wil nooit meer zonder

Vriendelijk, snelle reactie op vragen, TOP!!

Vriendelijk en hulpvaardig. Snel reactie op vragen. Mensen met hart voor de zaak en veel kennis zodat je vragen goed beantwoord worden. Bedankt Stichting WietOliePuur!!!!

Geweldig resultaat

Doordat ik een bepaald medicijn krijg toegediend werd heel mijn slaappatroon in de war gegooid. Nooit had ik slaapproblemen totdat ik op m'n 66 ste , met dit nare medicijn werd geconfronteerd. De oncoloog stelde voor om naar de psycholoog te gaan. Uhhhhh die medicatie zorgt voor rusteloze benen, hoofdpijn, hallucinaties. Daar kan een psycholoog niets aan doen. Dat heet:bijwerkingen. Zelf op zoek gegaan naar een oplossing en bij deze stichting terecht gekomen. THC en cbd olie besteld en gaan experimenteren. Na een paar weken rustig proberen met meer en minder druppels ,heb ik de juiste dosering gevonden die zorgt voor een fijne nachtrust en daarna een fijne ontspannen dag. Minder blijkt beter dan meer. 2 druppel sterke THC olie 3/4 uur voor het naar bed gaan, gelijktijdig met tv en iPad afzetten zorgt voor goede slaap. S ochtend neem ik 2 druppels cbd 10% om weer fris te zijn anders blijf je een beetje hangen in een luiig gevoel. Echt waar het werkt goed met heel kleine dosis. Top mensen die ook goed de bestellingen nakomen. Beetje bol.com van wietolie. Ga zo door. Love U.

We hebben de RSO kuur gedaan, en heeft geweldig gewerkt. De kanker is gestopt met de uitzaaiing. We zijn helemaal blij. We hebben goede info en begeleiding gekregen. We zijn top tevreden en we gaan door....

Goede kwaliteit, vlotte levering en attente service

De wietolie extra sterk, die ik bestelde is van uitstekende kwaliteit. Ik heb een goede indruk van dit bedrijf. Voor recreatief gebruik bestelde ik koekjes en muffins, die we dit weekeinde gaan proberen. Zendingen worden goed verpakt. De klantenservice is vriendelijk en reageert vlot. Als donateur wordt je attent gemaakt op speciale aanbiedingen.

Oude Rielseweg 11

5032 SH Tilburg

Over Stichting WietOliePuur

We willen graag onze oprechte waardering uitspreken voor uw steun aan de, One Step Community, Stichting WietOliePuur en CANNAZON.NL. Met een knipoog en een glimlach staan we schouder aan schouder, met één vrolijke missie: een helpende hand te bieden aan die dappere zielen die het reguliere circuit hebben doorlopen. Of je nu met een ziekte worstelt of gewoon wat extra steun nodig hebt, we zijn er altijd, voor ziek en zeer, maar ook voor een gezellig praatje en een beetje plezier! Met een high-five aan de Europese instelling ENCOD, hebben we al duizenden geweldige donateurs kunnen bijstaan met maatwerkadvies en dagelijkse ondersteuning voor het gebruik van onze producten. We staan op de voorgrond, met een trotse glimlach en het vaste voornemen om een gemeenschap op te bouwen die bol staat van kwaliteit, persoonlijke touch en frisse denkkracht, vooral als het gaat om het tackelen van pijn, slaapmoeilijkheden en het stimuleren van een algeheel gevoel van gezondheid. Heeft u brandende vragen, een toffe tip of zin in een gepersonaliseerde raadgeving? Schroom niet, grijp uw telefoon en ping ons via WhatsApp op het nummer 0629315070! Toch meer een e-mail persoon? Stuur uw berichtje dan naar [email protected]. Ons team, zo enthousiast als een puppy die zijn staart achterna zit, staat in de startblokken om u te helpen en u van dat persoonlijke advies te voorzien dat u nodig heeft. Een enorme dankjewel voor uw steun en het vertrouwen dat u in ons stelt. Het is alsof u ons de superkracht geeft om samen een golf van positiviteit en welzijn te creëren die over velen heen spoelt. Met een vette knipoog en de leukste groeten, Martinus H. van Lies