Al jaren een zeer tevreden donateur.

Al jaren helpen Martinus en Kimberly ons aan prachtige en zuivere producten. Tevens krijgen we met regelmaat zeer goede tips op gebied van gezondheid, denk hierbij aan voedingstips. Dit koppel heeft ons door een moeilijke tijd geholpen waar ze konden met hun brede kennis. Graag nog jaren zo doorgaan!

Nieuwsgierig ga dit nu uitproberen

Ben benieuwd wat mij dit kan brengen

positief ervaren

snelle levering, goede feedback en reacties, ik ga zeker weer bestellen.

Eerste kennismaking met WietOliePuur

Hoe de stichting functioneert weet ik (nog) niet, maar aan slecht informatieverstrekking ligt het niet. Ik bestelde als persoonlijke proef een flesje 25% CBD olie. Daar kreeg ik niet alleen aardige bestelinformatie bij maar ook veel informatie over verstandig gebruik, de mogelijkheden en een donateurschap. Leuk! meteen gebruik van gemaakt. En de olie lijkt me al iets te brengen. Maar dat ligt weer aan de olie, niet aan de stichting. En daar gaat deze beoordeling over :-)

Heel vlotte reacties en antwoorden op mijn vragen!!

Top stichting

Ik ben hier erg goed geholpen voor mijn cbd wensen

producten super

Goede snelle levering.tevreden met de spullen .

hele goeie ervaring en betrouwbaar

prettig

Goede survice en uitleg

goede begeleiding stap voor stap

Ik heb antwoord gekregen op al mijn vragen en zeer goed geholpen.

50% cbd top spul

ik heb pds met paniekaanvallen helaas. ik heb de 50% cbd olie nu ,en mijn pds is 60% minder en totaal geen last meer van mijn paniek aanvallen. dank jullie wel ,mijn leven is een stuk beter nu elke dag

Goed concept, alleen communicatie is wat stroef.

Denk dat de website wat onderhoud nodig heeft, de verwijzingen zijn niet erg duidelijk en sommige dingen zijn moeilijk terug te vinden. Jammer de chatfunctie heb ik (nog) niet werkend gezien, heb een dag later wel antwoord gehad op een vraag. Mail werkt wel, heb ook via facebook geprobeerd een chat te starten, maar kreeg daarop weinig response. Telefonisch consult ga ik nog proberen, en er volgt dan misschien een aanvulling op deze recensie. Ik heb in de eerste instantie een testflesje en een dag later toch maar de uitgebreide testset besteld, ziet er netjes uit met goede gebruiksaanwijzing/beschrijving.

Zeer goede snelle en vriendelijke service!

Zeer goede, snelle en vriendelijke service. Producten worden snel verzonden en het betalen van de bestellingen kan op de reguliere methodes in plaats van met dubieuze bitcoin transacties. Ook heb ik meer vertouwen in de reinheid van de producten van wietoliepuur dan bij andere online aanbieders die met de hiervoor genoemde bitcoin transacties werken, omdat je nooit echt weet waar de producten vandaan komen.

Recensie

Nog te kort gebruikt om er wat meer over te zeggen maar contact was goed en uitleg duidelijk

Moeilijk,!

Was blij de site gevonden te hebben, lijd al jaren aan fibromyalgie, veel pijn , erg stressgevoelig en weinig goede pijnbestrijding. Wietoliepuur geeft mij de mogelijkheid om een op een andere manier mijn pijn en stress te bestrijden. Het was moeilijk om een account te maken, is uiteindelijk toch gelukt. Testset was niet compleet, De eerste bestelling, 3 joints kwam niet aan ??? De tweede gelukkig wel, kreeg ter compensatie van eerdere teleurstellingen, twee capsules die in het test setje hadden moeten zitten en één joint, Ik ga nu testen, de olie werkte niet echt. Bij een andere stichting kreeg ik pure wietolie één op één , welke goed werkt, maar die is tijdelijk gestopt. Vandaar dat ik hier ben gekomen. De capsules extra sterk werkt redelijk en de extreem weet ik nog niet ! Moeilijk om nog een eerlijk oordeel te geven. Ben in ieder geval blij dat de 2e bestelling wel goed is bezorgd.Kan nog geen aanbeveling geven, twijfelde zelfs aan de legitimiteit van de stichting !

Super leuk

Goed en duidelijk. Ze zíjn altijd bereikbaar voor eventuele vragen

Professionele en betrouwbare organisatie

Ben enorm geholpen met de w-olie van stichting wiet olie puur Helaas heb ik reuma en gebruik de olie voor pijnbestrijding ipv opiaten.

Altijd geholpen

Ik kwam iets meer dan een jaar geleden met de Stichting in contact. Meteen telefonisch goed geholpen, daarna heel vaak per WhatsApp. Altijd heel snel een antwoord op mijn soms lastige vragen. Ik bestel ongeveer om de twee maanden, voor mezelf (55), kinderen (twintigers), ouders (88 en 89) en tal van vrienden. Beholpen problemen gaan van slaapstoornissen, huidproblemen tot oorsuizen. Niet iedereen heeft er baat bij, maar de meesten wel. Als Belg is het moeilijk om positief te zijn naar onze Nederlandse vrienden, maar aan Martinus en Kimberley en de rest van het team, mijn complimenten. Groetjes Thierry

Geweldige service!

Snel en uitgebreid persoonlijk advies.

Super service

Eerste keer al snel contact en fantastisch geholpen. Levering was supersnel . Verder was de kwaliteit al na 1 keer duidelijk. Helemaal wat ik wilde. Kan niet anders zeggen dan. UITSTEKEND.

uitstekend !

Goede producten voor een super schappelijke prijs !

Jullie hebben een plek in mn hart!!!

Ik gebruik al 28 jaar cannabis, maar sinds ik WietOliePuurnl heb leren kennen is mn leven aanzienlijk veranderd... Naast mn gebruikelijke recreatieve gebruik van cannabis gebruikte ik ook veel morfine, antidepressiva en valium. Sinds ik WOP heb leren kennen ben ik vrij van die rotzooi en gebruik ik zowel de wietolie, pasta, de vapor, de toppen en af en toe muffins voor een ontspannen avond. De afkick was zwaar maar het was het waard!!! Ik raad iedereen aan om het op zijn minst te proberen, men heeft testkits met olieen met verschillende sterktes.. Voor ieder wat wils! Veel geluk, je vindt hier vast wel iets dat je leven draagzamer en/of aangenamer maakt! Much love... Francis van Belgie ;-)

Goed advies, goede producten.

Vanaf het begin meteen al goed advies over mijn medische situatie, zeer veel kennis en fijne begeleiding bij de producten!

Profesioneel

Erg professionele begeleiding en ondersteuning bij het gebruik van wietolie. Ik gebruik thc wietolie voor het bestrijden van metastase’s in mijn longen en hoofd. Bij de laatste scans bleek ik geen metastase meer te hebben in mijn hoofd, terwijl ik alleen nog maar thc olie gebruik, verder geen behandelingen. Ik ben ervan overtuigd dat wietolie kankercellen kan aanpakken. Met de professionele en adequate begeleiding vanuit wietoliepuur geeft mij dit nog meer vertrouwen in een goede afloop voor mij.

Een goed georganiseerd bedrijf met prima spullen

Prima ervaring,snelle levering.

Oude Rielseweg 11

5032 SH Tilburg

Over Stichting WietOliePuur

We willen graag onze oprechte waardering uitspreken voor uw steun aan de, One Step Community, Stichting WietOliePuur en CANNAZON.NL. Met een knipoog en een glimlach staan we schouder aan schouder, met één vrolijke missie: een helpende hand te bieden aan die dappere zielen die het reguliere circuit hebben doorlopen. Of je nu met een ziekte worstelt of gewoon wat extra steun nodig hebt, we zijn er altijd, voor ziek en zeer, maar ook voor een gezellig praatje en een beetje plezier! Met een high-five aan de Europese instelling ENCOD, hebben we al duizenden geweldige donateurs kunnen bijstaan met maatwerkadvies en dagelijkse ondersteuning voor het gebruik van onze producten. We staan op de voorgrond, met een trotse glimlach en het vaste voornemen om een gemeenschap op te bouwen die bol staat van kwaliteit, persoonlijke touch en frisse denkkracht, vooral als het gaat om het tackelen van pijn, slaapmoeilijkheden en het stimuleren van een algeheel gevoel van gezondheid. Heeft u brandende vragen, een toffe tip of zin in een gepersonaliseerde raadgeving? Schroom niet, grijp uw telefoon en ping ons via WhatsApp op het nummer 0629315070! Toch meer een e-mail persoon? Stuur uw berichtje dan naar [email protected]. Ons team, zo enthousiast als een puppy die zijn staart achterna zit, staat in de startblokken om u te helpen en u van dat persoonlijke advies te voorzien dat u nodig heeft. Een enorme dankjewel voor uw steun en het vertrouwen dat u in ons stelt. Het is alsof u ons de superkracht geeft om samen een golf van positiviteit en welzijn te creëren die over velen heen spoelt. Met een vette knipoog en de leukste groeten, Martinus H. van Lies