Heel goed. Zeer vriendelijk als je iets niet snapt krijg je vrijwel gelijk antwoord via de app of telefoon. En erg duidelijk. De bestelling is ook snel binnen.

heb de 20 procent cbd olie gekocht TOP spul honderd keer beter dan die rommel uit de winkel ..

ben nu na 1 week redelijk pijn vrij na jaren vooral van de fibrio en reuma ... mvg onne

Ik was blij verast.

Color your day.....

Top product

Ik ben tevreden. Goede kwaliteit. Het werkt goed.

Betrouwbaar en een Top team ! Kwaliteit en een goede service .Een aanrader in deze branche

Het helpt voor de pijn en het versterkt mn immuunsysteem en mijn positieve instelling .

Gewoon correct

Bestellen,betalen,ontvangen mooi op tijd!

Geweldige stichting!

Ik gebruik nu ruim 2 maanden de CBD olie van Stichting Wietolie Puur en ben er erg enthousiast over. Je proeft echt de wietsmaak, iets wat je bij gerenormeerde drogisterijketens vaak niet proeft en dat betekent dat het product uiterst zuiver en serieus is bereid. Het kalmeert en sinds ik de olie gebruik kan ik dikwijls weer zonder stok lopen. Ik wil eigenlijk geen andere CBD olie meer en het leuke is dat ze altijd een extraatje meesturen. Erg leuk!

Toppie

Gebruik nu ruim een half jaar wietolie van Wietoliepuur om te kunnen slapen. De kwaliteit is uitstekend. Heb voorheen wel eens olie van een andere site gebruikt, maar was dan de volgende ochtend brak. Slaap nu goed en wordt uitgerust wakker.

Geweldige producten en top service!!

Je word goed geholpen bij vragen, Martienus heeft zich laatst zelfs 20 min telefonisch de tijd genomen om tot een een betere dosering te komen... super persoonlijk en vriendelijk en de stichting heeft super veel ervaring met de producten. Zijn trouwens super kwaliteit , kan het alleen maar aanraden. Zijn zoveel produkten op de markt maar bij de stichting zit zoveel kennis dat een ieder die er baat bij heeft geweldig geholpen word!! Dikke 10!

Behulpzaam

Fijn dat er zeer betrokken mensen binnen de stichting werken die snel reageren. Blij dat ik hier de olie kan kopen.

Goede service, snelle levering

Goed en snel contact, goede service, snelle levering

Goede producten, steeds duidelijk advies, zeer vriendelijke mensen!

Integer

Ik zit nog volledig in de zoekfase wat betreft de producten, maar mijn ervaringen met de stichting zijn positief. Ze reageren altijd netjes en snel en denken mee. Hoewel ik nog niet kan zeggen of de wietolie me gaat helpen, voel ik me als donateur erg serieus genomen. De hele setting straalt passie voor de producten uit en oprechte belangstelling voor de donateurs. Ga zo door.

Slecht. Ik heb een bestelling geplaatst 9 dagen terug en nóg niets gekregen

Slecht

Kwaliteit vanuit het hart

Bij Stichting WOP werken ze vrijwillig en met veel toewijding: behulpzaam, vriendelijk, beleefd en bovendien zeer duidelijk in de informatieverschaffing! Dank voor jullie diensten en goede service!

Goede producten en veel kennis en begeleiding

Helaas heb ik sinds dec. 2019, niet rokende, gezonde vrouw van 54, door een genafwijking EGFR longkanker stadium 4 ontwikkeld, met metastases in long, wervel en hoofd. De doelgerichte therapie en bestraling slaat aan, maar de angst om ongeneeslijk ziek te zijn hield me uit mijn slaap. De morfine wilde ik ook achter me laten en ben begonnen met wietolie, 1x per dag cbd, 1 x per dag cbd/thc en voor het slapen de RSO pasta. De kanker lossen we niet op, maar kan chemische slaapmiddel en pijnstilling wel laten staan en deze natuurlijke producten gebruiken. Ik ben zeer tevreden.

Hele fijne hulp en een breed assortiment

Het werkt!!

Deze stichting is zeer betrokken bij hun klanten. Na de diagnose AD(h)D en ritalin, dex als medicatie ben ik gaan zoeken naar natuurlijke alternatieven en zo uit gekomen bij WOP. Nu heeft cbd olie ( en psilocybine md ) mij compleet van de medicatie afgehaald en meerdere klachten zijn aan het verdwijnen

Je wordt hier geweldig geholpen.

Ikzelf gebruik E liquid en ben er super tevreden over. Ook zijn ze altijd bereikbaar voor vragen of advies, superfijn!

Mijn moeder kreeg 3,5 jaar geleden te horen dat ze uitgezaaide longkanker heeft en niet kan genezen. Naar de nodige behandelingen en bestralingen stond het gelukkig stil. Maar ze voelde zich heel moe en had pijn. We zagen haar weg kwijnen. Toen de hulp in geroepen van Martinus. Met hem haalde we veel ervaring in huis echt iemand die weet waarover hij praat. Mijn moeder is begonnen met wietdruppels en naar enkele maanden zagen we toch vooruitgang. Nu is ze inmiddels weer iets aangekomen en zijn er dagen bij zonder of weinig pijn. We zijn nog aan het opbouwen ze zit nog niet op de volledige sterkte. Maar we zijn erg hoopvol. De kanker zal wel niet verdwijnen maar alleen al het kwaliteit van leven terug te krijgen is al heel veel waard. En wie weet de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ben inmiddels zelf donateur en doe mee aan het kweekproject. En erg mooi systeem. Wij zijn heel blij met Martinus en medewerkers.

Uitstekend!

Onze ervaring met Martinus en Kimberly is zelfs met woorden onmogelijk te beschrijven. Ze zijn erg betrokken, meedenkend en gunnen je het van harte. We hebben veel aan hen te danken! Alle producten zijn van top kwaliteit. Martinus en Kimberly zullen wij altijd in ons hart mee dragen. De begeleiding was uitstekend, ik kon ze altijd bellen om advies te vragen. Dit zijn mensen die ook ècht om hun medemens geven en vanuit hun hart willen dat je er beter van wordt, met wat voor bedoelingen je het ook wilt gebruiken. Wij bevelen dit uitstekende bedrijf zeer zeker aan. Ik heb veel research gedaan in de producten en dit zijn DE middelen die je gewoon echt niet mag missen. Onze gezin spreekt uit ervaring! Wij bedanken Martinus en Kimberly nogmaals voor alle gedane moeite en betrokkenheid, zonder jullie zouden wij echt geen raad meer weten. Beste mensen, Stichting Wietolie Puur is de enige echte stichting die écht ervaring heeft met de producten en top kwaliteit aan producten levert.

Medicatie is absoluut

Sinds ik Martinus heb leren kennen en die mij een probeersel gaf. Sindsdien geen rare pillen meer van de dokter en geen pijnstillers meer waar je je blauw aan betaald. Ik heb gewoon een wondermiddel dan m'n lichaam ijkt. En dus ook meer aandacht heb voor wat echt belangrijk is en dus niet achter pijntjes aan. Dank aan deze geweldige mensen en deze superproducten.

Geen pijnstiller meer

Je krijg de juiste informatie en begeleiding. Ik heb reuma en sinds ik wietolie gebruik. De ene dag wat meer als de ander(ligt aan de weeromstandigheden). Gebruik ik geen pijnstillers meer.

Heb zelf reuma en maak nu mijn olie zelf.het werkt bij mij prima tegen de ontstekingen en pijn.als ik zelf geen voorraad meer heb kan ik het prima hier aanschaffen.

Helpt mij echt goed

Ik gebruik het nu ik in de overgang zit als ik mij opgejaagt voel, na half uurtje is dat gevoel weg. Dat is zonder thc. Om in 't weekend samen lekker te ontspannen gebruiken wij als we behoefte hebben met thc. Heerlijk ontspannend, vooral voor mijn man, die adhd heeft.

Oude Rielseweg 11

5032 SH Tilburg

Over Stichting WietOliePuur

We willen graag onze oprechte waardering uitspreken voor uw steun aan de, One Step Community, Stichting WietOliePuur en CANNAZON.NL. Met een knipoog en een glimlach staan we schouder aan schouder, met één vrolijke missie: een helpende hand te bieden aan die dappere zielen die het reguliere circuit hebben doorlopen. Of je nu met een ziekte worstelt of gewoon wat extra steun nodig hebt, we zijn er altijd, voor ziek en zeer, maar ook voor een gezellig praatje en een beetje plezier! Met een high-five aan de Europese instelling ENCOD, hebben we al duizenden geweldige donateurs kunnen bijstaan met maatwerkadvies en dagelijkse ondersteuning voor het gebruik van onze producten. We staan op de voorgrond, met een trotse glimlach en het vaste voornemen om een gemeenschap op te bouwen die bol staat van kwaliteit, persoonlijke touch en frisse denkkracht, vooral als het gaat om het tackelen van pijn, slaapmoeilijkheden en het stimuleren van een algeheel gevoel van gezondheid. Heeft u brandende vragen, een toffe tip of zin in een gepersonaliseerde raadgeving? Schroom niet, grijp uw telefoon en ping ons via WhatsApp op het nummer 0629315070! Toch meer een e-mail persoon? Stuur uw berichtje dan naar [email protected]. Ons team, zo enthousiast als een puppy die zijn staart achterna zit, staat in de startblokken om u te helpen en u van dat persoonlijke advies te voorzien dat u nodig heeft. Een enorme dankjewel voor uw steun en het vertrouwen dat u in ons stelt. Het is alsof u ons de superkracht geeft om samen een golf van positiviteit en welzijn te creëren die over velen heen spoelt. Met een vette knipoog en de leukste groeten, Martinus H. van Lies