Heb zelf reuma en maak nu mijn olie zelf.het werkt bij mij prima tegen de ontstekingen en pijn.als ik zelf geen voorraad meer heb kan ik het prima hier aanschaffen.

Helpt mij echt goed

Ik gebruik het nu ik in de overgang zit als ik mij opgejaagt voel, na half uurtje is dat gevoel weg. Dat is zonder thc. Om in 't weekend samen lekker te ontspannen gebruiken wij als we behoefte hebben met thc. Heerlijk ontspannend, vooral voor mijn man, die adhd heeft.

Uitstekend!

Mijn 1e ervaring met deze prachtige stichting was via de 1 euro testset. Al een jaar was ik aan het experimenteren met wiet/cannabisprodukten vanwege ernstige pijnklachten door reuma :Bechterew, RA, zenuwpijn door crps, en clusterhoofdpijn& chronische insomnia, en ik alle chemische troep zat was.Alle medicatie die ik slik(te) werkte vóór de ene klacht, maar tegen de andere. Ik slikte 21 pillen dagelijks, waaronder oxycodon voor ik begon met wiet/cannabisprodukten. Via de pijnpoli kwam ik uit bij transvaal apotheek, maar de betaalbaarheid, toegankelijkheid, en variatie aan mogelijkheden was niet mijn 'kop thee'. Via een koffieshop maakte ik uiteindelijk zelf olie& edibles, maar die kwaliteit was niet contstant... Toen ontdekte ik na de 1 euro tester, en veel(sorry!) Vragen die ik stelde via whatsapp, dat deze transparante stichting met hun biologische produkten mij wel de producten van constante kwaliteit én betaalbaar kon bieden, en ook kon begeleiden in het gebruik. Sindsdien gebruik ik jullie wietolie thc sterk, en jullie wietgruis om zelf edibles of thee te maken(niet recreatief, maar ik slaap daar erg goed op. Van nog geen 2 uur per nacht, naar 7 a 8 uur! Beter , en m.i. gezonder dan temazepam etc;-)) Het bijzondere vind ik dat deze stichting de moeite neemt vragen te beantwoorden, en bij een bestelling ook een verrassingsenvelopje toe te voegen met produkten om te testen. Voor mij is dit lidmaatschap van deze stichting het beste kado geweest van 2020. Ik slik nu nog 6 pillen. Dat is 15 minder! Voor zolang dit mij zo blijft helpen, ben ik heel erg blij.

Supper

Jullie zijn toppers wil ook de pasta van jullie bestellen

Bij ziekte of pijn, hier vindt je je medicijn!!!

Fantastische mensen met geweldige producten! Ze stonden vanaf dag 1 paraat met woord en daad, iets wat je tegenwoordig nog zelden vindt... Enorm vriendelijk team dat er steeds voor je staat... Ik ben ontzettend dankbaar dat jullie in mijn leven terecht zijn gekomen!!! En in tegenstelling tot andere instellingen, bied men je hier ten minste producten aan die werkelijk werken! Bedankt WOP team!!! Jullie zijn het mooiste kerstcadeau ooit...

Mijn ervaring is zeer goed

Mijn ervaring is zeer goed. Veel beter dan die chemische pillen

Ipv haldol gebruikt mijn man wietolie met THC Zelfs onze huisarts is voor

Zeer goede prducten De producten werken heel goed

Goed en snel geleverde producten

Word snel en goed geholpen en een goede kwaliteit van wat ik bestel.

Vriendelijk, behulpzaam , heel betrouwbaar en deskundig. Betrokken.

Gewoon geweldig

Ben begonnen met wietolie. Daarna overgestapt op capsules. Ik wilde af van de anti depressiva dat is helaas niet gelukt. Maar ben door het gebruik van de wietcapsules wel verlost van de artrose pijn en kan ik nu ook goed slapen en beter gebruik maken van mijn handen waar de artrose zich bevindt.

Vriendelijk, behulpzaam,de beste!

Zeer betrouwbaar. Erg vriendelijk en behulpzaam. Hier draait het om de klant,altijd goed en deskundig advies. Veel mooie kwalitatief goede producten te koop keuze is groot,snelle verzending. Zeer goede klantenservice Kortom zeer aan te bevelen.

Top service en top producten!

Altijd snelle reactie en levering. Goed advies over het gebruik van de producten.

Goed bedrijf met hart voor de medemens. Staan altijd klaar om je te beantwoorden. Zijn eerlijk en oprecht.

Gewoon goed

Vanaf eerste moment van contact eerlijke antwoorden op mijn pijn Verschillende zaken geprobeerd en ben nu pijn vrij

Geen product ontvangen

Ik heb tot heden geen product ontvangen en geen antwoord op mijn mail.

prima service

betrouwbaar

Goede begeleiding en ideeën. Hele vriendelijke mensen.

Goede wiet olie

Ik ben zeer tevreden met jullie produkt wiet olie

Uitmuntend

Zeer persoonlijk in hun omgang, gaan discreet met informatie om. Daarbij wordt echt op maat gekeken en afgestemd wat de wensen zijn van een klant. Ik voel me dan ook zeer goed geholpen. De Stichting is betrouwbaar en geven het gevoel dat je hier terecht kunt met al je vragen. Ook wordt er ruim de tijd genomen om updates te bespreken. De dames aan de service lijn zijn zeer hulpvaardig en netjes in spraak en antwoord.

Goeie ervaring

Ik gebruik nu al een tijdje thc olie voor mijn zere benen helpt zeer goed 3maal daags 3druppels Geen last van zere benen kan mij weer gewoon bewegen zonder pijn

vriendelijk,betrouwbaar!

Zeer vriendelijk,eerlijk en betrouwbaar! Ook geen hollywood prijzen

Goede en eerlijke producten.

Ik heb onlangs 8% CBD olie besteld en werkt buitengewoon goed. Ik gebruik al jaren CBD olie van een zeer bekende drogisterij keten en dat werkte wel enigszins maar gebruikte een flesje van 10 ml per week, de afgelopen periode, en dat loopt best wel op. Ik heb nu de iets sterkere variant van WietOliePuur en die werkt tenminste en smaakt ook naar wiet. Erg leuk dat je bij je bestelling extra dingen meegestuurd krijgt. Aan te bevelen dus!

Zeer goede voorlichting

Ik kwam via iemand op jullie site Had veel last van zere benen naar dat ik thc bestelt had werdt het ook al snel minder de pijn en de bestelling was snel met vele extra's

Doorbreken van mijn eetstoornis en depressie

Bijna 9 jaar lang heb ik gestreden tegen een eetstoornis (overmatig eten). Doordat ik veel stress ervaarde raakte ik uit balans. Ik had last van emotie eten, slecht slapen, stemmingswisselingen en emotioneel afschermen. Ik was de verbinding tussen mij en de buitenwereld volledig kwijt. Iedere dag was een strijd, en koste mij meer energie dan dat ik had. Doordat ik zelf niet meer alle stress kon reguleren, raakte ik in een spiraal waar ik zelf niet meer uitkwam. Dit resulteerde uiteindelijk in een depressie. Ik had hulp nodig, want ik kwam er zelf niet meer uit. Ik kreeg verschillende soorten medicatie voorgeschreven, maar alle hadden teveel (ernstige) bijwerkingen denkend aan vocht vasthouden, hoofdpijn, afblokken van ook de goede emotie en huiduitslag. De medicijnen boden mij geen uitkomst op mijn problemen en verergerde het zelfs. Tot ik met iemand in contact kwam die na een burn out THC gebruikten en het mij aanraadde. Na op Google te hebben gekeken, en recensies te hebben gelezen kwam ik bij Stichting Wietolie Puur uit. Ik legde mijn probleem voor en kreeg uitstekende advies en er werd oprecht naar mijn verhaal geluisterd. Het voelde prettig dat er zo'n betrokkenheid en empathie werd getoont. Ik bestelde een flesje met TCH 10%. Ik gebruikte een aantal druppels en dezelfde dag veranderde mijn leven. Ik ervaarde geen stress meer! Ik had geen behoefte meer aan over eten, en kreeg het gevoel alsof ik zeeën van tijd had omdat ik niet meer aan het piekeren was. Ik heb die nacht heerlijk geslapen en werd ook uitgerust wakker. Bijwerkingen heb ik niet ervaren, en gebruik het op dit moment dagelijks. Stichting Wietolie puur heeft ervoor gezorgd dat ik doormiddel van hun hoge kwaliteitsproduct weer een gelukkig en ontspannen gevoel kan ervaren en weer leef in het nu. Ook heb ik geen eetstoornis meer en ben ik inmiddels al kilo's kwijt.

Oude Rielseweg 11

5032 SH Tilburg

Over Stichting WietOliePuur

We willen graag onze oprechte waardering uitspreken voor uw steun aan de, One Step Community, Stichting WietOliePuur en CANNAZON.NL. Met een knipoog en een glimlach staan we schouder aan schouder, met één vrolijke missie: een helpende hand te bieden aan die dappere zielen die het reguliere circuit hebben doorlopen. Of je nu met een ziekte worstelt of gewoon wat extra steun nodig hebt, we zijn er altijd, voor ziek en zeer, maar ook voor een gezellig praatje en een beetje plezier! Met een high-five aan de Europese instelling ENCOD, hebben we al duizenden geweldige donateurs kunnen bijstaan met maatwerkadvies en dagelijkse ondersteuning voor het gebruik van onze producten. We staan op de voorgrond, met een trotse glimlach en het vaste voornemen om een gemeenschap op te bouwen die bol staat van kwaliteit, persoonlijke touch en frisse denkkracht, vooral als het gaat om het tackelen van pijn, slaapmoeilijkheden en het stimuleren van een algeheel gevoel van gezondheid. Heeft u brandende vragen, een toffe tip of zin in een gepersonaliseerde raadgeving? Schroom niet, grijp uw telefoon en ping ons via WhatsApp op het nummer 0629315070! Toch meer een e-mail persoon? Stuur uw berichtje dan naar [email protected]. Ons team, zo enthousiast als een puppy die zijn staart achterna zit, staat in de startblokken om u te helpen en u van dat persoonlijke advies te voorzien dat u nodig heeft. Een enorme dankjewel voor uw steun en het vertrouwen dat u in ons stelt. Het is alsof u ons de superkracht geeft om samen een golf van positiviteit en welzijn te creëren die over velen heen spoelt. Met een vette knipoog en de leukste groeten, Martinus H. van Lies