Prima ondersteuning.

Goede respons op mijn vragen.

Jullie, door mij gebruikte, wietolie is heel goed.

Mijn ziektebeeld is (hierdoor?) stabiel.

Fijne mensen met heel goede producten! Aanrader mensen,ik ben nog nooit teleurgesteld! Groetjes

Snel en correcte levering

Goed verlopen alles goed verpakt

Zeer kwaliteitsvolle producten aan scherpe prijzen, aangename mensen, er is altijd een kadootje bij de bestelling,zeer leuk Ook zeergoede uitleg over het gebruik ervan,ze hebben aan mij een vaste klant Het helpt bij zenuwpijn van whiplash en helpt goed tegen de bijwerkingen van chemo

Eindelijk een plek waar ik biologische wiet kan kopen, fantastisch! En goede service en goeie canabis.

Ik ben heel blij dat ik wietoliepuur heb leren kennen

Mijn levenskwaliteit is veel verbeterd dankzij de producten van wietoliepuur. Mijn vragen worden steeds via Whatsapp beantwoord en dat geeft veel vertrouwen. Geweldige organisatie

gewoon top

heel goed allemaal uitgelegd via youtube, en supersnel geleverd gewoon top!!

TOP

Very nice, I will buy again!! Good costumer service.

Heel blij met st. WOP Prima producten & super fijne begeleiding

Al enkele jaren gebruik ik jullie producten. Het heeft me veel gebracht in soms lastige tijden. Ook de begeleiding en hoe ik te woord gestaan word is echt super fijn. Kortom helemaal happy met jullie

Uitdtekend.

Ik had vreselijk last van een tennisarm . Heel veel pijn van Artrose aan mijn hand . Ik heb steeds ingesmeert en nu veel minder pijn . Het helpt me heel goed . Fijn dat jullie het zo snel sturen.

mijn leven weer terug

Helaas getroffen door wat gezondheidsproblemen niks dat meer hielp artsen met de handen in het haar.. hier zo goed geholpen en zoveel baat bij de producten. Ik herken mezelf weer terug.. geen slechte medicatie meer die niet helpt.. maar natuur producten die je weer laten leven met een lach.. dank en respect

Zeer goed !

Dit zijn mensen die u echt helpen .

Aandacht voor de Patient, en goede kwaliteit producten.

Zeer goede kwaliteit olie en andere Cannabis producten.

Zeer goede producten

Zeer fijne snelle levering, en met vragen snel antwoord.

Goede service en producten

Altijd bereidwillig om een extra stap te zetten. Door pijn veel last van concetratie stoornissen daardoor gaat het wel eens mis met bestellen. Zodra ik app word het recht gezet. Ben blij met ze!!!

erg goed

goede producten die doen wat je er van verwacht

prima geregeld

snel en goed met fijne extra's

Heel tevreden

Vriendelijke mensen, wordt altijd gekeken naar mogelijkheden in deze dure tijden. Levering is snel.

Kerstactie groot succes

Ik kreeg een SMSje dat alleen vandaag de bestelling verdubbeld werd. Daarbij was er een kerstactie, dat je een kerstpakket kreeg. Ik bestelde en ging ervanuit dat ik één van de acties kreeg, maar het werd allebei. Zeer positief verrast.

Super..

Goed bezig..

Geweldig!!

2 keer bij besteld en alle producten altijd snel en goed ontvangen, en de producten zijn ook van top kwaliteit. Een echte aanrader...wat ik ook heb gedaan bij vrienden!

Super service en goede producten

Voor mijn bestelling heb ik eerst advies gevraagd.Degene die mij te woord stond heeft me uitstekend geinformeerd over verachillende mogelijkheden. De bestelde dingen zijn diezelfde dag nog verzonden. Dik compliment voor de service. Over de producten kan ik nog niet veel zeggen. Die worden nog getest door mij.

Ik ben hier al een tijd klant en ben van begin tot heden nooit teleurgesteld.Kwaliteit van de producten zijn erg goed. Regelmatig ook nog een testertje of meerderen, zoals de capsules. Heb zelfs een brief gekregen, ik ben zo blij dit gevonden te hebben. Alle liefde naar de mensen achter WOP!

Mooie producten van goede kwaliteit.

Mooie producten van goede kwaliteit heb moon en ice rock en 2 gram red libanon besteld. Heb er fijne ervaringen mee.

Over Stichting WietOliePuur

Een warm welkom van Martinus Hendrikus van Lies Soms ontmoet je iemand die blijvend verschil maakt. Martinus Hendrikus van Lies is zo’n persoon. Als auteur, spreker en voorzitter van Stichting WietoliePuur zet hij zich al jarenlang in voor één missie: mensen helpen hun gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren – op een eerlijke, natuurlijke en persoonlijke manier. Zijn kennis is ontstaan uit samenwerking met artsen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen. De aanpak? Geen standaardadvies, maar oprechte begeleiding op maat. Voor wie kampt met pijn, slaapproblemen of op zoek is naar meer energie en balans. Wat Martinus uniek maakt is zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij luistert, denkt mee en begeleidt vanuit ervaring en resultaat – altijd in samenwerking met betrouwbare, natuurlijke producten. Persoonlijk contact? Stel uw vraag direct via WhatsApp: 06 29 31 50 70 Of bekijk zijn digitale visitekaartje en plan eenvoudig een afspraak in: https://popl.co/card/hpmIcNoR/1/a Bekijk alle ervaringen en reviews van echte mensen via KIYOH: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur?from=widget&lang=nl Dank u wel voor uw vertrouwen. Samen werken we aan een gezonder en gelukkiger leven – stap voor stap. Met hartelijke groet, Martinus Hendrikus van Lies