Fijne kapsalon met een gezellig team! Nancy in het bijzonder, die er altijd voor zorgt dat mijn haren weer netjes zitten. Ik kijk er altijd weer naar uit om langs te komen.
Slecht en dat voor een knipbeurt. Ipv een bob knipt ze mijn haar bovenop in korte lage ik had halflang haar. En heb fijn haar een kapster zou toch moeten weten dat je geen laagjes in fijn haar te knippen ongevraagt ook nog. Ik.ga hier nooit meer naar toe.
Deze kapsalon zit niet alleen dicht in de buurt, ik ga hier gewoon graag naartoe. Een moderne kapsalon met leuke meiden! Ik ga altijd weer tevreden de deur uit.
Gisteren naar hair and looks ridderkerk geweest. Waar ik al vanaf het begin vaste klant ben! En elke keer als ik er weer ben is het een feestje! Stuk voor stuk geweldig personeel, ze nemen de tijd voor je en zijn goed in hun vak. Ennnnn niet geheel onbelangrijk, ze zijn altijd vriendelijk en in voor een praatje. Ze kennen je ook echt! Gisteren mijn haar wederom laten knippen bij toppertje sonja, mijn haar zat een poos al niet heel lekker meer en samen met haar hebben we een manier gevonden waarop het weer heerlijk zit! Ik ben echt weer helemaal blij met mijn haar! En dan natuurlijk ook het product bedroom hair van kevin murphy. In 1 woord wauw! Mijn haar straalt elke dag een beetje beter ! En door sonja straal ik vandaag een beetje meer :) dankjewel voor de goede zorgen voor mijn haar elke keer weer!
Ik had het genoegen om mijn haar te laten knippen door Jolanda en ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig mijn ervaring was. Ze vertegenwoordigt in kapsalon Hair & Looks niet alleen de “Looks” maar ook het “Hair”. Ze nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf deskundig advies over wat het beste bij mijn haartype en gezichtsvorm zou passen. Tijdens de knipbeurt was ze zeer attent en zorgde ervoor dat ik tevreden was met elke stap van het proces. Bovendien gaf ze me nuttige tips voor de verzorging van mijn haar en baard thuis. O ja, en je krijgt ook nog koffie met een koekje!
Ik kom al jaren bij deze kapsalon. Vooraf overleggen wij wat de behandeling van deze afspraak gaat worden. Er wordt niet alleen goed geluisterd naar mijn wensen maar ook goed meegedacht!
Altijd weer gelukkig de deur uit! Heerlijke koffie en fijne producten. Gezellig en kwaliteit!
Ik ben goed geholpen: ik liep de deur uit met een strak kapsel terwijl het tijdens het knippen erg gezellig was. Ideaam
Onlangs voor het eerst in de zaak in winkelcentrum hoge Vucht geweest. De kapster is onlangs naar die vestiging gegaan en kende ik uit andere kapsalon. Prima geknipt weer. Het was even wennen aan de donkere zaak (zwarte muren etc), dat voelt wat benauwend omdat er alleen aan de voorkant ramen in het lange pand zitten. Verder heel klantgericht, prima ervaring.
Na lange tijd weer naar een ‘krullenkapper’ geweest, en ik ben super blij met het eindresultaat! Er werd uitgelegd hoe ze ging knippen en welke voordelen dit heeft, en alle producten zorgvuldig uitgekozen voor mijn haar type. Ze vertelde iedere keer wat ze ging doen en welk product waarvoor was. Mijn krullen zijn nog nooit zo mooi geweest! En niet te vergeten het is ook nog eens betaalbaar!
Altijd gezellig en voorkomend en het belangrijkste goed geknipt
Zoals al jaren ben ik weer top geknipt door Hettey. Altijd vriendelijk ontvangst door het hele team en strak op tijd. Welke naam er ook de gevel prijkt, zolang Hettey binnen is blijf ik komen.
Ik kom er al jaren voor knippen en kleuren. Ik ben altijd super blij met het resultaat.
Mijn haar stylist was Sylvana en de was echt ontzettend lief en klantvriendelijk. Ik ben ook super blij met het eindresultaat. Ze luisterde goed naar me en vroeg steeds of het wel was wat ik me voor had gesteld.
Prettige en kundige kapster die weet hoe ik geknipt wil worden. Voel me op me gemak in een nette kapsalon.
Zie hier boven.
Met dik haar een goede salon zoeken is een klus, maar bij Hair&Looks werd er naar mij geluisterd en ik kreeg precies wat ik wilde zonder ongeweste opmerkingen. Bibi is heel professioneel en aardig, en gaf me tips en advies waar ik het nodig had.
Ik kwam voor simpel een pony knippen. Maar ben echt geholpen door de kapster! Dacht goed mee over de lengte en knipte zelfs m'n uitgegroeide bob even recht. Goed overleg en de tijd genomen voor iets simpels als een pony/curtain bangs. Super fijn! Locatie Beren Groningen (voormalig time-out, die optie staat er nog niet tussen)
Amy heeft heel goed geluisterd naar wat ik wil en ze nam echt de tijd voor me. Ben er super blij mee!!
Ik ben een trouwe klant….Hetty verzorgt al 12 jaar pico Bello mijn kapsel. Aanvankelijk woonde ik in Nijmegen maar nu kom ik al 7jaar speciaal voor haar uit Arnhem.
In de vestiging van Raamsdonksveer werd ik geholpen door Nicole. Zij werkte nog niet zo lang in deze vestiging gaf zij aan, maar ik zou zeker weer terugkomen voor haar.
Ik kwam samen met mijn zoon voor een knipbeurt. Alles verliep vlotjes en professioneel. Aanrader
Mijn vaste kapster Kaylee is erg goed in haar werk. Ze verft mijn haren al jaren en ben altijd heel erg tevreden. Ze weet wat ze doet, en ik verlaat de salon altijd met een goed gevoel. Daarnaast is ze ook altijd in voor een praatje. Bedankt Kaylee voor al je expertise :)
Ik ben vanmiddag 31-5-2024 zeer fijn geholpen door Kim
Topkapper! Knipt altijd precies zoals ik het wil hebben. Met speciale dank aan mijn vaste kapster Kaylee!
Prins Hendrikstraat 116
4835PS Breda
Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.