Nieuw in het dorp dus op zoek naar een lokale kapsalon. Ik voelde me door de vriendelijke enthousiaste ontvangst zeer welkom. Kleuren, knippen en in model föhnen, alles gebeurde vakkundig met deskundig advies én onder het genot van een lekker kopje cappucino. Ik weet waar ik de volgende keer weer naar toe ga!
Heel fijne ervaring! Sanne en haar collega dachten goed mee aan de opties voor mijn haar. Rustige sfeer en mooie nette salon op een fijne locatie in Raamsdonksveer
Dit was de eerste keer. De kapster besteede veel aandacht aan mijn haar en luisterde heel goed wat ik wilde. Klantvriendelijk en een fijne sfeer. Kom zeker terug
Zo fijn dat ik weer geknipt ben door Amanda. Al meer dan 15 jaar kom ik graag bij haar! Bedankt
Eerste keer bij deze kapper geweest. Het was een spontane actie, en ik kon meteen terecht. Er word goed geluisterd wat je wilt en ze geeft advies. Eerste indruk van de kapper is goed! Ben erg tevreden over mijn kapsel.
Ik kom graag in deze salon, ik word altijd heel vriendelijk en vakkundig behandeld. Hun vriendelijkheid is warm, echt. Voor mij altijd een uitje. .
Mooie kleur is het geworden en een goed advies gekregen
Ik kom zelf al jaren met veel plezier bij Harriët’s Kapsalon, Hair & Looks Breda Hooghout. Er hangt een fijne, gezellige sfeer en je voelt je echt welkom. Ze nemen altijd uitgebreid de tijd, voor en tijdens de behandeling. Denken met je mee en geven uitgebreid advies over de verzorging en behandeling van je haar. Mijn vaste kapster is Corona, die altijd weer wonderen weet te verrichten met mijn haar.
Harriët luistert en denkt mee voor de bepaling van het eindresultaat. Ik zit op mijn gemak en krijg iets lekkers te drinken, terwijl Harriët heel secuur mijn haar knipt! Ik vind het heel prettig dat mij geen haarproducten worden opgedrongen! Ik stap altijd blij weer naar buiten. Op naar Beuningen!!
Snelle service, heel klantvriendelijk en maakt ren gezellig praatje
Ik kwam hier voor de eerste keer na aanraden van een vriend van mij! Ik ben verschillende kapperszaken afgeweest, maar dit was elke keer niet je van het. Bij hair & looks daarentegen beviel het geweldig! Ik heb zelf best wel veel en dik haar en daarom was het nooit hoe ik het wilde, voor hair & looks was dit geen probleem. Enorm vriendelijk personeel, ik werd geknipt door Lotte en ze heeft precies geknipt hoe ik het voor me zag! Ik kom hier zeker terug en raad het aan iedereen aan!
Beste Guus, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kapster. Haar naam is Floor. We zullen de complimenten aan haar doorgeven.
Ik kom al jaren in de salon, en weet me geen raad zonder Mariska :) Zij snapt mij gewoon. Heb vele kapsels gehad. Even goed overleggen, en het zit altijd naar mijn zin. Dat moet je hebben met je kapster. Ik ben onlangs verhuisd, maar kom terug naar Nwk om mijn haar te laten doen. Geen twijfel aan. Nu dat de salon is overgenomen, ben ik blij dat de medewerkers er nog werken. Nieuwe uitdaging, nieuwe kansen.
Ondanks ziekte en afzegging, konden ik en zoon Noah toch nog geknipt worden door Shanda en Jannie Wat een goede service, bedankt en graag weer tot de volgende keer Arjan en Noah
Ik heb een hele fijne afspraak gehad. Mijn krullen zijn heel mooi geknipt en ik heb veel geleerd over de techniek achter het knippen en de verzorging van krullen. Mijn krullen zien er na de afspraak weer heel mooi uit!
Goedemorgen Dana, Wat fijn om te horen dat je blij bent met het resultaat. De complimenten zijn voor Corona van onze salon in Hooghout. Ik zal het aan haar doorgeven. Groetjes Team Hair and Looks
Ik ben door Vanice gekleurd en geknipt. Goed advies gegeven over de kleur en de folies mooi natuurlijk ingezet.knippen was ook naar wens. Fijne kapster!
Mooie zaak maar vooral goed en vakkundig personeel. Ik kom hier al jaren en dat is niet voor niks
Mijn 1e ervaring is grandioos, echt! Meedenkend, met passie voor het vak en ik ging met een fijn gevoel, een mooie look die bij mij past en een waardevolle dagelijkse tip de deur uit. Ook de toegankelijkheid en de sfeer draagt bij dat ik zeker terugkom.
Super goed geholpen in de kapsalon! Dik tevreden!
I really appreciate how the hairdresser put time and attention to cutting my hair. I also appreciated getting an English speaking hairdresser. I am very happy with the results and will be coming again.
Linda is een hele aardige vrouw informeert je waar nodig.
Fijne kapsalon, goed en gezellig personeel en altijd tevreden over het eindresultaat.
Jolien zag meteen hoe mijn haren waren. Gaf goed advies en knipte en droogde precies zoals ik gehoopt dat. Na 25 jaar, ivm verhuizing, een nieuwe kapper is toch wel een dingetje. Fijn dat dit zo goed uitgepakt is. Dank
Ik ging naar deze kapper voor het krullen knippen. Ik vind nieuwe kappers altijd vrij spannend, maar bij binnenkomst krijg je gelijk een gezellige sfeer om je heen! Bij het knippen en gebruik van producten word er goed naar jouw haar gekeken en wat jij nodig hebt, dit maakt het erg fijn en vertrouwelijk! Ik ben super tevreden met mijn haar en zeg graag tot de volgende keer!
Zeer te reden over de behandeling. Wassen en knippen.
Goede salon
Prins Hendrikstraat 116
4835PS Breda
Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.