Een uitje

Naar de kapper gaan voelt altijd als een uitje. Marisca knipt mij altijd. Ze heeft aan 1 woord genoeg en weet altijd wat mij het beste staat. Ik kom al zeker 10 jaar bij Marisca en ik ga altijd tevreden de zaak uit. De andere meiden zijn ook altijd gezellig en behulpzaam.

Geweldig!

Heel erg goede krullenkapster, betaalbaar en je kunt heel gemakkelijk (online) een afspraak maken.

Top kapsalon!!

Vriendelijk personeel! En top gekleurd!

• Vestiging: Den Bosch Postelstraat

Ben heel goed en fijn geholpen. Heel goed advies

Was niet tevreden over mijn vorige kapster en ben nu bij rielhaariteit geweest. Werd heel goed,netjes geholpen. Wilde advies voor een nieuw model en ben heel fijn geholpen door Marjon. Ben heel tevreden.

• Vestiging: Riel

Top ervaring

Voor de 1e keer bij hair & looks geweest. Vriendelijk personeel, die echt aandacht voor de klant hebben. Ze geven goede adviezen. Ik ben ook zeer tevreden over het eindresultaat. Het was veel werk voor de kapster met wikkelen van lang haar, maar het was de moeite waard. Jullie hebben er een klant bij.

• Vestiging: Riel

Een positieve oppepper

Sinds kort om diverse redenen van kapper veranderd, maar sindsdien voelt mijn haar beter aan en het valt gemakkelijker , het is minder droog door extra gebruik van de producten lijn van Salon Antoine Daarnaast is mijn haar op professionele wijze geknipt en geföhnd. Ik kreeg vele positieve reacties en voelde met zelfverzekerder op de bruiloft van Dochter en schoonzoon Dionne en Jesse daar er vele foto's gemaakt worden en je wilt er goed en verzorgd uitzien. Als je haar maar goed zit is erg belangrijk.

• Vestiging: Overloon

Er was aandacht voor mij en het haar bij een fijne sfeer in een mooie kapsalon.

Ik geniet van mijn mooi kapsel.

• Vestiging: Overloon

High-end kapper met dorps karakter

Altijd goed advies, mooi geknipt, uitgebreide uitleg. Daarnaast niet onbelangrijk de lekkere koffie, relaxte atmosfeer, goede producten en een gezellig praatje.

Uitstekend geholpen

Mijn moeder en ik goed geknipt door Lonneke en Lois

• Vestiging: Tilburg

Snel en goed geholpen. Goed advies en mooi resultaat.

Het was en goed bezoek met goed advies. Precies wat ik wilde en mijn haar zag er lang niet meer zo mooi uit!

• Vestiging: Nijmegen

Zijn zeer ervaren met van niets naar iets moois te maken

Met de juiste kniptechniek valt het haar weer perfect

• Vestiging: Oosterhout Centrum

een gezellige, frisse ochtend

Hele fijne ochtend met een gezellig gesprek en een goed geknipt kapsel. Kom hier zeker terug!

• Vestiging: Tilburg

Ik heb mijn krullen terug

Op goed geluk een krullenkapper gezocht ben ik terecht gekomen bij Hair & Looks. Manon is mijn kapster vandaag en geeft rustig en uitgebreid uitleg over wat ze gaat doen. Ze knipt mijn droge en ongewassen haar: pakt steeds een strengetje en geeft daar "knipjes" in. Het vergt geduld en expertise om zo te knippen. Al met al kost het met wassen en drogen én uitleg mee zo'n anderhalf uur, maar de tijd vliegt. Dan sta ik weer buiten. Met fantastische krullen!

• Vestiging: Breda Ginneken

100 % aangename ervaring

Al jaren mijn vaste kapster Lekker kopje koffie en leuke babbel maar vooral het knippen is reuze naar mijn zin Houden zo

Gezellige en fijne kapper

Altijd vriendelijk en gastvrij. Wordt er persoonlijk behandeld en resultaat is altijd goed. Fijne kapper en locatie. Locatie Breda Brabantpark

Kapster met gouden handjes

Iedere keer als ik kom word ik hartelijk ontvangen, en weet de kapster weer een fris koppie te creëren van de bos waar ik mee kom. Ik kom hier graag in het brabantpark in breda

Tevreden

Tevreden

• Vestiging: Helvoirt

Goed geholpen

Gied geholpen, geluisterd naar mijn wensen en een hele gezellige kapster!

• Vestiging: Nijmegen

Vakkundig en aardig personeel

Goed geknipt en heel vriendelijk behandeld

• Vestiging: Zaltbommel

Geweldige en persoonlijke service

Heel aardig personeel en er is goed geluisterd naar mijn wensen. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Geven goed advies en uitleg bij de dingen die ze doen. Een geweldige en persoonlijke service! Ik heb mijn nieuwe kapsalon gevonden!

• Vestiging: Raamsdonksveer

Mooie salon met hele fijne service!

Mariska de salonmanager weet deze zaak echt een hart te geven. Personeel is vriendelijk, sfeer is goed en uiteraard wordt je goed geknipt!

Heel fijn.

Het is een zeer prettige sfeer. Goed advies prima behandeling.

• Vestiging: Ridderkerk

Gelukkig nog als vanouds

Harriet heeft er weer iets moois van gemaakt. Ben ik blij mee Mijn winkel staat in Breda Hooghout.

• Vestiging: Breda Hoge Vucht

in een zin ;mijn haar zat naar mijn zin.

er werd zorgvuldig naar een kleur gekeken die mijn kleur evenaarde omdat er met een ander merk wordt gewerkt. advies over het model. het duurde meer als twee uur voor mijn taxi kwam. vond dit heel vervelend, maar werd verwend met koffie en koekjes .vond de kapsters zeer klantvriendelijk. vesteging brabantpark.

• Vestiging: Breda Hoge Vucht

Verrassend aangenaam op perfecte locatie

Ik was aangenaam verrast bij mijn bezoek aan de locatie in Breda, Hoge Vucht. De ligging in het winkelcentrum is ideaal, met alles binnen handbereik. Het gemak van het online maken van afspraken sprak mij zeer ook aan. Tijdens mijn bezoek kreeg ik de indruk dat iedereen hier echt welkom is, wat voor mij van groot belang is. De vriendelijke dame die mij behulpzaam was, gaf advies op een ongedwongen en normale manier, wat ik zeer waardeerde. Kortom, ik zal terugkomen wanneer dat nodig is.

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.