Heerlijk, een kapster die enthousiast wordt van je haar en het nóg mooier wil maken. Dat is gelukt! Fijn om met haar te sparren, haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Ik kom zeker terug!
Met een hele lieve peuterkapster.
Erg blij met de uitkomst. Zeer vriendelijke behandeld en er is duidelijk geluisterd naar de wensen.
Wij gaan vakwr naar deze salon Salon is mooi,netjes en ruim Het maken van de afspraak online ging makkelijk en handig dat wij ook een sms kreeg als herinnering Kapster was heel vriendelijk en neem de tijd om goed te knippen Zij kwam ook met ideeën Wij komen zeker terug
Vriendelijk personeel!!Goede uitleg hoe ze het gaan knippen. Erg mooi geknipt, Kom zeker nog een keertje terug
Bij het maken van een afspraak werd ik vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Ik kon dezelfde dag nog terecht. Dat vond ik heel prettig. Ik werd door Mirthe geknipt en wat is dat een goede vakvrouw. Had ik maar eerder geweten dat er on mijn woonplaats zo’n goede kapsalon was dan zou ik de overstap 10 jaar eerder hebben gemaakt. Ik ben blij deze voortreffelijke nieuwe kapsalon te hebben gevonden. Het is ook een hele sfeervolle salon. Ik kom hier elke 6 weken terug en vertel mijn ervaringen aan anderen door.
Ik heb in 1,5 jaar tijd een aantal salons geprobeerd in Breda e.o. en uiteindelijk ben ik nu aan het juiste adres. Vriendelijk personeel (Jamie), geïnteresseerd, kundig en eerlijk. Tot de volgende keer! Bedankt!
Ik ben altijd zoekende geweest naar een goede kapper maar het was nooit helemaal naar mijn zin. Voor de eerste keer bij Hair&Looks geweest en het is nog nooit zo mooi geknipt! Super blij mee.
Ik heb bij britt mijn krullen haar laten knippen en zij heeft het super mooi gedaan met veel aandacht, heel tevreden !
Ik ben vandaag uitstekend geholpen. Ondanks dat ik een gevoelig hoofdhuid heb houden ze hier rekening mee. Een mooi resultaat kan ik zeker zeggen de high en low lights zijn er super goed in gezet. Ook is iedereen aardig en spraakzaam.
Langsgekomen om highlights te zetten, dit is uiteindelijk balayage geworden. Super blij met het resultaat! Het is precies zoals ik had gehoopt en ik ben uitstekend behandeld. Klantvriendelijkheid 100 punten. Er wordt goed geluisterd en hier wordt dan precies op gehandeld.
Goeie service Er word goed geluisterd naar de wensen van de klant Goede prijzen En ervaren kappers Kom hier zeker terug
Voor de eerste keer geknipt. Keurig te woord gestaan. Meedenkend, professioneel en zeer tevreden.
Myrthe heeft me top geknipt heel blij mee
Ontspannen sfeer, snel en goed geknipt
Fijne kapsalon, ik was er voor het eerst. Er werd door Sylvana, die mij hielp, goed geluisterd naar wat ik wilde (en wat niet). Heel relaxete sfeer, gekleurd, geknipt, fijne haarproducten, ik heb ervan genoten! De volgende afspraak al gemaakt!
Ik ging vandaag voor het eerst naar Mariëtte bij Hair & Looks. Ze luisterde goed, bekeek mijn haar nauwkeurig, herhaalde wat ik wilde en vatte samen wat ik kon verwachten. Het resultaat was super! Met name hoe de folies geplaatst werden maar ook de uiteindelijke kleur waren perfect. Ook was er alle tijd, ondanks dat mijn inwerk periode langer duurde dan gepland. Dat opgeteld bij voldoende koffie en water, was het een fantastische eerste ervaring en heb ik al weer geboekt bij Mariëtte!
Werd vriendelijk ontvangen en bij m’n naam genoemd. Ik liet zien wat ik graag wilde en dat werd meteen begrepen. Er werd goed verteld hoe het geknipt werd en de kapster gaf zelf nog wat goede ideeën om te doen met mij haar!
Gastvrij ontvangen. Communicatie m.b.t het aantal folies was er niet tijdens mijn verfbeurt, waardoor ik schrok van het bedrag aan de kassa. Ik kwam slechts voor het bijwerken van de uitgroei. Verder had de klant die tussendoor kwam, geknipt kunnen worden terwijl mijn verf aan het intrekken was, in plaats van na het uitspoelen van de verf. Zo had de kapster zich niet bezwaard hoeven voelen richting mij en was mij wachttijd bespaard op een (door de verf) lang kappersbezoek.
Haren laten verven, donkerder dan ik wilde en het lijkt dat ze ook geen goede materialen hebben. Mijn haren voelt niet goed
extra koffie
Fijne kapsalon, geen wachttijd en vriendelijk! Nemen de tijd voor je, luisteren goed wat je wil en geven zo nodig vakkundig advies. Een feestje om naar deze kapsalon te gaan!
Ha ha, het is nu de tweede keer dat ik in de salon kom. No nonsence en professionaliteit. Telkens weet Esther wat wel en beter niet kan met mijn haar. En als collega's, familie en vrienden dan weer zeggen: wat zit jouw haar goed! Ben ik niet de enige die het ziet en tevreden is.
Er werd gestart met een goede uitleg over kleuren en producten. Daarna werd er gezorgd dat er, (met mijn donkere haarkleur) geen plekken op mijn voorhoofd achter bleven. Met een fijn gezellig gesprek, een lekker kopje thee en een gezellige sfeer werd mijn haar geverfd en geknipt en zag het er weer prachtig uit!
Goed advies, salon zelf donker ingericht wat stoelen waren beschadigd aan de leuningen. Prijzen hoog ,uitgroei en knippen bijna €100,00 Wel verkoop praatje maar gelukkig niet de druk dat je de producten moet kopen dat vond ik wel fijn.
Prins Hendrikstraat 116
4835PS Breda
Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.