Fijne & deskundige behandeling gehad

Hele fijne behandeling gehad & er word goed met je meegedacht vriendelijk & deskundig

• Vestiging: Breda Hoge Vucht

First Time visiting a Salon.

I’ve never had long hair before, so I never needed to visit a salon before. Also having curly hair means that I was kinda dubious if this salon would know how to cut my hair. After doing a bit of research online I found this salon that offers a special curly haircut. Danielle was the stylist who did the job and I felt seen and heard as a customer. She had explained what she was doing and provided adequate advice and tips for taking care of my hair. Overall would come back, without a doubt.

• Vestiging: Breda Ginneken

Super professioneel met een luisterend oor en expertise

Na een mislukt kapsel van een aantal weken geleden bij een andere kapperszaak, kwam ik via via bij Hair & Looks terecht waar ik werd geholpen door Kayleigh. Echt een top ervaring. Ze heeft stap voor stap mijn kapsel weer gefixt en het resultaat is top!! Dankjulliewel en ik kom zeker terug!

• Vestiging: Nijmegen

Een verrassende hair make over

Mijn eerste afspraak online gemaakt, alleen de uitgroei. Aldaar andere kleuring, dus een nieuwe, toch ook maar knippen en finishing touch. Kundig, vriendelijk en voor mij verrassend mooi. Dank je wel

Zorgvuldig en goed

Er werd met zorg uitgelegd wat zij ging doen en het resultaat is precies wat ik wilde.

• Vestiging: Zaltbommel

Er wordt er geluisterd naar je wensen en gedurende je knipbeurt kun je nog overleggen en je wensen evt bijstellen. Leuk en gezellig personeel die er echt "werk" van maken. Ik kom zeker terug.

• Vestiging: Drunen

Eerst keer geweest SUPER tevreden

Eerste keer geweest SUPER tevreden. Een hele goede uitleg voor dat ze je met de haar beginnen. Ze vertelde stap voor stap wat ze ging doen. Mijn complimenten.

• Vestiging: Eindhoven Tongelre

Heel goed.

• Vestiging: Werkendam

Prima ontvangst door de kapster. Uitermate vriendelijk en onderhoudend. De koffie werd meteen aangeboden. Modern vlot en secuur geknipt. Zonder meer voor herhaling vatbaar. Ga zeker terug naar deze salon!!!

Uitstekende service

Bij binnen komst gelijk een bakje koffie. Daarna vraagt de kapster vriendelijk hoeveel cm er af mag en wat voor model. Kapster heeft top werk geleverd.

• Vestiging: Zaltbommel

Helaas

Nee dat was 'm niet!

• Vestiging: Prinsenbeek

Wat een fijne ervaring om bij jullie mijn haar te laten doen .

Mijn haar zijn nog nooit zo mooi geknipt .Top gedaan Jessie

• Vestiging: Nijmegen

Aandacht voor de wensen van de klant en vriendelijk. Veel kappers ervaring erg professioneel en werken nauwkeurig en netjes. Mijn dochter Noa heeft haar haren laten knippen maar het werd niet gewassen en daarna laten stijlen. Achteraf merkte we op dat het haar niet is gewassen dat vonden we een beetje vreemd was verder niemand in de zaak. Ik had wel wassen knippen en stijlen gereserveerd. Misschien vergis ik me, verder alles perfect.

• Vestiging: Prinsenbeek

Voor de eerste keer geweest.Was toch wel spannend!! Maar zo goed bevallen de kapster begreep gelijk wat ik met mijn haar wilde en zo goed geknipt.Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt.Ze gaan mij daar vaker zien.Zeker weten !!

Anouk is een topper

Vriendelijke ontvangst, professional in het werk en het allerbelangrijkste.... Ik kom knapper uit de zaak dan een half uur eerder bij mijn entree.

• Vestiging: Helvoirt

Een superfijne ervaring, dankjewel Esther

Top top top

• Vestiging: Eindhoven Centrum

Super goed geknipt en gekleurd door Melissa. Helemaal blij mee!

• Vestiging: Werkendam

Vind dat Hanna een leuke persoonlijkheid heeft

Vond het goed gaan.

Fijne kapper

Ik ben goed geknipt en er was veel aandacht voor het creëren van een leuk kapsel voor een feestje. Super fijn.

• Vestiging: Best

Een meedenkende kapster. Vriendelijke collega kapsters. Een hele fijne kapsalon zeker een aanrader!

• Vestiging: Nijmegen

Bij veel kappers geweest maar eindelijk iemand die mijn man super geknipt heeft

• Vestiging: Overloon

Nu voor de derde keer in de kapsalon geweest zeer tevreden.Advies en niet opdringere helemaal goed.

• Vestiging: Breda Ginneken

Erg goed

Nemen ruim de tijd voor je en houden rekening met je wensen. Ze denken fijn mee. Echt een aanrader!

• Vestiging: Eindhoven Tongelre

Goed kleuradvies, super geknipt. Yolanda weet wat ze doet. Service!

Snel en goed geholpen!

Super geholpen en dat om half 6 savonds

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.