Zeer prettig

Professioneel advies gekregen over het kleuren van mijn haar. Goed verzorgde salon met vriendelijk personeel. In mijn omgeving complimenten gekregen over mijn haar. Het zag er heel mooi uit en heb van het föhnen dagen plezier gehad zo mooi bleef het zitten. Dankjewel

• Vestiging: Roermond- Centrum

Altijd vriendelijk en vakkundig geknipt.

Altijd vriendelijk ontvangen en vakkundig geknipt door mijn vaste kapster Nicole.

• Vestiging: Maasbracht

Heel goed geholpen, maar de prijs is flink omhoog gegaan helaas.

Zoals altijd goed geholpen door de kapsters die er werken. Die hebben we al meerdere keren gehad. Altijd in voor een gezellig praatje. Voor een peuter van 2 betaalde we eerst 17,50 en nu 24,50 sinds de overname.... Dat is erg jammer en overwegen om naar een andere kapper te gaan in de toekomst. Qua personeel en kwaliteit zou ik deze kapper zeker aanbevelen, maar door de flinke prijsstijgingen na overname zou ik deze niet meer aanbevelen. Prijzen in directe omgeving liggen lager.

Goed en vriendelijke

Goed en vriendelijk

• Vestiging: Roggel

Je krijgt een herinnering van je afspraak. Je wordt vriendelijk begroet. Ze vragen naar je wensen en proberen die dan ook te verwezenlijken. Echt een ontspannen uitje voor mij zelf. Ik kom er in ieder geval graag. Groetjes Ria

• Vestiging: Roggel

Meer dan verwacht, blije dame.

Exacte kapsel wat ik telefonisch had verteld. Personeel is super aardig en behandel de klant menselijk. Eindelijk een kapsalon om zeker terug te gaan. Een blije klant

• Vestiging: Udenhout

Al heel veel jaren word ik door dezelfde kapster geknipt . Ben iedere keer weer tevreden over hoe mijn haar geknipt is.

In 1 woord geweldig!

Fantastisch geknipt en gekleurd, precies hoe ik het graag wilde, lieve en zeer kundige kapster. Hier was ik al jaren naar op zoek. Ik heb mijn vaste adres gevonden hoor! :)

• Vestiging: Den Bosch Postelstraat

Harriet knipt fantastisch

Goed geknipt, haar zit heel mooi, ik hoef daarvoor niet vaak naar de kapper. Ik doe de curlsys. Erg tevreden en altijd vriendelijk

Heel erg tevreden

Kwam als een grijze muis binnen en ging als een blije vogel de deur uit heel goed advies ben er heelerg blij mee en veel complimenten gehad voor mijn nieuwe kapsel ze dachten zelfs dat mijn man een nieuwe vrouw had

• Vestiging: Drunen

Uitstekend!

Balayage met kennis ingezet, kapster adviseert ook in het belang van behoudt van gezondheid van het haar. Prijzen liggen wat hoger maar is waardig aan kwaliteit wat wordt afgeleverd

• Vestiging: Roosendaal

Ik ben heel tevreden

Wat 'n vriendelijke kapsters en eigenaresse, weer mooie kleur en mooi geknipt! Tot de volgende keer

• Vestiging: Udenhout

Zeer goed. Maar ook verbazing!

Vriendelijke ontvangst. Gelijk een heerlijke cappuccino. Maar zeer verbaasd dat een klant die tien minuten te laat was! Een Heer. Zonder behandeling naar huis gestuurd werd om 15.40 uur omdat hij te laat was! In mijn ogen zeer klantonvriendelijk!

geweldig

haren perfect geknipt vriendelijk personeel

• Vestiging: Roermond- Centrum

Er wordt goed naar je geluisterd wat je wilt

• Vestiging: Eindhoven Centrum

Heel prettig

Fijn geholpen en er werd een heerlijke kop koffie aangeboden.

Kwaliteit en klantgericht

Vriendelijke mensen

• Vestiging: Maasbracht

Helemaal goed!

Mijn haar is , zoals altijd , weer perfect gekleurd door Kim. Even wennen natuurlijk in de nieuwe omgeving na 20 jaar La Vida, maar goed om te zien hoe fantastisch deze switch uitpakt. De volgende afspraken staan al weer in de agenda hoor!! Succes met deze samenwerking!!

Heel erg goed!

Selena nam alle tijd, luisterde goed naar mijn wensen! Erg tevreden !

Perfecte behandeling gehad bij Kim

Goed geknipt, prachtig gefohnt en lekkere capuccino! Kortom heel tevreden de deur uit gegaan in Nieuwerkerk ad IJssel!!

• Vestiging: Nieuwerkerk ad IJssel

Goed geluisterd naar wat mijn wens is. Heel goed geknipt en een hele fijne sfeer.

• Vestiging: Ridderkerk

Zeer tevreden.

Goede service, vriendelijk en gezellig personeel. Haar goed geknipt en mooi gekleurd.

Super fijn

Ik heb een super fijne ervaring gehad, de kapster die mij geholpen had was behulpzaam en mn haar ziet er prachtig en weer gezond uit.

• Vestiging: Nijmegen

Er word goed geluisterd en advies gegeven

Op aanraden van een vriendin een afspraak gemaakt bij Karen omdat ik echt goed advies nodig had voor een nieuw kapsel. Ik werd prettig ontvangen, voelde me gehoord in mijn wensen en kreeg een eerlijk advies op basis van de mogelijkheden met mijn haar. Ben superblij met mijn natuurlijke krullen look de deur uut gegaan!

• Vestiging: Sint Oederode

Super fijn!!

Hele fijne mensen:)

• Vestiging: Culemborg

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.