Ik kom hier in Roggel al jaren . Aardige dames ze verzorgen mij altijd heel goed.

• Vestiging: Roggel

Beste kapper waar ik ooit ben geweest

Toen ik een afspraak maakte dacht ik niet dat ze mijn haren zo mooi zouden maken. Ik heb mijn haren laten verven en het was echt top. Het was snel gezellig klantvriendelijk de producten waren ook goed kwaliteit en ik hoefde niet lang te wachten voor een afspraak. Ik raad deze kapper echt aan ze hebben mijn haren echt toppie gedaan.

• Vestiging: Roermond - Maasniel

Uitgebreid advies met een prachtig resultaat

Afgelopen zaterdag heeft Manon mij geverfd en geknipt. Heel erg tevreden over het resultaat. Er is uitgebreid de tijd genomen voor de juiste kleur analyse en het bespreken van de behandeling. Manon is echt een goede kapster ! Complimenten!

• Vestiging: Oosterhout Centrum

Perfecte behandeling, zeer tevreden en gastgericht personeel

Vestiging Roermond staat er niet bij...

• Vestiging: N.v.t.

Mijn kopergloed en glans is prachtig, het haar valt prima.

Ondanks de overgang naar een nieuw concept met kleuren zeer tevreden. Kleur, glans en service helemaal prima. Chapeau voor instructie en vooral voor de uitvoerende kapper Larissa in Roermond. Wat jammer dat ik geen keuze voor het invullen van de vestiging had!!!

Vakmanschap en persoonlijke aandacht

Ojee mijn vertrouwde salon in ROERMOND in nieuwe handen? Gelukkig bleef het vakmanschap en de persoonlijke aandacht behouden. Ik miste wel de luxe Kerastase uitstraling in de inrichting en styling aan de muur, ik hoop oprecht dat de nieuwe eigenaar de chique sfeer waar de Bock in Roermond ook bekend om staat blijft behouden, anders wordt De Bock hair & looks één van de velen!

fantastisch

ik heb de beste kapster van Limburg en Brabant een topper, haar naam is Marjolein in Roermond

Tevreden

Ik ben erg tevreden

• Vestiging: Roosendaal

Ik was aangenaam verrast

Mijn 1e bezoek aan Hair&Looks. De zaak oogt licht en modern, met verschillende vriendelijke professionals. Ik voelde me er direct welkom en op mijn gemak.

• Vestiging: Nieuwerkerk ad IJssel

Ben vol vertrouwen over de algehele deskundigheid.

Ik ga ervan uit dat ik “gezien”gezien word. Dat klopt bij dit bedrijf helemaal! Ik krijg goede tips en adviezen van Nicole, de kapster die ik altijd heb.

• Vestiging: N.v.t.

Mijn haar was helemaal kapot en moest eraf ze hebben er een top kapsel van gemaakt! BTW een andere kapper had te veel mijn haar ontkleurd. Nu weer gezond kort haar!

• Vestiging: Breda Hooghout

weer prima geknipt, Top!

Reeds meer dan 22 jaar door Michel geknipt, vertrouwd en goed.

Perfect geknipt

Geknipt door Kimberly, ze wist precies wat ze met mijn krullen moest doen. Erg blij mee, ik kom zeker weer terug.

• Vestiging: Eindhoven Tongelre

goede service

Je wordt uitstekend geholpen door zeer ervaren kapsters. Je krijgt netjes iets te drinken aangeboden. Ze verstaan hun vak en hebben tijd voor een praatje.

• Vestiging: Tilburg

Professioneel,kundig,stijlvol en toch hip.

Mooiste salon in Roermond met een zeer goed opgeleid team aan kappers en dit al zolang ik mij heugen kan. Chapeau.

• Vestiging: N.v.t.

Leuke dame, heeft mij goed geknipt, adviserend. Zeker een aanrader.

• Vestiging: Den Bosch Postelstraat

Warm

betrokken, warm, een aanrader

• Vestiging: Overloon

geweldige vriendelijke en klantgerichte salon

mijn ervaring is dat ik al jaren kom in deze salon waar klantvriendelijkheid voorop staat buiten de geweldige ervaren stylistes, die elke klant tevreden houden, zorg dat dit zo blijft dit is een kleine gemoedelijke salon en blijf vooral door gaan zoals het was. de top salon van Roggel en omstreken

• Vestiging: N.v.t.

Vriendelijk, goede ervaren krachten!

Al meer dan 40 jaar trouwe klant. Reden om elke keer terug te komen naar mijn vertrouwd adres. De werkneemsters zijn klantvriendelijk, respectvol en beleefd. Over het resultaat ben ik altijd tevreden. De naam “de Bock” is vertrouwd en “wereldberoemd” in Roermond e.o. Ik heb dan ook geen slechte ervaring en kom graag terug; vanaf nu naar “Hair&Looks”. Tot de volgende keer!

• Vestiging: N.v.t.

Prima kapster, weet precies hoe het moet.

Altijd mooi op tijd, goed geknipt en lekkere koffie.

Prima werk van Hassan

Ik ben afgelopen week voor het eerst geknipt door Hassan en blij met het resultaat!

• Vestiging: Nieuwerkerk ad IJssel

Vestigingsplaats staat niet in de lijst. Ik was in Roermond. Ik heb de eerste plaats in de lijst ingevuld omdat ik anders mijn reactie niet kan versturen.. ik vind dat deze lijst volledig zou moeten zijn alvorens u een vragenlijst stuurt.

• Vestiging: Best

Super tof!

Na mijn negatieve ervaring bij een andere kapsalon heb ik een afspraak gemaakt bij kapsalon hair en looks. Ik ben super enthousiast weer huiswaarts gefietst. Ik werd super enthousiast ontvangen en werd professioneel geknipt en gestyled door medewerker van team. Vanwege deze ervaring heb ik een abonnement afgesloten bij haircen looks. Kapsalon hair en looks zal ik zekers aanbevelen. Dank voor deze ervaring! Rob.

• Vestiging: Den Bosch Postelstraat

Hele goede kapsalon.

Voelde me op mijn gemak, houden zich goed aan de tijd, luisteren goed naar wat je wilt. Een fijne, ontspannen sfeer en ook nog goed geknipt. Mij zie je zeker terug. Kapsalon zit in Raamsdonksveer

• Vestiging: Oosterhout Centrum

Ik ben zeer professioneel en correct geadviseerd en m'n haar ziet er geweldig uit

Ik ben erg vlot en deskundig te woord gestaan vlot ,professioneel ,en.met duidelijk overzicht is m'n haar geknipt en zijn de highlights gezet.de toner heeft de perfecte kleur ik ben absoluut tevreden en beveel deze kapper zeker aan.mijn vaste kapper is het al.

• Vestiging: Helmond Mierlo-Hout

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.