Vriendelijk ontvangen, netjes geholpen
Ga hier al jaren naar toe! Altijd super blij. Ze kijken niet alleen naar wat je graag wilt, maar ook of je haar het aankan. Super lief en gezellig personeel!
Wat een warm welkom als je binnen loopt en wat een goed advies krijg je. Iedereen kletst met je en je voelt dat het een hecht team is.
Vandaag weer geweest bij vestiging Udenhout en ben weer heel tevreden met mijn haren! Marina had me weer goed geholpen en maakt altijd gezellig een praatje. Ze weet wat ze doet en praat er met veel passie over. Mooi om te zien. Op zo’n manier ga je graag naar de kapper! Ik ben een trouwe klant en blijf gezellig komen. Tot over een paar maanden
Was als thuiskomen Vriendelijk goed advies Eind resultaat geweldig
Voor mij een eerste keer naar de wat 'luxere' kapper, maar dat verschil is goed te merken. Goeie tips over wat te doen met mijn haar en mooi in model geknipt. Ze nemen de tijd voor je
Ik heb lastig donker, grijzend en zeer lang haar en wilde een mooie blend naar bruin ash. Myrthe heeft zeer goed werk geleverd en het overtreft mijn verwachting. Zeer deskundig en oprecht advies. En een fantastisch resultaat. Ik had al diverse salons bezocht maar nooit hetgeen gekregen wat ik wilde, tot nu.
Leuke ontvangst, aardig en professioneel personeel. Geven goede adviezen en denken goed mee! Gezellige sfeer in de kapsalon. Schone kapsalon.
Ik was voor het eerst bij Hair &Looks. Heel fijn geholpen! En heel erg blij met het resultaat!! Een vaste klant erbij!
Vriendelijke kapper met heel veel ervaring.
Voor het eerst naar de krullenkapper geweest. Vanaf het begin is er een warm welkom. Fijne sfeer en rust. Jas ophangen, kopje koffie. Persoonlijke aandacht. Tijdens het knippen veel advies en uitleg gekregen… en het resultaat…..zo blij weer met mijzelf! Werkelijk prachtig. Zo blij mee. Dikke vette duim! Tot de volgende keer☺️
Hele lieve meiden die ook echt meedenken met wat goed is voor jou haar en wensen i.p.v. alleen maar commercieel gericht te zijn. Binnen de kapsalon hangt er ook een hele gezellige sfeer.
Werd goed ontvangen Waren heel vriendelijk en er werd goed geluisterd wat ik wilde Heb er echt geen spijt van dat ik gegaan ben Is wel voor mij wat duur maar ik ging wel tevreden naar huis Zal zeker een ander aanraden Nog bedankt voor de nette ven Vriendelijke hulp Vriendelijk groet Clementine Verdaasdonk
Sophie heeft mijn haar perfect geknipt en mooie krullen weer helemaal vol volume.
Ik heb krullend haar en dat heeft altijd net een ander soort aandacht nodig dat stijl haar. Gelukkig zijn bekend met krullen, dus ik heb het juiste advies gekregen voor het kleuren en de juist haarproducten werden gebruikt. Normaal moet ik mijn haar na de kapper thuis weer opnieuw doen om krullen goed te krijgen en nu heb ik dat niet hoeven doen. Ik ben een blije krullenbol!
Ik ben super goed geholpen met kleurkeuze naar mijn wens. Erg gezellig en fijn personeel. Tevens is het resultaat echt super goed. Ik ben hartstikke tevreden met de kleur van mijn haar nu. Ik zal het zeker aanraden aan mijn kennissenkring.
Vriendelijke personeel. Goed geadviseerd. Zeer tevreden
Vriendelijk, kennis van zaken, jij vraagt zij draaien. Het zijn gewoon echte Toppers, prima prijs/ kwaliteit verhouding.
Ik voelde mij welkom. Heerlijke cappuchino.Goeg geknipt en voldaan naar buiten.
Super vriendelijk en warm personeel, zowel op locatie als telefonisch op kantoor. De salon heeft een luxe en nette uitstraling. Stond in een half uurtje weer buiten zonder dat ik het gevoel had dat het gehaast of afgeraffeld was. Ilse is een uiterst bekwame en vriendelijke dame die haar vak verstaat en oog heeft voor de klant! Fijne ervaring, ik kom zeker terug.
Mijn haarkleur was helaas door een eerdere behandeling bij een andere kapper anders uitgevallen dan gewenst. De dames van Hair en Lookz hebben me erg gastvrij ontvangen, mijn verhaal aangehoord en eerlijk bekeken wat ze konden doen. Er werden verschillende opties bekeken en bij iedere stap in het proces zeer zorgvuldig gekeken of het resultaat nu wel het gewenste was. . Het resultaat is verbluffend! Dank je wel, erg blij mee! Tot over een paar weekjes weer!
Gezellige kapsalon en fijne kapsters. lfijn en vriendelijk en kundig personeel.. En een lekker kopje koffie.
Ik kan geen positieve beoordeling geven aangezien jullie het naar het verkeerde e-mail adres blijven sturen……..
Goedemorgen, Zou u contact op kunnen nemen met ons kantoor op 0850045487? Dan help ik u met het aanpassen van het emailadres. Vriendelijke groet Cristel
Heel blij met het advies van Amanda en het eind resultaat!
Werd vriendelijk ontvangen en ze weten wat ze doen! Hele fijne kapsters met veel ervaring is in ieder geval te merken! Erg blij met mn haar!
Prins Hendrikstraat 116
4835PS Breda
Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.