Ik zou graag meer aanbod willen

De levering van bestelde artikelen is altijd goed verlopen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Leuke producten en snel bezorgd

Mijn kerstbestelling was binnen een dag bezorgd. Producten zijn zoals je zou verwachten. Leuk en mooi assortiment.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Combi van humanitair, bio en fairtrade.

Makkelijk te bestellen en betalen, mooi product, snelle levering. Prima!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Snelle en perfecte levering!

De artikelen werden heel snel geleverd. Goede prijs-kwaliteitsverhouding en je steunt er ook nog eens een heel goed doel mee!

Soepel werkend en overzichtelijk

Ik kon vinden wat ik zocht. Af en toe was de wachttijd wat lang. Handig dat er dwarsdoorsnedes zijn in producten en thema's.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop meer ansichtkaarten met mooie teksten over vrijheid, respect, menselijke waardigheid

prima geregeld. duidelijke foto's, snelle bezorging!

prima geregeld. duidelijke foto's, snelle bezorging!

Mooie glaasjes

Snel geleverd! Nog voor de feestdagen! Stond héél feestelijk op tafel! Glaasjes te hergebruiken. Jammer dat de sojawax niet helemaal opbrandt! Zo zonde. Ga het hergebruiken om nwe kaarsen te maken

Snelle levering. Erg prettig.

Goede producten, snelle service

Ben altijd tevreden met de kaarten van AI en bijzonder happy dat ze zo snel geleverd konden worden, want ik was aan de late kant met mijn kerstkaarten...

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Prachtige producten, bovendien voor een prachtig doel.

Altijd tevreden met mijn bestelling.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

geen mogelijkheid meer om te betalen met Bancontact

Het is niet ideaal om vanuit België een bestelling te plaatsen. Nadat je alle leuke spullen hebt aangeklikt en in je bestelmandje hebt geplaatst, zijn er verschillende betaalmogelijkheden die niet toegankelijk voor mij zijn (Ideal, Paypal, GiftCard, ..) Nog niet zo lang geleden kon ik evenwel ongehinderd met Bancontact betalen. Ik hoop dat deze betaalmogelijkheid snel terugkomt zodat ik alsnog de producten kan kopen!

Prima ervaring

Duidelijke webshop en een snelle levering

Zeer goed doel!

Makkelijk bestellen, op tijd geleverd. Goede spullen voor het goede doel.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop T shirts met V hals!

Altijd goed verzorgd.

Ik zou willen weten of er ook fysieke verkooppunten zijn.

Precies de goede kerstkaartjes

Zie boven

Prima leverantie.

Bestelling keurig uitgevoerd

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Prima, ondanks de kerstdrukte op tijd geleverd. En prima artikelen, leuk verpakt.

Zie hierboven

Eenvoudig makkelijk besteld

Uiteraard heb ik besteld omdat ik de organisatie steun.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Unieke artikelen bestellen en meteen ook een belangrijke organisatie steunen.

De webshop van Amnesty International verkoopt mooie en unieke artikelen. Je bestelling wordt goed verpakt en vlot bezorgd. Aanrader!

Weinig leuke items

Ik wil wel iets kopen, maar raak niet geïnspireerd als ik de artikelen zie

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Sieraden, boeken, leukere kleding, t-shirts petten

helaas niet zo goed

De kerstkaarten die ik heb besteld vertonen allemaal een soort van printfout in de vorm van zichtbare verticale lijnen over de linkerkant van de kaarten.

top

snelle bezorging.

Gewoon goed zorgvuldig en snel

Alles zoals ik besteld had, goed verpakt, duidelijke paklijst, de inhoud van de verpakkingen mooi, ben met alles blij!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ik kan vinden wat ik zoek en soms meer..

Overzichtelijk

Mooie artikelen met een hart

Mooie kerstkaarten die snel geleverd werden. Ik bestel speciaal bij Amnesty International om hun belangrijke werk voor mensenrechten te steunen. Maar hun producten zijn ook mooi.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.