Goede catalogus, snelle verzending. Helemaal blij met de dichtbundels.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Gewoon een goede webshop zoals je het graag wilt

Heel prettig dat je wanneer je telefonisch contact wilt, ze goed bereikbaar zijn en goed meedenken.

snel en betrouwbaar.

met een Amnesty agenda valt er ook met anderen over te praten: waarom heb je die. Nou....daarom en dan begint gesprek.

Helemaal goed

Ik vind het leuk in de webwinkel.

Vlot gekregen en ik heb geen klachten.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Na misverstand agenda snel ontvangen

De agenda is de tweede keer snel verstuurd. Er was aanvankelijk een misverstand rond een oud bezorgadres. Dat is vriendelijk verholpen

Kerstkaarten en zo...

Zoals de meeste jaren heb ik weer mooie kerstkaarten en een paar cadeaus bij jullie besteld. De levering was snel en de artikelen mooi!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie artikelen van goede kwaliteit.

Invullen bestelling online ging niet zo vlot. Uiteindelijk gelukt.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kleding, maar vind het goed zoals het nu is.

Prettig

Had Amnesty-kaarsen gekocht. Kon ik 3 stukken voor slechts 10 euro kopen. Was makkelijk te bestellen.

mijn bestelling is vlot en goed afgehandeld

Ik had verschillende dingen besteld en deze waren tegelijk geleverd binnen een paar dagen. Ik ben heel tevreden over de geleverde producten.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Kaarten van en voor mensen

De bijzondere kaarten zijn een plezier om te versturen.

Agenda fraai en praktisch

Fraaie Amnesty agenda met mooie schilderijen en teksten. Indeling heeft één onhandig onderdeel: waar men de maandagruimte verwacht is een notitieveld. Daar zal ik me ws. wel n keer vergissen. Verder mag hetvadresendeel een volgende keer misschien los uitneembaar zijn... Maar iha ben ik erg content.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kaarten met inspirerende tsksten - om op te sturen

lekker doorgaan. belangrijk jullie werk.

Klantvriendelijk en snel

Sneller en accurate service.

goed werk

Bescherming van mensen vooral in deze tijd gezien allerlei oorlogen en vele protesten met geweld is belangrijk.

Zeer positief

Wat ik bij Amnesty heb gekocht voldoet aan alle wensen ,goede kwaliteit. Ik koop oa ieder jaar kerstkaarten bij Amnesty.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kleding van biologisch katoen waar geen polyester is in verwerkt

We bestellen altijd iets tegen het eind van het jaar en de bestelling wordt snel geleverd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer bruikbare spullen

Vlotte en vriendelijke afhandeling

Duidelijk

Er is een keur aan mooie artikelen, die het statement van Amnesty duidelijk maken.

Prima webshop

Ga zo door!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie kaarten en snelle levering

Toepasselijke kerst kaarten met een boodschap. Vooral de dieren kaarten zijn leuk

Goede service, snelle levering, fijn om zo het werk te steunen.

Het is gemakkelijk om kaarten en andere dingen via de website te bestellen. Er is een ruime keuze en de levering gebeurt snel en zorgvuldig. Ik vind het fijn dat ik met mijn bestelling het werk van Amnesty International steun.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop fair trade

Duidelijk

Prima, overzichtelijk

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Dingen als keukenschort met tekst: charge the world cooking

Fijn om bij Amnesty te kunnen winkelen. Mooie kaarten en andere producten. De kaarten zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. Win, Win.

Overzichtelijk en vlot

In het toegezonden boekje thuis had ik verschillende hangertjes gezien die ik wilde bestellen. Bij de zoekoptie waren deze makkelijk te vinden. Ik had de drie verschillende voorwerpen al snel in huis.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.