Vlotte levering, netjes verpakt.

Ruime keuze Kerstkaarten en snelle levering.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

blij met de goederen. Dat er nog BTW bijkwam had ik niet gelezen. dus rekening hoger dan ingeschat

leuke spullen als kadootje. mogen er meer worden.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop verantwoorde kleur krijtjes bv. En schilder materialen

Gevarieerd aanbod. Mooie spullen

Goed en gevarieerd aanbod aan mooie spullen. en je steunt ook het goede doel. Dat is dubbel prettig

snelle en adequate afhandeling

fijn om pakje zelf te kunnen ophalen. Wel met veel papier verpakt. Kan dit misschien compacter? verder blij met kaarsen en kaarten.

Uitstekende service!

Product overtrof de verwachtingen! Snelle afhandeling van de bestelling en bezorging.

Ging lekker vlot

Zeer snelle bezorging, wat voor mij overigens niet hoeft. Helaas wel sommige items uitverkocht, maar gelukkig wel iets anders gevonden.

Prima te vinden wat ik zoek en goed uitgebreid.

Ik bestel altijd kaarsen en kaarten van Amnesty en ik ben daar heel tevreden over.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie produkten, zoals altijd!

De sojakaarsen zijn echt prachtig en Amnesty verkoopt de allerleukste Kerstkaarten!

Snel, makkelijk, betrouwbaar

Ik heb twee keer iets besteld via de webshop en beide keren dik tevreden. De items zijn goede kwaliteit voor een eerlijke prijs en het wordt goed verpakt. Ook komt het pakketje snel aan.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer fairtrade accessoires als sierraden e.a. dingen die ook leuk als cadeautje zijn.

Mooie cadeautjes

Prachtige kerstkaarten en wat mooie (kerst)cadeautjes gekocht via deze website. Fijn te weten dat ik daarmee ook Amnesty steun.

Mensen tellen

Ik ben altijd tegen marteling en onrecht aan mensen geweest!!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

mooie spullen voor een goed doel

Heb al meer dan 15 jaar jullie agenda. Erg blij mee. En die kaarsen met vredses duif,prachti.mooi cadeautje.

Prima webshop

Ging goed, prima webshop

Niet duurzaam

Ik had twee x kaarten en een klein kaarsje .dat zat in een grote doos. Met heel veel papier.dat moet toch anders kunnen .en 4,95 verzendkosten .dat moet ook lager.

Goede website

Mooie artikelen gekocht, duidelijke website en snelle levering. Je steunt een goed doel door artikelen te kopen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Sieraden

heldere informatie ondanks 'commerciele' aanpak

De informatie die ik binnen krijg is helder en duidelijk. Dit ondanks het feit dat de organisatie ook zijn best moet doen om meer clienten te werven om nog meer voor elkaar te krijgen op het wereldtoneel ( een wat 'commercielere' aanpak). Ik ben zelf nogal allergisch voor de hedendaagse verhalen van goede doelen. ze spiegelen je zaken voor die absoluut niet waargemaakt kunnen worden. De info die Amnesty geeft is daarbij een verademing.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Een goede en minder goede ervaring

De bestelling had ik binnen een dag in huis. Prima. Minder fijn was dat ik een foutief samengesteld setje Kerstkaarten kreeg. Mijn mail daarover is goed beantwoord, maar we zijn niet echt tot een oplossing gekomen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ik ben heel blij met mijn gekochte cadeautjes uit de webwinkel

Mooie artikelen, goede levering. Heel fijn.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Een fijne webshop! Ik koop regelmatig cadeautjes via amnesty. Snel in huis (meestal een dag later al).

Mooie producten, snelle levering.

Leuke producten, vlotte verzending

Origineel, natuur en cultuur bewust

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

meer aanbod in kleding en kaarten

Ik koop hier graagonze ansichtkaarten voor kerst en zou dat ook graag voor andere momenten doen. Kaarten als Sterkte, veel geluk, over aandacht voor elkaar e.d. zou ik wel passend vinden. Ook koop ik bijvoorbeeld bij het wereldnatuurfonds graag shirts-truien voor de kinderen. Van duurzaam materiaal en met klein een logo. Zo strijken zij wat winst op en dragen de kinderen (bescheiden) de boodschap uit. Bovendien vormt het krijgen van de aankoop een goede aanleiding om met de kinderen een gesprek te beginnen over vrijheid, rechtvaardigheid e.d.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kindershirts -vesten, -hoodies andere ansichtkaarten

Mooie kerstkaarten

De kerstkaarten van de kerstboom zijn mooi gemaakt. Het was nog lastig kiezen uit al die vele verschillende kaarten. En fijn dat mijn aankoop een beetje bijdraagt aan het belangrijke werk van Amnesty International.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Goede producten, makkelijk te vinden

Prima doel, goede site.

Prima webshop!

Elk jaar vinden wij onze kerstkaarten in de Amnesty catalogus. Veel keus en mooie kaarten.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.