Mijn winkelervaringen

Voor kado of eigen gebruik slaag ik altijd!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Tevreden

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Tas

Ik ben helemaal blij.

Kealiteit en mening.

Goede en snelle afhandeling

Ik ben blij met mijn wenskaarten. Ze waren de volgende dag al binnen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarsen, wenskaarten, verjaardagkalenders

Betekenisvolle producten

Ik raad iedereen aan om op de webshop te winkelen, je vindt er prachtige cadeau's die iedereen mooi en waardevol zal vinden. Bovendien steun je een goed doel, daarmee geef je dus ook meteen jezelf een cadeau: een goed gevoel om op deze eenvoudige manier wat bij te dragen aan een betere wereld.

Bestelling lukte niet en op mail werd niet geantwoord.

Ik heb mijn klacht uitgebreid omschreven in mijn mail van 25-2 jl. om 16:29 uur, afzender [email protected] Ik kreeg wel een bevestiging van ontvangst en een belofte van zo spoedig mogelijke behandeling van mijn mail, maar tot nu toe geen antwoord ontvangen. Ik ontvang graag reactie op deze review. Reactie gehad en inmiddels is het opgelost!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mensen en hun rechten van essentieel belang.

Een geweldige club Mensen en producten in alle prijsklassen wie wil daar niet bij horen.

Prachtige collectie

Er is voor iedereen een ruime keuze.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Snel een goed product geleverd.

Zie hiervoor.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop ?

Goede ervaring, levering keurig op tijd

Zie hierboven

Snelle bezorging.

Bestellen en emails en verpakking oké.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

De webshop is goed alleen het assteen beetje jlei

Goede bezorging

Wordt altijd goed bezorgd en snel

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kaarten

Zinvol

Petities ondertekenen, mails sturen, spoedacties steunen, het heeft wel zin. Vele reacties op deze acties helpen mensen vrij te krijgen of straffen om te zetten.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie producten en snelle levering.

Precies zoals ik zeg: Mooie producten en snelle levering☺1.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ik vind het erg mooi hoe Amnesty zich op allerlei manieren inzet (zoals de mooie webshop).

Ik vind de producten die worden aangeboden erg passen bij de visie die Amnesty International voor mijn gevoel uitdraagt. Het is een overzichtelijke webshop en de bezorging is altijd vlot.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Biologische bloemenzaadjes

Mooie producten snelle levering

Prachtige artikelen! Goede kwaliteit Snelle levering

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer kleding

Uit mijn bescheiden bijdrage spreekt mijn beoordeling

Zie bovenstaande. Met vriendelijke groet, Adriaan Schipper.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop katoenen T-Shirts

Super webshop, mooie kaarten

Weer mooie kaarten van jullie ontvangen. Als altijd goed verpakt en zee snel geleverd. Mijn dank!!

Mooie artikelen

Mooie, leuke tasjes gekocht om het goede doel te ondersteunen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Leuke dingen ook om kado te geven.

Ik koop voornamelijk producten die afgeprijsd zijn. Altijd wel iemand die het kan gebruiken en ook voor jezelf natuurlijk.

Ik ben tevreden.

Ik ben tevreden.

Mooie spullen, goede kwaliteit

Ik heb een paar armbandjes van Amnesty gekocht en ben er erg blij mee! De levering was ook erg snel. Ook wil ik Amnesty een compliment geven voor hun goede werk, dat helaas in deze harde wereld heel erg nodig is.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop ketting, evt. bijpassend bij armbandjes

De sleutel hanger is wel wat groot.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten wij ons in voor een rechtvaardige wereld. Met ruim 7 miljoen mensen vormen wij een krachtige beweging die in meer dan 150 landen opkomt voor gerechtigheid, vrijheid en menselijke waardigheid. Onze inzet maakt werkelijk verschil. Wij strijden tegen de doodstraf, verdedigen de vrijheid van meningsuiting en beschermen de rechten van migranten en vluchtelingen. Ook komen wij in actie tegen politiek geweld en vervolging. Samen staan we sterk tegen onrecht. Met uw steun kunnen wij blijven opkomen voor mensen in nood, zoals we dat al decennialang doen.