Zeer snelle bezorging

In de sale een paar sets kaarten besteld voor de helft van de prijs en ik had ze de volgende dag in huis.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

prettig, vlot, veel mooie dingen

alles naar wens. helaas was niet alles meer leverbaar, maar daar werd keurig over gemaild en het geld kwam per direct teruggestort. dank!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop geschenkjes voor alle leeftijden en interesses

overzichtelijk!

Ik kon makkelijk bestellen en de bestelling werd snel geleverd!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

de bestelling beantwooordde aan mijn verwachting

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Het Ganesha tuinbeeld; postpapier

fantastisch

snel..in..de..bus

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Heel snel en alles in orde!

Prima, kan niet beter

Vriendelijke mensen, heel tevreden over de kaarten. Ik ben geen lid meer, omdat ik zoveel kaarten koop, dat helpt ook.

perfecte bezorging

Pakketje kwam op tijd, terwijl dit bij deze bestelling niet echt nodig was, ik kan wachten op mijn bestellingen! En de bestelling zag er goed verzorgd uit.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Bidons, inpakpapier

Ruime keus in kaarten. Snelle levering.

Snel en goed

Mooi aanbod kaarten en heel snel bezorgd

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

mooi uitgevoerde agenda en kalender, zinvolle besteding ter ondersteuning van Amnesty

Naast mijn betrokkenheid bij Amnesty een prima aanvulling om het nieuwe jaar te beginnen met een prachtige kunstzinnige agenda en dito kalender van Amnesty International.

zeer positieve ervaring

duidelijke webwinkel, verzorgde levering etc.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

heldere taal/overzichtelijk om mij in actie te laten komen

Overzichtelijke website , voor een digibeet als ik !!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kwaliteit, bruikbaar

In alle opzichten goed.

Alles verloopt goed bij een bestelling.

bestelling snel geleverd

Bestelling snel geleverd

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Geen bevestigingsmail van mijn aankoop ontvangen. Maar van de kalender die ik had besteld miste een blad. En dat was snel opgelost met een nieuwe. Prima communicatie hierover.

Redelijk goed

Het vinden van artikelen is redelijk goed. Soms ben je even aan het zoeken, maar dat hangt uiteraard af wat je zoekt. De artikelen zijn aardig aan de prijs, oftewel niet echt goedkoop. Uiteraard is het voor een goede zaak en dat is dan ook de gunfactor. Het afrekenen verloopt daarentegen vlot.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Pennen!!! Die ontbreken, terwijl het toch bij de eerste acties hoort van Amnesty.

Mooie producten

Op tijd verstuurd. Zelfs vroeger dan ik dacht. Voor de Kerst al ontvangen. Bij Amnesty bestellen is goed voor de makers van de mooie producten.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Sieraden

Snel en makkelijk

Snel geleverd. Alles was volgens wens. Webshop zelf ist goed in orde.

Efficiënt

Mooie keuze aan geschenken om vrienden op die wijze bewust te maken van deze barre en onzekere tijden

Snelle levering, prima producten

Prima, snel geleverd. Leuk assortiment.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Snelle, correcte levering. Mooie kwaliteit.

Jullie hebben een heel mooi aanbod wenskaarten. Voor klanten uit België is het echter belangrijk dat het weergegeven formaat op de website klopt met de werkelijkheid. Dit is nu niet altijd het geval. In België moeten vierkante zendingen namelijk dubbel gefrankeerd worden.

Positief

De kaarten van Amnesty voor de kerst en andere kaarten vind ik heel mooi. Vooral als er een sticker van Amnesty op staan. Is het mogelijk dat met name op enkele soorten de kerstkaarten de tekst blanco te laten zijn. In sommige gevallen zijn prettige feestdagen voor sommige mensen niet toepasbaar. Groetend, Janny

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Prima webshop website is snel

Prima webshop website is snel en levert ook snel

Mooie kerstkaarten van schaatstaferelen

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.