Snelle levering volgens afspraak

Goed verpakt. Mooi product

Wat een waanzin

Ik heb een diamanten ketting voor 10 euro aan een goede vriendin gegeven, zon duif ding!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Lengte maat 7 overhemd

Alleen positief

Snel geleverd! Mooie producten

Leuke, lieve, originele artikelen

Erg leuk om artikelen uit te kiezen als cadeautje want ze zijn origineel, liefdevol en van Amnesty. Wordt ook gewaardeerd door de ontvanger!

Snel en mooi

Snelle correcte levering, mooie kaarten.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Inspirerende producten en snel geleverd

Leuke producten en voor een goed doel. Met de paraplu van Frida maak je goede sier.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Hard nodig en daarom donateur geworden!

Zoveel onrecht, oorlogen en mensenschendingen in de wereld, wij moeten daar tegen blijven strijden!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Zeer overzichtelijk en een ruim aanbod tegen betaalbare prijs.

Alles prima

Prima website, snelle levering, kortom alles oké.

Kan niet beter!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ik had kerstkaarten besteld. Goed geslaagd en veel.keus.

Overzichtelijk en begrijpbaar

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Makkelijk te bestellen en vlot afgehandeld

De webshop is handig, de bestelling wordt op tijd geleverd. De spullen worden netjes ingepakt.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Veel duurzame producten en mogelijkheden om cadeau te doen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Geen aanvullingen

Webshop ziet prachtig uit, je krijgt zin om bijna alles te kopen.

Ik ken de webshop pas. Ik heb 1 keer gekocht. Maar het is de bedoeling om vaker erop te kijken, wanneer ik een kaartje of iets anders nodig heb.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop broeken die bij de truien passen.

Snelle levering, goede kwaliteit.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Mooie kerstkaarten

Heel blij dat ik bij het verzenden van kerstkaarten tegelijk een goed doel kan steunen en dat kan uitdragen. Steeds minder goede doelen hebben (kerst)kaarten in het assortiment, dus het is fijn dat Amnesty dit wel in stand houdt. En hoewel sommige soorten kaarten in het assortiment van Amnesty van mij ieder jaar iets meer vernieuwd zouden mogen worden, is de keuze ruim genoeg.

Fijne website die overzichtelijk is.

Fijne website die overzichtelijk is en mooie dingen die er op staan voor een redelijke prijs.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Fijn dat jullie producten ook nog andere groepen steunen.

Leuk assortiment

Hele overzichtelijke webshop. Veel keuze.

heel goed

Behalve de mooie spullen (o.a. agenda en kerstkaarten) was de levering erg snel, super!

Goeie webshop - leuke artikelen - fijne prijzen

Voor een leuk kado tegen een goeieprijs ga ik naar de webshop van Amnesty.

snelle levering, shit producten

Ik ontving de bestelde producten (2 sleutelhangers) op tijd en correct. Beide sleutelhangers vielen na enkele dagen normaal gebruik uit elkaar. Vrede en inclusiviteit zijn prachtige waarden, waar jullie en ook ik voor staan. Duurzaamheid in bij AI helaas ver te zoeken (betreffend deze producten in elk geval). €9,98 voor het goede doel: oké, niet voor de producten dus. Zonde geld

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.