Alle producten naar wens

De manier waarop de shop wordt ingericht met deze producten, vertegenwoordigt waar Amnesty International voor staat: duidelijk, zachtheid, principieel

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ik heb verschillende keren artikelen besteld en dat is steeds prima verlopen.

Mooie producten

Prettige webshop met veel keus Snelle bezorging Prachtige producten voor een betaalbare prijs Ga zo door Goed bezig

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Vilt kunst

Ook niet klantvriendelijk

Heb ik al geschreven maar zal het nog een x doen: 20 juli pinkpophoedje besteld en BETAALD maar niks ontvangen nog. Maar ook geen reactie op mn schrijven. v g Wilma

Eerlijke en goede producten

Bestellingen verlopen vlot en goed.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kledingassesoires sokken. Handschoenen

Alles volgens afspraak en heel snel.

Mooi product, snelle bezorging

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Goed werk , duidelijke website .

Goed .

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Geen idee.

echt sterk verbeterd!

klantvriendelijker, aantrekkelijker, meer gevarieerd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop nog meer fairtrade

duidelijkheid

altijd goede berichten en acties

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

samengaan : steun en leuk aanbod

prima shop: goede aanbod van producten, vernieuwend en snel geregeld

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop zo het is, is goed

shirts ontvangen, andere dan besteld

2-shirts besteld, die ik mooi vind, 2 andere ontvangen, die ik minder mooi vind, jammer. Nu dus nadenken of ik hier nogmaals bestel...?!

Altijd eerlijk en betrouwbaar.

Kan er altijd van op aan!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Verjaardagskaarten

Werkt goed

De website doet het altijd goed als ik bestel.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kaarten

Urgent van levensbelang

Helaas leven we in een wereld waar Amnesty Internationaal urgent van levensbelang is.

Overzichtelijk en praktisch

Leest en kijkt prettig. Voldoende aanbod

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Aantrekkelijke producten voor goed doel

Zie hierboven. Ik steun Amnesty webshop graag. Producten mogen diverser zijn, en soms met een kleiner logo.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Sokken, meer boekjes, t-shirts in andere vorm.

niks mis mee

mooie website voor een helaas minder mooi onderwerp. goedkope ansichtkaarten lijt me leuk, en denk ook eens aan postzegels met amnesty-logo die koop ik dan zeker !

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop postzegels

Het product was zoals omschreven en snel bezorgd

Vergissen is menselijk

Een probleem is na enkele telefoontjes goed en in harmonie opgelost.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop de oerkaarsen met prikkeldraad

Effectieve hulpverlening aan gewetensgevangenen

Ik doe al decennia mee aan steun voor Amnesty-activiteiten door het geven van workshop, schoollessen, organisatie van schrijfacties en coördinatie van plaatselijke werkgroep Amnesty.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Asiel in Nederland

Prachtige produkten!

Mooie kwaliteit T-shirs en hele leuke kaarten!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Snel bevestiging bestelling, snelle levering

Goede kwaliteit

Mooie degelijke tassen

veel moois

er zit veel bij wat mij aanspreekt; de kleding zou gevarieerder -- en mooier, sorry, kunnen; maar overwegend ben ik zeer te spreken over het aanbod. De site zou gebruiksvriendelijker kunnen zijn, ik loop vaak vast; en een extra betaalvorm is misschien handig. Maar overwegend: complimenten!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop mooiere T shirts met 3/4/ mouw, boothals, etc

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.