Prachtige en verantwoorde artikelen

Amnesty krijgt sowieso al mijn respect. Ook de webshop vind ik geweldig. Er is veel keus met aantrekkelijke items, voor elk wat wils.

Goed doel

geweldig

Kaarten..kaarsen...altijd..goed..om..Amnesty..levend..te.houden..in..de..maatschappij..

Hele fijne geurkaars

Hele fijne geurkaars

De website is overzichtelijk

Ik ben niet zo gericht op webshops. Ik heb onlangs wel 2 t-shirts gekocht, omdat ik die ook praktisch nodig had. Wat betreft de financiele ondersteuning van Amnesty is het kopen in de webshop niet mijn eerste voorkeur, Ik ben al lang donateur van AI en ik denk dat via die weg de financiële ondersteuning AI efficiënter is. Ik doe trouwens ook mee met de snelle e-mail acties en maandelijkse briefacties.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop geen voorkeur

Leuke spullen, helemaal van deze tijd en je helpt de goede zaak ook!

Helemaal goed!

Super snel bezorgd, zag er netjes uit en volgens verwachting!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Makkelijk bestellen en snel bezorgd,

trots op Amnesty.....

Er is zoveel onrecht in de wereld.....ik doe met overtuiging mee aan de schrijfacties.....ik doneer af en toe......en bestel weleens wat in de webshop.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop regenboog artikelen

Ik bekijk de website graag.

Aantrekkelijke website.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Goed zoals hij is :)

Klantvriendelijk

Duidelijke informatie over artikelen. Snelle levering en zorgvuldige verzending met afhaal mogelijkheid. Kortom, klantvriendelijk

Shop uit de jaren 80

Als je oubollige waar wil kopen om zoiets goeds als AI te ondersteunen zit je hier goed....Wil je jongeren binden en ouderen motiveren zal je toch uit een ander vaatje moeten tappen.... ....Overigens zijn er meer en meer greotere mensen, zoals ik, het zou toch geweldig zijn als ik ook een shirt van jullie kan dragen....

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Van deze tijd....

een schokkende noodzaak dat dit noodakelijk is

het is bijna een verplichting aan de wereldvrede om je bij deze beweging aan te sluiten. Het is te gek voor woorden dat deze beweging moet bestaan!

heel tevreden

Alweer fijne spullen bij jullie gekocht, en met een fijn gevoel erbij

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop T shirts met 3/4 of lange mouw

Uitstekend!

Uitstekend. Bestelde zeer snel ontvangen. Ik ga met veel plezier het t-shirt dragen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Een Amnesty fiets

Mooie wenskaarten, voor iedere gelgenheid.

Beste mensen, ik bestel altijd wens- en kerstkaarten bij jullie. Helaas kan ik rond de kerst bijna geen kaarten vinden voor vrienden met een ander geloof. Ik zou zo graag wat leuke kaarten vinden om ook die vrienden een Gelukkig Nieuwjaarskaart te kunnen sturen (behalve het obligate kaartje met een kaarsje). Ik heb dit al eens eerder gemeld. Wie weet komt er nu meer variatie.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Gelukkig Nieuwjaarskaarten voor mensen die geen kerst vieren.

Bestelling wordt keurig op tijd afgeleverd.

snelle levering, keurig.

zoals op de site staat. goed van kwaliteit

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

leuke dingen voor goed doel

Mooie producten die je toch al wil kopen; servetjes, tasjes, leuke kaarten. Dan beter bij Amnesty zodat de opbrengst benut wordt om voor de rechten van ieder mens op te komen.

Altijd goed enoooe producten

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Mooie t shirts/truien

Vlot verloop van een bestelling.

Er is ruime keuze en ook goed ingedeeld per categorie. Het bestellen verloopt vlot.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Pennen!! Die mis ik al een aantal jaren.

mooie kaarten

ruime sortering aan kaarten. Helaas is er weinig keus in kaarten voor mannen. Zijn veel bloemenkaarten.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kaarten voor Mmnnen

Zeer prettig

Zeer prettige ervaring en fijne product...

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Knuffels met de Amnesty logo...

zeer belangrijke organisatie met aantoonbare resultaten

zie boven

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.