Prachtige produkten

Originele producten op een eerlijke wijze geproduceerd We helpen graag bedrijfjes een eigen inkomen te genereren

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Vilten slingers of engeltjes

Prima.

Bestelling prima verwerkt, verzonden en ontvangen conform afspraak.

makkelijk en gebruiksvriendelijk

Graag wilde ik servetten bestellen. website is duidelijk, bestelproces eenvoudig. mail dat het eraan komt en wordt op tijd afgeleverd. alles top geregeld!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Prachtig T-shirt, een echte eye catcher en heel comfortabel

Lekker (uit) dragen :-)

Mooie artikelen.

Goed. Mooie artikelen en ook fairtrade artikelen. Goeie zaak!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Zilveren fairtrade sieraden.

Duidelijke site, gemakkelijk in gebruik.

Duidelijk alles te vinden. Bestellen ging makkelijk.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer kleding items en protestborden voor demonstraties

Snel

Snelle en correcte levermg

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

snelle levering van mooi T shirt

Vind met name het regenboog gekleurd subtiele logo mooi gedaan.

snelle afhandeling

snel geleverd door brievenbus

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Goede keuzes voor een goed doel

Veel keuzemogelijkheden, niet over de top geprijsd, altijd een beter gevoel om een goede organisatie te steunen, snel ontvangen mooie kaarten.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Gerecyclede producten, zoals bv een rugzak

Prima verzorgd

S.v.p. geen plastic verpakkingsmateriaal gebruiken.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Met bestellen van kaarten duidelijk overzicht

Ik vind het belangrijk om een goed doel op verschillende manieren te ondersteunen. Kaarten kopen kan overal, maar het goede doel kan er meer mee doen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten

Betrouwbaar en snel

Mooi. assortiment aan kaarten. Ik heb altijd een voorraad in huis sinds de kantoorboekhandel weg is uit Waalre. Felicitaties met een meerwaarde zeg ik altijd. Ook geschikt voor andere gelegenheden.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie nieuwe keuze aan kaarten

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop ik koop vooral de kaarten

Mooie produkten met een goed doel.

Ben al jaren lid en koop af en toe van uw selectie. Vooral kerstkaarten! Heel fijn om zo ook Amnesty International te kunnen steunen. Nu nog belangrijker! Veel succes in deze roerige tijd!!!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

originele producten en daarbij de wetenschap, dat je een goed doel steunt

als boven

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop ik vond maar 3 van de 4 boeken over bijzondere mensen- graag iets rondom het thema RESPECT

Incompleet

Kleding zonder maattabel of foto van de achterkant en geen info over verwachte aanvulling van uitverkochte maten. Kledingstuk zelf is top maar webshop moet echt professioneler. Trage reactie op mails

Makkelijk leuke kaarten in huis voor n goed doel

Leuke kaarten. Niet duur

mooie produkten

makkelijk bestellen, snelle levering, duidelijke informatie over het aflevermoment

Overzichtelijk aanbod.

Blij dat jullie er zijn

Door jullie formule van onpartijdigheid kunnen jullie heel veel mensen met jullie acties bereiken.

Geweldig, veel keuze

Bestelling vlot geleverd en mooie keuze

helemaal tevreden!

snelle levering en mooie kwaliteit. Ik draag de bestelde bin elke dag met veel plezier

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

goede ervaringen, altijd goed geholpen

Ik heb goede ervaringen.Het is de moeite waard om iets te kopen en het is tevens voor een goed doel! Altijd netjes en goed geholpen.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.