Ging helemaal soepeltjes

De kaarten had ik heel snel in huis.

Goede snelle service

De kaarten die ik bestel zijn van hoge kwaliteit en worden snel bezorgd. Zo heb ik altijd iets in huis om ter versturen en steun ik het werk van Amnesty

klantvriendelijk

gemakkelijk te vinden

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten

vlotte en duidelijke afhandeling van mijn bestelling

Ik bestel meer dan eens artikels via deze webshop. Altijd naar tevredenheid.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Leuke spullen voor een goed doel

Amnesty heeft altijd leuke, hippe spullen voor kinderen en volwassenen om cadeau te doen. Er zit altijd wel iets tussen! Ook zijn wij heel blij met het brede aanbod aan kaarsen en zeepjes. Echt leuk om te krijgen en geven. We zouden graag ook olie en azijn enzo uit verschillende landen kopen bij jullie!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop olie en azijn enzo uit verschillende landen

Overzichtelijk

Ik vind meestal snel wat ik zoek

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Beste Amnesty, De webshop is prima, echter de bezorging niet. Ik heb het pakket tot op heden niet ontvangen. Ze zouden aan de deur zijn geweest, terwijl we wel thuis waren. De eerste keer kreeg ik een mail, de laatste keer niet. Ik weet nu niet waar mijn pakket is en moet gaan bellen. Eerdere keren ging dit prima. Wellicht kan dat opgelost worden. Vriendelijke groet, Corinca Moolenburgh Ik heb het pakket inmiddels ontvangen. Na mijn reactie kreeg ik een mail dat het pakket beschadigd was geraakt en daarom niet afgeleverd. Dat kan gebeuren, maar had ik graag vernomen. De aardige bezorger heeft het uitgelegd en zijn excuses aangeboden, heel netjes. Prima zo, ik bestel graag weer een volgende keer. Corinca Moolenburgh

De sale producten komen mij goed uit!

Ik had opschrijf boekjes nodig, en deze was precies goed!

Get up Stand up

Mooie en fijne betaalbare producten. Webshop met een sale hoekje. Toppie!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop b.v memoblokje met logo A.I (zelfklevend)

Website is overzichtelijk, maar was (misschien toevallig) traag.

Ik kom hier niet zo vaak, hooguit om kaarten te kopen. De producten (tassen, opschrijfboekjes) zijn nuttig en brengen Amnesty onder de aandacht als je ze gebruikt in de openbare ruimte of op je werk. Je geeft dus ook een statement af. Daar zit de toegevoegde waarde.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Het is lekker makkelijk shoppen, bestelde artikelen worden altijd snel bezorgd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Daat llat ik aanAI over

Mooi product

Mooie pop! Ik had om pop een zakje verwacht. Pop zat nu zo in ruime doos.

Snel en goed

Heel fijn

Mooie spulletjes en goed om te weten dat je een goed doel steunt

Prima geregeld.,

Keurig op tijd.

Alles binnen en oké

Alles in orde. Prachtig aantekeningen boek waar ik elke dag in schrijf. Ik voel me prettig als donateur, vrijwilliger, en lid van de "familie" alweer sinds 9 jaar.

Alles was prima.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Knuffelkonijn

supersnel een mooi produkt met een boodschap in huis!

Bijzonder verrast met de snelle levering en de kwaliteit van het kledingstuk! Prettig draagbaar, met het logo en de naam subtiel weergegeven. Tip: mensen die zich aansluiten bij de initiatieven van Amnesty zijn doorgaans mensen die bewust stilstaan en nadenken over hun rol en invloed op deze wereld. Het zou in dat kader mooi zijn als produkten ook in die zin herkenbaar zijn, dus: 'klimaatvriendelijke / groene' produkten van natuurlijke materialen. En in dat geval: draag dat ook uit! Dat is m.i. een extra stimulans

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop iets meer keuze in kleding

Snel en correct geleverd

Bestellen is gemakkelijk, de shop overzichtelijk, de artikelen zijn goed te bekijken. Afhandeling van de bestelling was prompt en goed.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

De website is overzichtelijk en bestellen gaat gemakkelijk. De levering was snel en goed verzorgd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Relevant aanbod en schappelijke prijzen.

Bovendien prima service.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie producten en snel verstuurd

Ik ben enthousiast over de kwaliteit van jullie aanbod. Daarnaast ondersteun ik met mijn aankopen graag het goede werk van Amnesty

Erg duidelijk en prettig

Erg duidelijk en overzichtelijk en prettig

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Servies

prima website

heldere website, makkelijk producten te vinden

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Snel en duidelijk telefonisch geholpen en daarna zonder veel moeite een bestelling geplaatst .

Na tel info snel een bestelling kunnen plaatsen in de webshop.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.